Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nira13 napisał(a):
Mamy zgodę na adopcję. Domek poinformowany:)
Teraz tylko sterylka i DO DOMKU!!!!

Super:multi::multi::multi:
Dorcia pakuj manatki:lol: Tylko, żeby kolega dalmatyńczyk zakochał się w niej równie szybko jak ja....

Posted

Dorci się nie da nie kochać :)
Nawet moj TZ - zwolennik małych psiaków, powiedział mi wczoraj że gdybyśmy nie mieli naszej bandy i chciałby akurat adoptować psa, to po tym spacerze na pewno by Dorkę do domu zabrał :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
To co innych nie sprawdzamy? Cieszę się bardzo ze zgody na adopcję naszej ślicznej laseczki.

Jeśli możecie to sprawdźcie! A jak dalmatino nie pokocha Niuni? A może inny psiak znajdzie dom...

Posted

No podobno maila nie mieli!!! Bo ja zawsze pytam i od razu wysyłam ankietę - bo na czymś trzeba się skupić idąc na wizytę.
Tu już jeden pan mnie okłamał, bo dziewczyny prosił o przesłanie fotek na maila - czyli ma maila???

Posted

Proponuję jednak wysłać te ankiety- choćby nasze- zobaczymy, czy w ogóle je odeślą...

Anita mówiła mi wcześniej, że dwie wizyty będą bez ankiet... bo Panowie nie ogarnęli maila...

Posted

tak, zawsze ankieta to już jakaś wstępna weryfikacja i wtedy już wiadomo czy komuś na psu zależy czy nie, czy gra warta świeczki w ogóle.

Pogoda dzisiaj znów do d..y
Ani z psiakami wyjść na spacer, ani się pobawić na ogrodzie po bada deszcz :shake:
Pewnie Dorcia też siedzi schowana w swoim pokoiku :)

Posted

Dziewczyny i co z tymi mailami?
Jak co ankietę mogę podesłać naszą- bardzo szczegółową - tu też jak komuśzależy to wypisze i poświęci trochę czasu, jak nie to się już nie odezwie:)

Posted

Dzwonił pan ze Słocina - podał mi maila i już ankietę mu posłałam - mam mieć odpowiedź za 30 minut:)
Pan wie, że DORA ma oczekujący domek ale chce wizyty i ewentualnego innego psiaka.

Posted

To pierwszy psiak, który znalazł dom od kiedy się nimi zajmuję:p
Fakt, że owczarek Bambu też miał już jechać i wynikły problemy i ostatecznie dom z niego zrezygnował, ale Dorze to nie grozi bo po nią domy w kolejce stoją. Jak nie ten to następny:-) Jednak miejmy nadzieję, że ten wypali bo przynajmniej wtedy haszczyca będzie miała i towarzystwo i dużo ruchu:eviltong:

Posted

rozmawiałam wczoraj z wetem.
Wet powiedział, że może przeprowadzić sterylizację Dory na dniach, nawet jutro skoro już mleko zaschło zupełnie- ale niestety jutro nie mamy jej jak zawieźć na zabieg, a w czwartek na gwałt musi być sterylizowana Samba, bo na dniach cieczka jej się zacznie.

Tak jak pisałam wcześniej - o fakturze nie ma mowy (póki co wet takowych jeszcze nie wystawia), jedynie potwierdzenie tzw. dowód sprzedaży i wtedy zwrot pieniążków od przyszłego właściciela.

Posted

Prawdopodobnie Dora będzie jutro sterylizowana.
Dzwonił dzisiaj Pan ze Słocina. Powiedziałam ,że na 100% przyjedziemy. Widać,że Panu zależy więć może inny psiak skorzysta.

Posted

Maciek777 napisał(a):
To pierwszy psiak, który znalazł dom od kiedy się nimi zajmuję:p
Fakt, że owczarek Bambu też miał już jechać i wynikły problemy i ostatecznie dom z niego zrezygnował, ale Dorze to nie grozi bo po nią domy w kolejce stoją. Jak nie ten to następny:-) Jednak miejmy nadzieję, że ten wypali bo przynajmniej wtedy haszczyca będzie miała i towarzystwo i dużo ruchu:eviltong:

Oby było ich więcej:) Postaramy się z Ciotkami o to:)
Dziś porozmawiam z Anitą i ustalimy szczegóły, bo jeśli sterylka byłaby jutro to myślę, że Państwo spokojnie mogliby po naszą, upssss swoją Śliczną Pannę przyjechać w najbliższy weekend:)

Mam nadzieję, że będą fotki z DS przy których płakać będę sobie mogła...

Ona i Jej oczy mnie powalają, za każdym razem:loveu:

Posted

Podałam wszystkie informacje na maila Gosi +UMOWA - o tym nie zapominamy:)
Pani jużkilka razy słyszała, że MUSI zdawać relacje z pobytu Dorci w nowym domu - jakl nie to jej nalot zrobimy - poadopcyjna masowa- a do poadopcyjnej zgodnie z umową mamy prawo.
WIEC PAMIĘTAĆ MI O UMOWIE DZIEWCZYNY :)

MOżliwe że w weekend Dorcia będzie w domu!

Co do pana ze Słocina - ankietęodesłałam do Gosi + opracowane punkty przez naszego psychologa - wytyczne do wizyty.
O tąwizytę też proszę w najbliższym czasie bo pan już mnie wypytuje jakiego psiaka mam dla niego i czy Dora na 100% ma już dom..

Posted

Jutro o 14 proszę trzymać kciuki - panna będzie sterylizowana.

Ogólnie wet zakłada naszym podopiecznym szwy rozpuszczalne, ale z uwagi na to iż Dora jest w hoteliku + jest to husky + skoczna,radosna, pełna energii - będzie miała założone szwy normalne, które później nowy domek będzie musiał podjechać do weta i wyjąć.

Posted

aaa ciotki, jeśli w sobotę miałby nowy domek po Dorcię przyjechać, to ja niestety odpadam.
A niedziela - ale dopiero tak od 14 stej.

no chyba że hotelik dostanie umowę i wszystko wyda i przekaże.