Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldan napisał(a):
Ja miałam telefony o Dorę można powiedzieć w nocy, bo nie przesadzę chyba, jak powiem że 23:45 to noc ;)

co jak co, ale chyba ludzie powinni mieć jakieś wyczucie taktu, czasu?
ja jakbym taki telefon odebrała, to już widzę jak bym po rozmówcy na dzień dobry pojechała.. :)

Posted

No ja przez Dorę też z psurami swoimi spacerować nie mogę - bo non stop dzwoni mi telefon a z dwoma psiakami trudno jeszcze gadać przez telefon:)
Wczoraj ostatni telefon miałam tak ok 23:30...więc też PÓŹNO jak dla mnie...

Do sprawdzenia 3 domki w regionie Dory, jak nie to ściągamy ją na DT do Sosnowca.
Do opłaty zostaje hotelik - czas aktualnego pobytu + przyszła sterylka i ewentualna karma na DT (Jak sądzę na krótki czas)

Posted

Proszę o namiary tel/ mail na pw
Prosiłam jeszcze kilka osób ale jakby co skorzystam z propozycji - dodam co trzeba sprawdzić na wizycie - jeśli chodzi o husky:)

Posted

nira13 napisał(a):
No ja przez Dorę też z psurami swoimi spacerować nie mogę - bo non stop dzwoni mi telefon a z dwoma psiakami trudno jeszcze gadać przez telefon:)
Wczoraj ostatni telefon miałam tak ok 23:30...więc też PÓŹNO jak dla mnie...

Jeśli to był Pan to najpierw dzwonił do Ciebie, a później do mnie... mówił, że rozmawiał już z kimś na temat Dory, a On tak bardzo by chciał pieska już:shake:

Próbuję dodzwonić się do nira, ale cały czas ma zajęte;)

Posted

Juldan napisał(a):
Jeśli to był Pan to najpierw dzwonił do Ciebie, a później do mnie... mówił, że rozmawiał już z kimś na temat Dory, a On tak bardzo by chciał pieska już:shake:

Próbuję dodzwonić się do nira, ale cały czas ma zajęte;)

Napisz mi na pw jego nr .Porównam. Dzwonił 3 razy i 3 sms wysłał. W gazecie podałam tylko nr Agi i mój.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Napisz mi na pw jego nr .Porównam. Dzwonił 3 razy i 3 sms wysłał. W gazecie podałam tylko nr Agi i mój.

PW poszło;)

Posted

Za to do mnie zadzwonił dziś Pan twierdząc, że Dora to jego suka, że chce ją odebrać.
Parodia, bo na prośbę, by na dowód tego co mówi podesłał mi zdjęcia Dory na maila, zaczął na mnie krzyczeć.
Powiedział, że chce wiedzieć gdzie może suke odebrać.
Znów zaczęłam swoją gadkę, więc stwierdził, że jestem bardzo niemiła, więc będzie dzwonił do drugiej Pani, do której telefon podany jest w gazecie.
Niech się cieszy, że byłam jeszcze w pracy jak do mnie dzwonił, bo w innym przypadku rozmowa potoczyłaby się zupełnie, zupełnie inaczej i w innym tonie ;)

Eh, na mnie zawsze muszą trafiać jakieś głupki...

Posted

Ja pierdziu... że ziemia takich nosi...

Akrum szkoda, że Ty nie poprosiłaś tego "Pana" o adres:angryy: Przejechałabym się tam chętnie z kilkoma :razz:kolegami:razz:

Posted

Akrum napisał(a):
Juldan, podaj mi proszę na PW nr Pana z Grodziska co dzwonił już do Ciebie, Pyrdki i Anity.

Już poleciało... widzę że wszystkim nam "zalazł za skórę"...

Posted

sprawdziłam, do mnie dzwonił inny nr.
Pan dopiero wybudował dom, ale nie ma jeszcze do końca opłotowania. Jeden pies w kojcu, Dora miałaby być do domu.
skierowałam do Anity.

Posted

qrcze, coś mocno wypytują o nią i b. dobrze, ale ona jest nie wysterylizowana. Jak trafi do takiego wygadanego Pana z którym miła do czynienia akrum, to nie wiem czy dotrzyma on warunki umowy.

Posted

Kurde ona niedawno rodziła , nie można jej jeszcze sterylizować. Dobrze, aby była blisko, zawsze można kontrolować sytuację. Albo dt do czasu steryliki. I tak szkoda psa i tak. Bądź tu człowieku mądry.

Posted

Najważniejsze, że Dora jest w hoteliku, a nie w schronie.
Tutaj nikt jej nie wyda w niepowołane ręce, a ze schronu - nie wiadomo gdzie by trafiła.

Dorcia jest bezpieczna, cierpliwie i w spokoju czeka na nowy domek.

Posted

Kajusza napisał(a):
Anita nie odbiera to napisze tutaj - robiłam wizytę p/a dla małżeństwa z Gorzowa i jestem jak najbardziej za, bez żadnych wątpliwości powierzyłabym im psa.

Kajusza dziękuję Ci bardzo, że zgodziłaś się na tak ekspresową wizytę:) Anita na pewno się z Tobą skontaktuję... i ja również pozwolę sobie do Ciebie zadzwonić... ale to już jutro:)