Kirinna Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Jean']Nie-dziekujemy ;) No dobra, nie będziemy takie. Oto gwiazda dnia ^^ Kirinna już niedługo i będzie wyglądać jak Jun :p no własnie ma coraz fajniejsze uszy:) Quote
Jean Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Nie wiem naprawdę co się dzieje z tymi jej uszami :) Każdego dnia mnie zaskakują :P Quote
wikikoniki Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Uszyyy :loveu: A skąd u Was sygnaturka ? :evil_lol: U nas dopiero trzecia, ale pierwsza moja własna :D Quote
Ty$ka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) Nasza kochana księżniczka :loveu::loveu::loveu: A na uszka... może podawaj jej chrząstki do jedzenia? Edited February 9, 2012 by Ty$ka Quote
Jean Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 wikikoniki napisał(a):Uszyyy :loveu: A skąd u Was sygnaturka ? :evil_lol: U nas dopiero trzecia, ale pierwsza moja własna :D U nas dopiero druga, znajomy zrobił ;) Ty$ka napisał(a):Nasza kochana księżniczka :loveu::loveu::loveu: A na uszka... może podawaj jej chrząstki do jedzenia? Chrząstki? A co one dają? bo pierwsze słysze?! Quote
Kirinna Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jean napisał(a): Chrząstki? A co one dają? bo pierwsze słysze?! ponoc coś tam dają, ale najwazniejsze ze sa pycha:) oczywiście dla psa Quote
Ty$ka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Wzmacniają uszy i wtedy one stoją jak Bóg przykazał :D :D :D Quote
LadyS Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Zawierają chondtroitynę i glukozaminę, które dobrze działają na stawy i tkanki chrząstne u psów - są m.in. podawane psom z problemami ze stawami, po zabiegach, o zwiększonej aktywności oraz w okresach wzrostu. Quote
Jean Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Dziś leśno-śniegowo ;) Na początek filmik. Ósemeczka w lesie. http://youtu.be/Za3k_DKWxck Pysia :) 'Luna, do mnie!' Też umie latać, a co! :P zasłużona nagroda :) Quote
Jean Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 'ósemka' Miś, co klapnięte uszko ma ^^ 'dumne siad' 'pana też czasem słucham ;) ' Quote
Kirinna Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ale z niej sie zrobił kawał psa ósemka: byle tak dalej:) Quote
motylek1007 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 fajna sesyjka, a ósemka juz jej ładnie wychodzi Quote
Ty$ka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Widzę, że Luna też do skocznych psów należy :D Świetna jest. Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ale ładna panienka.:loveu: a to nie slalom ? :hmmmm: Quote
Joann Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://i.imgur.com/IwZt3.jpg hhaha pozazdrościła Vitkowi;] i robi mu konkurencje;p hehe Quote
wikikoniki Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Śliczna lalunia :loveu: U nas też to się nazywa slalom :p ósemka to coś innego :) Skoczna laska ! Niedługo się na kursie agility spotkamy :D Quote
Jean Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='wikikoniki']Śliczna lalunia :loveu: U nas też to się nazywa slalom :p ósemka to coś innego :) Skoczna laska ! Niedługo się na kursie agility spotkamy :D U nas to ósemka, zresztą i tak robi już bez komendy praktycznie ;) A na kurs sie nie wybieramy, wystarczy nam fresbee :) [quote name='Joann']http://i.imgur.com/IwZt3.jpg hhaha pozazdrościła Vitkowi;] i robi mu konkurencje;p hehe No, chce mu dorównać ;) [quote name='Aleksandra95']ale ładna panienka.:loveu: a to nie slalom ? :hmmmm: U nas to ósemka ;) Quote
Jean Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Moi Drodzy, od mniej wiecej tygodnia mamy zagwostkę z naszą Luną. Otóż, co rano zwykle przed jedzeniem, ale zdarza się też po mała kaszle, krztusi się, jakby miała coś w gardle. Po jedzeniu, ok - może za szybko zjadła, ale przy pustym żołądku? Chwilę po wstaniu? Poza tym nic jej nie dolega, jest żywa, ma apetyt, robi ładne, zdrowe kupki Jest to zastanawiające, bo w ciągu dnia się już nie powtarza, tylko rano. Trochę poszperałam i wyczytałam, że może to kwestia odrobaczenia, ale byliśmy ostatnio u weta i powiedział, że teraz kolejne w maju, więc to chyba też odpada. Ktoś spotkał się z takim przypadkiem kaszlącym? Quote
Kirinna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Mój miał podobnie jak miał kaszel kennelowy ale wątpię żeby to było to. Quote
ewes Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 my w schronisku mamy problem z kaszlem kennelowym... większość psiaków właśnie tak kaszle, jakby miały coś w gardle. Quote
Jean Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 a jakie sa jeszcze objawy i nie powinna miec tego od poczatku? Quote
Kirinna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jeśli twoja nie nialq styczność z psem chorym t. To nie powinna się zarazić. Poszukaj w int dokładnie bo przypadki się roznia . Quote
Recommended Posts