Jasza Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Przy takim kawalerze, to bym je całkiem przestała odróżniać ;-):diabloti: A z tym szczekaniem, to...widzisz Soboz, ja mam tak prawie codzień...ech...:p:roll: Quote
soboz4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Jasza']Przy takim kawalerze, to bym je całkiem przestała odróżniać ;-):diabloti: A z tym szczekaniem, to...widzisz Soboz, ja mam tak prawie codzień...ech...:p:roll:[/QUOTE] to bardzo współczuję, miałam próbkę i więcej bym nie chciała... Quote
soboz4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Klamka zapadła, na czwartek o 17:00 mam umówioną biopsję węzła chłonnego Igi... Quote
soboz4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='jofracy']Trzymam kciuki za wyniki![/QUOTE] Bardzo dziękuję! Quote
saphira18 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='jofracy']Trzymam kciuki za wyniki![/QUOTE] za dobre wyniki:)! trzymamy Quote
taxelina Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='soboz4']Klamka zapadła, na czwartek o 17:00 mam umówioną biopsję węzła chłonnego Igi...[/QUOTE] My tez trzymamy kciuki za dobre wyniki! Quote
maciaszek Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 I ja kciuków trzymania się dołączam! Za Igę i za Ciebie też :). Quote
soboz4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Bardzo Wam Wszystkim dziękuję, na pewno się przyda bardzo! Cały czas główkuję, czy rzeczywiście chce wiedzieć gdyby było nie za dobrze... Quote
soboz4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='deer_1987']Nawet nie wiem jakim tata wysłał ale chyba zwykła, nie priorytet. Do Stalowej Woli doszła dziś przesyłka :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję jeszcze raz, przesyłka dotarła!!! Napisz mi jeszcze jak mam je podawać! Quote
taxelina Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 A duzo sie rozsypalo? bo tego sie balam ale w sumie mozna i proszek dawac :) [url]http://www.cetylm.pl/page48ea.html?pageID=11&catID=4[/url] [LIST] [*]Początkowy okres stosowania: Zalecane jest podawanie 2 tabletek na dzień, na każde 11,5 kg wagi psa przez okres pierwszych 4-6 tygodni lub do momentu uzyskania pożądanych efektów. Można podawać połowę dawki rano i drugą połowę wieczorem. [*]Utrzymanie efektów: Zalecane jest podawanie 1 tabletki na dzień, na każde 11,5 kg wagi psa. W przypadku psów będących w złej kondycji, starszych psów lub jeśli istnieje taka potrzeba, można pozostać przy podawaniu podwójnej dawki – 2 tabletki na dzień, na każde 11,5 kg wagi psa. [/LIST] Quote
taxelina Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [url]http://zdrowypiesek.pl/dysplazja-cetyl-m-120-tab.html[/url] w razie gdyby Ci nie starczylo ode mnie to tu mozesz kupic. u niuni szybko zauwazylam zmiane Quote
soboz4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 wielkie dzięki, czyli Iga jak waży 13,35 kg to mniej więcej 2,5 tabletki? Dziś już dałam jej jedną jak tylko wróciłam z pracy i zobaczyłam, że mąż odebrał przesyłkę. Przy opisie tego leku pisze, że jest rewelacyjny! Oby Iga po nim zaczęła biegać! Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 To tak jak z zwykla glukozamina jednemu pomoze drugiemu nie, jesli pomoze Idze to bedziesz mogla kupic cale opakowanie choc ono drogie :( tak mniej wiecej 2,5 tabletki :) Quote
soboz4 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [B]Dziękuję za kciuki. [/B] Już po wszystkim, Iga była nawet grzeczna i obyło się bez większych histerii. Wyniki za 2 tygodnie. Niestety pod drugą paszką tez jest guzek, mniejszy ale jest... Wyniki jeżeli wyjdą bez zmian nie będą wiarygodne, bo podobno zależy gdzie się wkuje i na dwoje babka wróżyła, więc jak nic nie wyjdzie to nie ma się co za bardzo cieszyć, ale jak wyjdzie to lepiej zacząć płakać... Dodałam firmówki do segregatorka, zabrałam Rokiego, mam nadzieję, że już nigdy firmówka mu nie będzie potrzebna, plakacik na korki pozwolono mi powiesić na środku ścianki działowej, więc każdemu rzuca się w oczy!! Spotkałam tez panią od naszej Foxi adoptowanej w zeszłym roku, przyszła z 3 gekonami, nawet były śliczne, ale pani mówiła, że się nie oswajają, jedynie po czasie nie wariują jak się je bierze na ręce! To już wolę cieplutkie futerkowce!!!! Quote
maciaszek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 No właśnie, to teraz kciuki za wyniki! I brawo dla Iguni za odwagę i spokój :). Quote
Isadora7 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja z moimi trzymamy kciuki aby nie wyszło jednak Quote
soboz4 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='deer_1987']Chetnie bierze CetlyM?[/QUOTE] Tak, ale na wszelki wypadek smaruję go masełkiem... Quote
Recommended Posts