Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nuri jest śliczna ale raczej nie świeci inteligencją, kong nie został wyjedzony tylko pobieżnie oblizany... :-(
Dla porównania dałam Pixelkowi nabitego Konga wyjadł wszystko w ciągu godziny :smile:

no wiecie co dziewczyny - Nuri nie była głodna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aikowo']Nuri jest śliczna ale raczej nie świeci inteligencją, kong nie został wyjedzony tylko pobieżnie oblizany... :(
Dla porównania dałam Pixelkowi nabitego Konga wyjadł wszystko w ciągu godziny :)[/QUOTE]

Moja Aza też nie lubi konga, nawet jak coś tam jest to nie jest dla niej interesujący, a nie uważam żeby moja Aza była mało inteligentna, po prostu ten typ tak ma :)

Posted

[quote name='mamanabank']Woli buszować po szafkach, blatach i chlebakach w poszukiwaniu przysmaków :-D Może myślała, że skoro zamknięte w środku to nie wolno ruszać? To by dopiero była inteligencja![/QUOTE]

NO własnie
Wskakiwanie na blaty i grzebanie w śmietniku łatwiejsze niż wyciskanie z konga smakołyków :)

Wczoraj wieczór kanapowo - filmowy
Nurek też :) podkład pod dupkę i na kanapę została zaproszona :)
Jak się położyła tak przyklejona nie ruszała się wcale :) Może bała się ze za wiercenie zostanie zwalona z powrotem do poziomu paneli :)

Posted

Bazarek stworzyłam ale teraz nie wiem jak zmienić jego tytuł, bo na początku napisałam tylko "tworzę" a teraz chciałabym juz to jakos nazwac i nie mogę za nic. Pomóżcie ;)

Posted

[quote name='oska1983']Bazarek stworzyłam ale teraz nie wiem jak zmienić jego tytuł, bo na początku napisałam tylko "tworzę" a teraz chciałabym juz to jakos nazwac i nie mogę za nic. Pomóżcie ;)[/QUOTE]

Ja się kompletnie na tym nie znam... :(

Posted

[quote name='oska1983']Bazarek stworzyłam ale teraz nie wiem jak zmienić jego tytuł, bo na początku napisałam tylko "tworzę" a teraz chciałabym juz to jakos nazwac i nie mogę za nic. Pomóżcie ;)[/QUOTE]

Musisz wejść w pierwszy post -> edytuj post -> edycja zaawansowana i wówczas zmienisz tytuł :)

Posted

Mam kilkadziesiąt nasion pieklenie ostrej papryki PEQUIN (skala ostrości 7 z 10:) )
Można by zrobić ostry bazarek dla Nuri :)
Potrzebna pomoc, ja się na tym nie znam :)

Posted

Mam kilkadziesiąt nasion pieklenie ostrej papryki PEQUIN (skala ostrości 7 z 10:smile: )
Można by zrobić ostry bazarek dla Nuri :smile:
Potrzebna pomoc, ja się na tym nie znam :smile:

ale o jaką pomoc chodzi? o wystawienie samego bazarku?

Posted

[quote name='Klauzunka']ale o jaką pomoc chodzi? o wystawienie samego bazarku?[/QUOTE]

Tak, pilnowanie kupujących, wysylanie nr konta itp :) Zdjęcia i opisy będą od aikowo :)
Ja mogę to zrobić (to też będzie mój pierwszy bazarek),ale jeśli bardzo chcesz, to mogę odstąpić Ci tą przyjemność :cool3:

[quote name='oska1983']co tam u czekoladki słychać?[/QUOTE]

A to aikowo wie na bieżąco, ja zobaczę Nuri dopiero w weekend i już sie nie mogę doczekać:multi: