ewu Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Ania102']ewu nie spiesz się, póki co Biszkopt częściowo na ulicy ale na miejscu i karmiony, poczekajmy co pati napisze i proszę Was zastanówmy się co będzie dla niego najlepsze. Ok.Zobaczcie ten wątek, ja nie umiem zamieścić fotek ale jest szansa ... Konkurencja duża ale napisz ,że psiak na ulicy !!! http://www.dogomania.pl/threads/220360-Du%C5%BCy-pies-do-przygarni%C4%99cia-Pozna%C5%84 Quote
Ania102 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Umieściłam ewu ale na tym wątku jest napisane, że szukają dużego psa a Biszkopt nie jest duży. Jest średniakiem, trochę rozbudowanym. Mój wet dopatrzył się w nim coś z sher peia:crazyeye: Dziś oczywiście byliśmy na spacerku jak codzień ale dziś była z nami ciocia aagataa8:) Quote
ewu Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ania102 napisał(a):Umieściłam ewu ale na tym wątku jest napisane, że szukają dużego psa a Biszkopt nie jest duży. Jest średniakiem, trochę rozbudowanym. Mój wet dopatrzył się w nim coś z sher peia:crazyeye: Dziś oczywiście byliśmy na spacerku jak codzień ale dziś była z nami ciocia aagataa8:) Cudny jest:) Quote
ewu Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Co u Biszkopta? Fanty gotowe, tylko po karton lecę, czy wysyłać ? Quote
Ania102 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kochani u Biszkopta bez zmian. Biega po ulicy, w nocy szczeka, próbuje wchodzić do mnie do domu. Błaga o jakieś zainteresowanie, na próżno póki co brak dt. Rozmawiałam wczoraj przez tel z Pati, czekam na odpowiedz z jej strony. Jego nie ma sensu bez socjalizacji ogłaszać Quote
ewu Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ulica to strasznie niebezpieczne miejsce. Co robić? Co z tym bazarkiem? Quote
Ania102 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ewu jak tylko bedzie miejsce dla Biszkopta to go bierzemy :) Więc jak najbardziej bazar zrobie Quote
ewu Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ania102 napisał(a):ewu jak tylko bedzie miejsce dla Biszkopta to go bierzemy :) Więc jak najbardziej bazar zrobie Ok to wyślę ale umieram z niepokoju , już kiedyś miałam taką sytuację z Kędziorkiem, który nie doczekał pomocy..:((( Quote
ewu Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Stella Kałamajska Celiny 45A, 26-010 Bodzentyn, woj. świętokrzyskie; mail: EMAIL tel.kom.: 609-828-529. Telefon: 609-828-529 ...Spróbujcie tam zadzwonić a ja jeszce dzisiaj zadzwonię Do Mortes z Kielc , może ona coś doradzi. Niestety wszystko płatne:((((( Quote
Ania102 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Kochani nic, bez zmian. Biszkopt na ulicy. Ja jestem chora ale zaraz wyjdę z psami. Kupiłam mu kość wołową ale jak na złość nie przyszedł do mnie. Wstepnie rozmawiałam z pati851 ale musimy to dogadać. Pati jak możesz to prosze napisz na wątku ile za miesiąć itd. Quote
ewu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Ania102']Kochani nic, bez zmian. Biszkopt na ulicy. Ja jestem chora ale zaraz wyjdę z psami. Kupiłam mu kość wołową ale jak na złość nie przyszedł do mnie. Wstepnie rozmawiałam z pati851 ale musimy to dogadać. Pati jak możesz to prosze napisz na wątku ile za miesiąć itd.[/QUOTE] Oj żeby się udało. Nie mam siły dzisiaj pisać ale myślę o psiaczku a Tobie życzę zdrowia. Quote
ewu Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Co u piesia? Dotarły ode mnie namiary na hoteliki? Quote
Ania102 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ewu zadzwonię jutro, wczoraj miałam zadzwonić i w końcu wstałam tak późno po nocy, że wypadło mi z głowy:oops: U Biszkopta bez zmian, wczoraj dostał w końcu kość wołową, bo raczył po spacerze nas odprowadzić. Z pewnością dostaje jeść od tych sąsiadów bo nie jada u mnie. Tylko zaczął kuleć. Myślę, że mu łapki zmarzły i dlatego:-( Z bazarku na Biszkopta i Foresta uzbierało się 170,10 zł. W związku ze znalezieniem właścicielki Foresta całość pieniędzy wędruje na konto Biszkopta:) Agata wpisz proszę w 1 post wpływy: 170,10 bazarek http://www.dogomania.pl/threads/219740-Rozliczamy-na-Foresta-i-Biszkopta.?p=18235167#post18235167 Quote
ewu Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Ania102']ewu zadzwonię jutro, wczoraj miałam zadzwonić i w końcu wstałam tak późno po nocy, że wypadło mi z głowy:oops: U Biszkopta bez zmian, wczoraj dostał w końcu kość wołową, bo raczył po spacerze nas odprowadzić. Z pewnością dostaje jeść od tych sąsiadów bo nie jada u mnie. Tylko zaczął kuleć. Myślę, że mu łapki zmarzły i dlatego:-( Z bazarku na Biszkopta i Foresta uzbierało się 170,10 zł. W związku ze znalezieniem właścicielki Foresta całość pieniędzy wędruje na konto Biszkopta:) Agata wpisz proszę w 1 post wpływy: 170,10 bazarek http://www.dogomania.pl/threads/219740-Rozliczamy-na-Foresta-i-Biszkopta.?p=18235167#post18235167 To dobrze:) Ja wyślę paczkę, to znowu coś kapnie. Trzeba go ratować. Ja niestety nie jestem w temacie Foresta, cieszę się, że odnalazła się jego Pani:) A Biszkopt nie może zamieszkać tam, gdzie był Forest? Quote
Ania102 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ewu Forest był u justysiek, postanowiłyśmy, że ona weźmie teraz szczeniaki z patologii. Proszę Cię bardzo wyślij mi jeszcze raz pw, chciałąm dziś zadzwonić. Weszłam w skrzynkę i zobaczyłam brak pw od Ciebie, wczoraj nie mogła się dobić jedna ciotka więc pousuwałam jak leci wiadomości. Przepraszam i proszę wyślij jeszcze raz. Quote
Ania102 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Byłam na spacerze i wzięłąm aparat, tylko jeszcze nie umiem go nastawić. W każdym razie takie fotki chłopaka mi się udało zrobić. Później postaram się przerzucić z telefonu. Quote
justysiek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ech... mały co z Tobą zrobić? a ten drug psiuń się jeszcze pokazał? Quote
Ania102 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Nie po południu biegał z Biszkopcikiem. Wieczorem nie. Biszkopt naprawdę jest tu w pewien sposób szczęśliwy bo ma przyjaciół- moje suki i ciągle nowe bezdomniaki tylko on zasługuje na dom z wyrkiem. Justysiek w środę może porobimy lepsze zdjęcia, co? ewu proszę Cię wyslij mi jeszcze raz namiary. Po prostu zbyt dużo bazarków miałam na głowie i mase już niepotrzebnych wiadomości i tą Twoją ważną skasowałam przypadkowo:oops: Quote
ewu Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Ania102']Nie po południu biegał z Biszkopcikiem. Wieczorem nie. Biszkopt naprawdę jest tu w pewien sposób szczęśliwy bo ma przyjaciół- moje suki i ciągle nowe bezdomniaki tylko on zasługuje na dom z wyrkiem. Justysiek w środę może porobimy lepsze zdjęcia, co? ewu proszę Cię wyslij mi jeszcze raz namiary. Po prostu zbyt dużo bazarków miałam na głowie i mase już niepotrzebnych wiadomości i tą Twoją ważną skasowałam przypadkowo:oops:[/QUOTE] Sorki dopiero weszłam na dogo , już wysyłam:) Quote
justysiek Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ania102 napisał(a):Nie po południu biegał z Biszkopcikiem. Wieczorem nie. Biszkopt naprawdę jest tu w pewien sposób szczęśliwy bo ma przyjaciół- moje suki i ciągle nowe bezdomniaki tylko on zasługuje na dom z wyrkiem. Justysiek w środę może porobimy lepsze zdjęcia, co? ewu proszę Cię wyslij mi jeszcze raz namiary. Po prostu zbyt dużo bazarków miałam na głowie i mase już niepotrzebnych wiadomości i tą Twoją ważną skasowałam przypadkowo:oops: no porobimy:) Quote
Ania102 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cioteczki dzwoniłam do hoteliku do węgorzyc- okolice Krakowa. Byłoby 390 zł/ mies. Z tego co mówiła Pani warunki naprawdę dobre:) Poza tym ja większość adopcji mam na kraków więc może dobrze byłoby żeby tam trafił nawet z tego względu. Pomóżcie podjąć decyzję.? Quote
aagataa8 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ania102 napisał(a):Cioteczki dzwoniłam do hoteliku do węgorzyc- okolice Krakowa. Byłoby 390 zł/ mies. Z tego co mówiła Pani warunki naprawdę dobre:) Poza tym ja większość adopcji mam na kraków więc może dobrze byłoby żeby tam trafił nawet z tego względu. Pomóżcie podjąć decyzję.? A nie dałoby rady taniej? Nie wiem czy się uzbierają deklaracje. A to warunki domowe? Quote
Recommended Posts