Jean Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Latanie z jeżykiem :D Pozdrawiamy! Quote
Joann Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 na tej fotce przypomina mi Vitka (najbardziej z budowy) http://i.imgur.com/h6Xv5.jpg Quote
motylek1007 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ale fajne, widać, że dobrze sie bawi :) a jak z czystością? Quote
wikikoniki Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Słodziutka :) U nas też skarpeta najbardziej sprawdziła się jako zabawkę :D Ale mama na mnie krzyczy, że skarpetki się po domu walają... :p Quote
Jean Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='motylek1007']ale fajne, widać, że dobrze sie bawi :) a jak z czystością? A jakiś problem kiedyś był ? :) Nie, no żartuje oczywiście :) Odpukać! super. Nie robi już w ogóle w domu. Jak chce wyjść jak jesteśmy to kręci się albo siada pod drzwiami / na swoim kocyku na przedpokoju i czeka aż ktoś się szanownie ruszy ;) A my wtedy pytamy 'Chcesz isc na dwórek?' i jak z radością podbiega do drzwi to wiadomo ze chce :) Jak jest sama, zdarzy się sporadycznie siusiu, ale kupkę już tylko poza domem. Rano wychodzi zawsze o 7.00 potem śniadanko i dalej śpimy (dziś np. do 9.45 :P) [quote name='Joann']na tej fotce przypomina mi Vitka (najbardziej z budowy) http://i.imgur.com/h6Xv5.jpg A mi na tej z latającą skrapetką w gębie :) [quote name='Kirinna']Uszy:)za każdym razem ma inne Nic nie mów o tych uszach :P [quote name='wikikoniki']Słodziutka :) U nas też skarpeta najbardziej sprawdziła się jako zabawkę :D Ale mama na mnie krzyczy, że skarpetki się po domu walają... :p u nas są tylko dwie. Jedna z jeżem w środku i jedna bez jeża, no chyba że akurat wyjmuje pranie i jedna mi spadnie, to zaraz mi kradnie :P Quote
motylek1007 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 super, ze ten okres za Wami juz - mówilam ze sie nauczy :) Quote
Ty$ka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 A jednak się doczekałam księżniczki :loveu::loveu::loveu: Jestem pod wrażeniem jej urody - piękna :razz:. Jak tam jej demolanctwo? Nadal Wam robi niespodzianki po pracy? ;) Quote
Jean Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='motylek1007']super, ze ten okres za Wami juz - mówilam ze sie nauczy :)[/QUOTE] No, to było do przewidzenia, zwłaszcza że dbaliśmy o to :) [quote name='Ty$ka']A jednak się doczekałam księżniczki :loveu::loveu::loveu: Jestem pod wrażeniem jej urody - piękna :razz:. Jak tam jej demolanctwo? Nadal Wam robi niespodzianki po pracy? ;)[/QUOTE] Dziękujemy za komplementy ;) Wiesz, akurat teraz mąż ma urlop i ja też 3 dni w domu byłam. Jutro ja idę do pracy, a mąż na 3h zniknie z domu.. Bądź co bądź tapeta na przedpokoju jest na stracenie - już szukamy nowej aby położyć za czas jakiś :) Jest kochana a sztuczki to już robi bez komend, wystarczy że palcem pokaże :D:D Quote
rashelek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Super zdjęcia Luniastej :loveu: Uszka jej wariują, bo mała ząbkuje :) Przestanie to i uszy się unormują i przestaną kombinować. Niszczenia współczuję, ale z drugiej strony - zawsze to pretekst do remontu czy kupienia czegoś :evil_lol: Moja też lata za skarpetkami, ale przynajmniej nauczyła mnie je sprzątać w mieszkaniu ;) Teraz ma swoją jedną i czasem z nią śpi. Komendy na gest są dobre, ale jest jeden problem - moja tak się wyuczyła robić wszystko na gest, że teraz jest problem z przywołaniem, bo musi się odwrócić i zobaczyć co od niej chcę nim przyjdzie. A ciężkie boje toczymy, żeby na mnie zwróciła uwagę jak coś niucha :D Także pilnuj też tego, żeby Luna zwracała uwagę co do niej mówisz, ostrzegam z własnego doświadczenia :D Quote
Jean Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='rashelek']Super zdjęcia Luniastej :loveu: Uszka jej wariują, bo mała ząbkuje :) Przestanie to i uszy się unormują i przestaną kombinować. Niszczenia współczuję, ale z drugiej strony - zawsze to pretekst do remontu czy kupienia czegoś :evil_lol: Moja też lata za skarpetkami, ale przynajmniej nauczyła mnie je sprzątać w mieszkaniu ;) Teraz ma swoją jedną i czasem z nią śpi. Komendy na gest są dobre, ale jest jeden problem - moja tak się wyuczyła robić wszystko na gest, że teraz jest problem z przywołaniem, bo musi się odwrócić i zobaczyć co od niej chcę nim przyjdzie. A ciężkie boje toczymy, żeby na mnie zwróciła uwagę jak coś niucha :D Także pilnuj też tego, żeby Luna zwracała uwagę co do niej mówisz, ostrzegam z własnego doświadczenia :D[/QUOTE] Masz absolutną rację! ząbkuje i to strasznie, własnie gryzła kość cielęcą suszoną i krwi było troche na niej. Tak ją swędzieć muszą biedulka.. Co do komend na przywołanie, Luna ślicznie reaguje na 'do mnie' na dworze. Może być zajęta psem, dwa razy zawołam i już śmiga do mnie :) Także komenda do mnie zostanie zawsze z głosem :) Dzięki za rady! :) Quote
Asiaczek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Uszka oba klapnięte, fakt. Ale jedno bardziej, drugie - mniej:) http://i.imgur.com/h6Xv5.jpg Pzdr. Quote
iskra_wroc Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pocieszną masz psinę :):):) Miło się ogląda fotki z szaleństw. Udało jej się pofrunąć?:D Przy okazji zaproszę: http://www.dogomania.pl/threads/223932-KARMY-DLA-PSÓW!-KUP-TERAZ-!-Zbieramy-na-kastrację-do-8.03.12-g.-22.00 Bazarek z nowościami Royala dla małych piesków:) Quote
Jean Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='iskra_wroc']Pocieszną masz psinę :):):) Miło się ogląda fotki z szaleństw. Udało jej się pofrunąć?:D Przy okazji zaproszę: http://www.dogomania.pl/threads/223932-KARMY-DLA-PSÓW!-KUP-TERAZ-!-Zbieramy-na-kastrację-do-8.03.12-g.-22.00 Bazarek z nowościami Royala dla małych piesków:) Pewnie! Codziennie lata! :P Dziekujemy za zaproszenie, jednak co do suchej nie będziemy na razie eksperymentować. Próbowaliśmy, ale Lunka obecnie ząbkuje i nie toleruje żadnej innej niż tą co dostaje (ma małe ziarenka). :) Quote
Jean Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='vaness']Lunka będzie szczerbolem :evil_lol:[/QUOTE] Juz jest :P Jak mnie gryzie po rękach to nie musze zabierać :D Quote
Jean Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Czy tylko mi się tak dziwnie 'układa' stronka dogo? :/ Blech. Zgodnie ze wcześniejszą obietnicą - zdjęcia ze spacerku. Świeżynki sprzed pół godzinki. Wiatr wieje jak cholerka, ale poszły my sobie na 20 minutek, co by znów nie przeziębić Lusinki. ileż mam na Ciebie czekać, pańcia? :) tak ślicznie aportuje :) - no idzieeeeeeesz? :) - mam kija i nie zawaham się go użyć! :P Quote
wikikoniki Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Luniastaaa ! :loveu: Śliczne fotki :D A ja jestem chora... nawet na 5 minutek mnie mama nie chce wypuścić :( Quote
ewes Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 piękna jest :loveu: http://i.imgur.com/fG6XC.jpg taka mała psinka, a taki duży patyk :p dogo sie troszkę poprzestawiało, eh... Quote
wikikoniki Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='ewes'] dogo sie troszkę poprzestawiało, eh...[/QUOTE] Masakra... nie podoba mi się -,- Quote
Kirinna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Uszy:) Ładna jest lubie małe psy z długimi lapkami. Ona jest tylko o kilka cm niższa od mojego a taka malutka się.wydaje Quote
Recommended Posts