Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewes napisał(a):
szybkiego i bezbolesnego obcinania pazurków ;)

No u nas też jak byliśmy u weta to się trochę Neska bała, ale tylko dlatego, że wcześniej miała (żeby nie było, ze specjalnym pudrem) z uszu włosy wyrywane...

Posted

Luna na szczęście ma dobry kontakt z wetem. Zamierzamy chodzić tak co msc, żeby tfu tfu jakby coś poważniejszego, to żeby miała do niego zaufanie.
Ech, dziś została sama po 5 dniach i tak mi smutno za nią <3

Posted

Gdy jesteśmy w pobliżu lecznicy zawsze ciągnie w jej stronę i gdy już się witamy to M. rozdaje pani weterynarz całusy, jednocześnie radośnie machając ogonkiem ;). A poza tym zawsze jest grzeczny przy zabiegach weterynaryjnych, no ale nic dziwnego skoro jego ukochana pani weterynarz skarmia go smakołykami :D

Posted

Drogie i szanowne e-cioteczki.
Przybiegłam tylko na chwilę, w przerwie na radosne uniesienia i robienie obiadu na jutro..
Przybiegłam aby zdać Wam relację z dzisiejszego samotnego (niestety) dnia naszej księżycowej pocieszki.
Więc uroczyście oświadczam iż ...
W dniu jutrzejszym Luna kończy 4 msc. I z tejże okazji postanowiła nam i sobie zrobić prezent. Udowodniła, że szkolenie metodami pozytywnymi, cierpliwość, konsekwencja i zaangażowanie właścicieli wystarczy...
Wystarczy do tego, aby nauczyć psa bez klatki - sratki trzymania siusiu i kupkę! Dziś pierwszy raz wytrzymała 8h! nie zastałam w domu ani jednego ani drugiego. Obrastam w piórka. Jestem dumna ze swojego Maleństwa i siebie :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
I czekamy na zdjęcia suczydła :D

suczynki jeśli już :p

Zdjęcia za jakiś czas, bo obecnie wracam to już ciemno a wolę robić za dnia.
Za gratulację nie-dziękujemy, żeby nie zapeszyć ;)

Posted

[quote name='Jean']Drogie i szanowne e-cioteczki.
Przybiegłam tylko na chwilę, w przerwie na radosne uniesienia i robienie obiadu na jutro..
Przybiegłam aby zdać Wam relację z dzisiejszego samotnego (niestety) dnia naszej księżycowej pocieszki.
Więc uroczyście oświadczam iż ...
W dniu jutrzejszym Luna kończy 4 msc. I z tejże okazji postanowiła nam i sobie zrobić prezent. Udowodniła, że szkolenie metodami pozytywnymi, cierpliwość, konsekwencja i zaangażowanie właścicieli wystarczy...
Wystarczy do tego, aby nauczyć psa bez klatki - sratki trzymania siusiu i kupkę! Dziś pierwszy raz wytrzymała 8h! nie zastałam w domu ani jednego ani drugiego. Obrastam w piórka. Jestem dumna ze swojego Maleństwa i siebie :P

gratulacje :)

Posted

[quote name='vaness']gratulacje :)

Nie-dziekujemy ;)

No dobra, nie będziemy takie. Oto gwiazda dnia ^^

Kirinna już niedługo i będzie wyglądać jak Jun :p

Posted

Joann napisał(a):
ahhaahh ale nietoperz!;]

Taaa, nietoperek.. Nie wiem co jeszcze się wydarzy z tymi uszkami. Najpierw oba klapnięte, potem jedno stojące w bok, potem oba na bok, potem jedno stojące a drugie na bok, a teraz oba stojące :o nie nadążam :P

ewes napisał(a):
jaka ona cudna :loveu:

Dziękujemy ^^

Talucha napisał(a):
Ale ma uszy :loveu:

Hyhyh :D