Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka piekna!!! Jakim cudem stała sie bezdomnym psem :( A moze rzeczywiście komu sie zgubila, albo pozbyli sie problemu jakim bylyby koszty leczenia chocby oczka...
Andzike, jak moge pomoc, nowy banerek, allegro? event juz macie?

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jaka piekna!!! Jakim cudem stała sie bezdomnym psem :( A moze rzeczywiście komu sie zgubila, albo pozbyli sie problemu jakim bylyby koszty leczenia chocby oczka...
Andzike, jak moge pomoc, nowy banerek, allegro? event juz macie?[/QUOTE]

Fiorsteinbock, dzięki! :Rose: Chętnie nowy banerek, z ogłoszeniami jeszcze chwilę poczekamy :)

Posted

słoneczko piękne, cudna czekoladka jak moja Tequilka, co prawda nie jest facetem ale już ją wysłałam Pani, która chciała psiaka labka ode mnie :)

p.s. tzn. nie ode mnie ale z ogłoszeń suni, której szukałam domku. [B]Andzike[/B] [COLOR=red][COLOR=black][B][SIZE=2][SIZE=1]- MAM NOWY "PSI" NUMER [/SIZE][/SIZE][SIZE=1][U]519 730 279
[/U][/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=1][COLOR=black]ten numer podawać odnośnie czekolabki?[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=1][/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Klauzunka']słoneczko piękne, cudna czekoladka jak moja Tequilka, co prawda nie jest facetem ale już ją wysłałam Pani, która chciała psiaka labka ode mnie :)

p.s. tzn. nie ode mnie ale z ogłoszeń suni, której szukałam domku.[/QUOTE]

Klauzunka, dzięki, ale skąd jest ten domek? Bo my będziemy wybierać, przebierać i marudzić ;) Nuri musi trafić najlepiej na świecie!

Posted

[QUOTE]Klauzunka, dzięki, ale skąd jest ten domek? Bo my będziemy wybierać, przebierać i marudzić ;-) Nuri musi trafić najlepiej na świecie! [/QUOTE]

ten domek to nic pewnego,wizyta wypadła super, czyli domek wizytę miał, chcieli sunię ode mnie ale ona adoptowana, dałam Twój numer, nie pośredniczę, wysłałam psinę na meila z linkiem do tematu, ja nie piszę, że mam dom ale, że wysyłam ją w zastępstwie suczy już adoptowanej.

Wybierać, przebierać, marudzić......hahaha trafił swój na swojego :) :) :)

Posted

Jak już Nuri skończy cieczkę, zostanie wysterylizowana, ogłaszana - na pewno szybko nowy domek znajdzie.
Jest śliczna :)

te cieczki zawsze wszystko przedłużają, my też ostatnio mamy pecha, suki wyciągane z przytuliska - jak nie ciachniemy od razu na drugi dzień - to już cieczkują, znalezione suki - przeważnie są w cieczce. I wszystko się przedłuża przez to.

Posted

[quote name='Andzike']Joker? Qrde już sobie wyobrażam tych adoratorów pod bramą... :mdleje:
Trzymam kciuki, żeby zbyt wielu nie pokusiło się na czekoladową pannę na wydaniu...

A jak Golden i Pixel? Interesują się Nuri?[/QUOTE]

Zaglądają jej pod sukienkę... ale jedynie w celach informacyjnych, wiadomo bezjajeczni :)

Posted

[quote name='Andzike']Tylko wiesz, ja jestem ortodoksem i raczej wypuszczam psów poza Warszawę ;) Ale jak domek będzie naprawdę super... ;)
Zresztą decydujące zdanie ma aikowo ;)[/QUOTE]
eeetam
andzike rządzi w temacie adopcji i na jej zdanie się zdam :)
A dom może być z kotkiem :)

Posted

Nie mogłam się dobić na wątek, bardzo mi dogo zamula :shake:
Miziam maleńką i wklejam banerek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/220105-NURI-czekoladowa-labradorka-juz-w-DT-potrzebna-karma-i-DS!"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/6214/nurik.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='aganica']Jakem skarbnik na labradory.org...informuję, przelewik poszedł dzisiaj.[/QUOTE]

dziewczyny i chłopaki, ogromne dzięki:loveu::loveu::loveu:
A tajemnicza Izabela P. jest nadal tajemnicą.... :roll:

Fiorsteinbock, piękny banerek, już sobie zmieniam :D

Posted

Melduję się u Czekoladowego Cuda:loveu:

Andzike jak uznacie z aikowo że już pora na ogłoszenia, zgłaszam się na ochotnika do naprodukowania ich w ogromnej ilości:lol:

Posted

[quote name='Juldan']

Andzike jak uznacie z aikowo że już pora na ogłoszenia, zgłaszam się na ochotnika do naprodukowania ich w ogromnej ilości:lol:[/QUOTE]

Dziękujemy! :)
Na razie to czekamy na koniec cieczki...:angryy:

Posted

[quote name='Andzike']A tajemnicza Izabela P. jest nadal tajemnicą.... :roll:[/QUOTE]
Tak myśle i myslę i w zasadzie to ja też jestem Izabela P.
Tyle,że nie wysyłałam zadnego przelewu.... ;-)

Posted

[quote name='izatemka']Tak myśle i myslę i w zasadzie to ja też jestem Izabela P.
Tyle,że nie wysyłałam zadnego przelewu.... ;-)[/QUOTE]

Wiem, bo najpierw o pomyślałam o Tobie ;) Ale to inne P. w nazwisku :D

Posted

Nuri to hmmm... szkodnik?!
po nocach lata po stołach, zlewie, kuchence żeby coś smakowitego znaleźć... na koncie jedna zbita miseczka, powywracane kwiatki :)
No nic nauczy mnie czekolada sterylnej czystości :)

Z utrzymaniem czystości te jest średnio.... chyba nie była trzymana w domu. Powrót do domu z pracy albo poranki są niewiadomą.
Może załapie i będzie idealnym psem :)

Nuri umie pięknie siadać nad "leżeć" jeszcze popracujemy :)

Kotecków nie gania również na dworze (co moim prywatnym, idealnym psom się przytrafia).
Ze względu na "czołgowatą" subtelność będziemy szkać domku z większym dzieckiem.

Posted

wpadam w odwiedziny do czekoladki pięknej :)

super, że się z kotami dogaduje. a doniczki - ja już dawno się nauczyłam, że w pokojach na parapetach kwiatów nie mogę trzymać :)

Posted

[quote name='Cleo2008']Znalazlam ja na fb ale tam ogromne opoznienie informacyjne. Jest jakies wydarzenie ? W sumie to ds szukamy i to najlepiej w warszawie ???[/QUOTE]

Nie ma żadnego opóźnienia, wszystko jest na bieżąco.
Nie ma jeszcze wydarzenia. Na razie sunia ma cieczkę, więc plany adopcyjno-sterylizacyjne trochę się przesuwają :( Potem - sterylizacja i operacja entropium.
A potem - tak - DS, najlepiej w Warszawie :)