Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też mialam telefon ,ze pan chce SUKĘ bo ma psa a tu tyle zachodu...I nie podał maila - niby brak..., adresu - bezczelnie sięśmiał więc przerwałam tąrozmowę.
Facet z okolic gdzie jest DORA bo info miał z gazety - nawet nie znał jej imienia!!! Jakaś SUKA!!!
W razie czego jego nr 693 271 943 - można dać gdzieś w czarne kwiatki bo może szukać innej łatwej do zdobycia suczki.

Kajusza - w szoku jestem - już po wizycie???
Co do tych państwa to ja już telefonicznie byłam na tak - ankieta też fajna więc cieszę sie, że wizyta też wypadła na TAK.
Szczegóły prosiłabym na pw, czy mail - bo muszę to okazać osobie zatwierdzającej adopcje:)

Nie mogłaś sie dodzwonić bo non stop telefon mi dzwonił (akurat o inne psiaczki) i w końcu bateria się wyczerpała:)

Co do sterylki - pani chce Dorę już po sterylce i nie wiem jak teraz ale chciała pokryć sterylkę - 100 - 150 zł.
Trzeba sie dowiedzieć kiedy Dora najwcześniej może być ciachana i ustalać zabieg - Juldan mówiła że w okolicy jest dobry i tani wet.

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten Pan, którego nr podałaś dzwonił wczoraj do mnie, skierowałam go do Ciebie i później oddzwonił i powiedział że to Ty rzuciłaś słuchawką i się śmiałaś... hehe idiota.

Super, w takim razie w poniedziałek będę najprawdopodobniej u naszego weta i podpytam co i jak ze sterylką Dory.
Myślę że jak za husky to będzie 150 zł, bo za małe suki bierze 100 zł za nasze bezdomniaki.

Posted

Tak bardzo, bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
Dziewczyny prawdopodobnie jutro będą w hoteliku i Pyrdka obiecała, że spojrzy czy Dorcia ma jeszcze laktację...

Kurde, że też do Tomyśla nie jest bliżej... sama bym leciała, coby wszystkiego dopilnować, bo wiem że Akru i Pyrdka mają baaaaaaaaaaardzo dużo zajęć przy Tymczasach i nie tylko:shake:

Posted

ciotka, dla Ciebie wszystko :)
dopilnujemy co trzeba :)
sama przyjemność gdy wiadomo, że pies do dobrego domku ma iść :)

jeśli nic niespodziewanego jutro nie wypadnie, to pojedziemy do hoteliku i Dorcię na spacerek weźmiemy i wytulimy od Was :)

Posted

A my dzisiaj byłyśmy w hoteliku i Dorcię na spacerek wzięłyśmy :lol:

Choć na początku wlazłam doboksu, wydawało mi się że to Dorcia, wzięłam zapiełam na smycz i wyprowadziłam i się zastanawiałam - kurde, jaka ona wielka jest - coś mi nie pasowało. W końcu jak pies podniósł nogę na siku, to uświadomiłam sobie, że wzięłam z boksu zupełnie innego psa :oops:
No ale przynajmniej mój TZ był zadowolony, bo go Bari przeciągnął na spacerze, oj przeciągnął :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wracają do Dorci - jak już ją Maciek z kojca wyprowadził, to rzeczywiście zobaczyłam, że to drobniutka dziewuszka jest, o wiele mniejsza od poprzedniej naszej haszczycy Safiry.

Kochana,miziasta, super - nie mogę się dziewczyny nachwalić :)
Na spacerku szła pięknie, pobawiła się trochę z Barim, trochę z Sambusiolkiem :)

Jeśli chodzi o cycuchy - już w nich mleka nie ma, są ładnie zaschnięte i się pomniejszyły. Więc w poniedziałek jak będę u weta to się spytam kiedy może być najwcześniej sterylka zrobiona.

I mam takie pytanie - państwo już wiedzą że na 100% Dorcię dostaną?
I jeszcze jedno pytanie - przyjadą po nią sami, tak?

Posted

Akrum ja odstawiłam dokładnie taki sam numer:oops: Juldan z Maćkiem uśmiali się, że hoho:oops:

Pani jeszcze nie wie, że dostanie Dorę:cool3: SOSHusky ma takie procedury, że ktoś musi zatwierdzić pisemnie adopcję a to nastąpi dopiero w poniedziałek...
Trzeba uzgodnić cenę sterylki i termin kiedy by mogła się ona odbyć... No i spytać czy Pan Doktor fakturkę by wystawił... Jak będziemy to wiedziały to umówimy albo przyjazd Państwa a jak przeciągnie się to do 21-go to może sami z Juldanem Ją zawieziemy:loveu:

Posted

jedno wiem na pewno, że wet faktury nie wystawi, bo jeszcze nie musi mieć kasy fiskalnej, czy coś takiego i faktur póki co nie wystawia.
jedyne co - bo państwo chcieliby zapłacić za sterylkę, to wet wystawia tzw. "dowód sprzedaży" :)

Posted

Juldan napisał(a):
Akrum ja odstawiłam dokładnie taki sam numer:oops: Juldan z Maćkiem uśmiali się, że hoho:oops:

ufff... myślałam, że już na prawdę ze mną jest coś nie tak :)
tylko że ja mam wytłumaczenie, bo Dorcię dziś pierwszy raz na żywo widziałam, a Ty... hehehe

Posted

Jak wróci ANIA - u nas od hasiorków - i zatwierdzi mi adopcję to poinformuję Państwa o decyzji - myśle, że jeszcze dziś góra jutro.
Zapytam też o transport czy go ogarną- myślę, że chyba tak bo chcieli w sumie by najpierw psiaki się poznały i jak dalmatyńczyk nie zaakceptuje Dorci to adopcji nie będzie by nie stresować psiaków.
Patrzyłam w ankietę - napisali, że są w stanie przyjechać po psa.
No i w poniedziałaek pogadamy o tej sterylce - kiedy, za ile no i ile Dora spędzi czasu w hoteliku- czyli ile będzie trzeba zapłacić.
Sterylkę państwo chyba chcieli pokryć - ale dopytam, bo już przyznaję- mieszają mi sie te domki :)

Posted

buzi buzi :)

ja myślę że z akceptacją dalmatyńczyka przez Dorę nie będzie problemu.
Dzisiaj na spacerze od razu zaakceptowała malamuta i Sambę :)
Wręcz chciała się bawić :)

Posted

Pierwsze zdjęcie w prywatnym kojcu mnie powala:)
Wszystkie te jej pozy...normalnie sunia mnie kupiła:)
A ten samiec - malamut on jest czyjś w tym hoteliku czy do adopcji?
Jak co to malamuty wiedzą o nim?

Posted

malamut to Bari, od kilku dni w hoteliku, jest pod opieką Fundacji Adopcje Malamutów

cd fotek:
Bari był nieźle zainteresowany Dorcią

i nie tylko on, Samba też interesowała się Dorcią :)

Posted

Popłakałam sobie i jestem:) Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę tego dzisiejszego spotkania Z Dorą, Dianką i Sambą...
Jak dalmatyńczyk nie zaakceptuje Dorci to kretyn będzie...

A pamiętacie jak "ciepło" Maniek Gufiego przywitał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten to dopiero był gościnny i wylewny:evil_lol: i co, po tygodniu już kumplami byli...

Posted

z Bari to non stop chciała się bawić i dostojnego chłopaka do zabawy zachęcała :)

kochana mała laleczka z niej :)

To na tyle jeśli chodzi o zdjęcia Dory z dzisiejszego spaceru :)