Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Troszkę przybrała, ale i tak jej żebra sterczą :( odrobaczyłam je w piątek. Mam nadzieję, że jej się sierść poprawi i że się zaokrągli troszkę :) Zuza też jest szczuplutka, ale nie sterczą jej kości na bioderkach. Może to kwestia mięśni? Duśka dostaje też teraz codziennie rano acidolac. To znaczy dostają kilka łyżek mleka, każda w swojej miseczce, a Dusia z dodatkiem acidolacu.

Posted

jak słodko :)
no i dobrze powiedziane laski - figurki mają idealne:loveu: no to my z Jasieńką musimy pomyśleć o jakimś wiosennym odchudzaniu ;)
a te pomidorki na balkonie -to super pomysł !!! ja też chcę:eviltong:;)
czy to się kupuje nasiona ?

Posted

Z tym siemieniem lnianym pomyślę i wiesiołkiem.
[quote name='anica']jak słodko :)
a te pomidorki na balkonie -to super pomysł !!! ja też chcę:eviltong:;)
czy to się kupuje nasiona ?[/QUOTE]
ja kupiłam w zeszłym roku w tesco i lidlu, ale sama nie wiem które ładniejsze. Wysiałam jak durna 3 skrzynki i potem rodzinę obdarowywałam sadzonkami. Wszyscy mieli owoce, tylko tata posadził w ogródku i nie miał, ale uprawa balkonowa w 100% skuteczna :) Polecam, bo to fajna zabawa i smaczne i wiemy co w nich siedzi (bez nawozów) :)

Posted

Siemię najlepiej kupować w ziarenkach (tanio jak barszcz) i mielić samemu (lub tłuc w moździerzu), a olej wiesiołkowy najtańszy w kaspułkach w op. co najmniej 100 tabl. ;)

Posted

myślicie, że Dusia to starsza nieruchliwa dama? zobaczcie :)

[video=youtube;IF4_6a8WfIY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IF4_6a8WfIY[/video]

Posted

Zuzę :) gdyby nie Zuza Dusi wogóle nie można by było spuścić ze smyczy (mimo zabezpieczeń - obroża, szelki, dwa identyfikatory i linka) Ona na dworze nic nie słyszy, tylko za Zuzą idzie. Dobrze, że Zuzę jest łatwo odwołać :)

Posted

hihihi oglądałam filmik i Jasia jak usłyszała " Zuza na spacerek zerwała się truchtem do drzwi ":evil_lol: :lol: jak patrzę na Zuzę i Dusię to...jamnicza arystokracja..no tak mi się kojarzy:p a Dusia - staruszka??:mad:wystarczy obejrzeć film i wszystko jasne!!!
(nie jeden po przejściach posiwiał-miałam koleżankę 20kilka lat i też włoski miała srebrzyste) fajnie się dziewczyny dogadują :lol:
a pomidorki mają być w sadzonkach- też kupię :lol:

Posted

[quote name='anica']
a pomidorki mają być w sadzonkach- też kupię :lol:[/QUOTE]
tak jest szybciej i łatwiej, ale ja lubię oglądać od pierwszej chwili ponad ziemią roślinki. Wiem, że jestem stuknięta :) dzisiaj K. obudziłam rano, bo się w drugiej doniczce poprzebijało mnóstwo nowych :)

Posted

Ale super - no, moi po usłyszeniu "idziemy na spacerek" też byli gotowi:)
Super Ci się dziewczyny dogadują - a Dusia poszła za Zuzią "jak przeciąg"....
Pomidorki koktajlowe - to jest to.... mniam, mniam....

Posted

No i se narobiłam-cała Czwórca moja spała-puściłam se filmik-Zuza na spacerek...ło matko jak usłyszeli Twoje gwizdanie i słowo spacerek....:evil_lol::evil_lol:

To tak samo jak Sopelek-Dusia ma niezłe przyspieszenie-nie pasują mi te Staruszki....dobrzy aktorzy z nich...:diabloti:

Posted

[quote name='Celina12']No i se narobiłam-cała Czwórca moja spała-puściłam se filmik-Zuza na spacerek...ło matko jak usłyszeli Twoje gwizdanie i słowo spacerek....:evil_lol::evil_lol:

To tak samo jak Sopelek-Dusia ma niezłe przyspieszenie-nie pasują mi te Staruszki....dobrzy aktorzy z nich...:diabloti:[/QUOTE]

mogę zadzwonić do Ciebie w chwili gdy ja puszczam "zuze spacerkowa" to posłuchz co sie dzieje, bo mnie napewno nie usłyszysz :grin::grin::grin::grin: