Jean Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 wikikoniki napisał(a):Hej, dziękujemy wspaniałej Lunce za towarzystwo :p Zdjęcia to Twoje czy ktoś już wstawił ? Moje, moje :) Talucha napisał(a):Moje się już ładują to Wam podrzucę kilka fotek :P Dziękujemy! Luśka ma wszystkie zdjęcia jak je smakołyka :P motylek1007 napisał(a):zaraz uaktulanie galerię :) bardzo ładnie Lunka sie prezentuje a te uszka ma zarąbiste adres podaj motylku! :) Joann napisał(a):fajne macie te spacerki;] zazdroszczę;] jest czego :P Kirinna napisał(a):uszy :)...... tam oj, tam oj :P Quote
Joann Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dzięki,,, a myślałam ze mnie trochę pocieszysz.. a nie dobijesz.. hehehe Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ooo, nawet nie zwróciłam na to uwagi :lol: Zaraz podsyłam Ci zdjęcia na pocztę tak jak prosiłaś :) Quote
Jean Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Joann napisał(a):dzięki,,, a myślałam ze mnie trochę pocieszysz.. a nie dobijesz.. hehehe A figa! :D Talucha napisał(a):Ooo, nawet nie zwróciłam na to uwagi :lol: Zaraz podsyłam Ci zdjęcia na pocztę tak jak prosiłaś :) Pomyślą że ona tylko na spacerach zajada :P Dziekuje :) Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Następnym razem będę pilnowac żeby robic jej też zdjęcia w innych sytuacjach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Wytrwałości przy wiercącej się w łóżku Lunce:) pzdr. Quote
Jean Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Asiaczek napisał(a):Wytrwałości przy wiercącej się w łóżku Lunce:) pzdr. Dzieki, ale dziś postanowiłam że definitywny koniec spania w łóżku ze mną. Niech ona juz się nie budzi o 5:00 z myślą 'O może już 6 i mi pozwoli'... A potem o 6:00 i ja głupia ją biorę a ona co 10 minut sie wierci i jest koniec mojego spania.. :( Quote
vaness Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 tak to jest z psiakami :) mi mój rano jak słyszy budzik w drzwi drapie .. tak długo i coraz głośniej aż mu ich nie otworzę ;) Quote
Asiaczek Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja słysze, że moje juz od 5 rano czuwają, a jak budzik zadzwoni, to juz na pewno nie ma spania... Pzdr. Quote
Jean Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 O 5 się budzi, trzepie uszami, więc od razu jestem obudzona i każe się jej położyć z powrotem. O 6 się budzi drugi raz i biorę ją wtedy już na 45 minut do siebie i ona wtedy się wierci, zmienia boki i właściwie nie wiem czy dlatego że nie chce się już jej spać, czy dlatego że jej siki cisną.. Boje się, że jak zostawię ją rano samej sobie to się gdzieś zsika, a tak 6.45 budzik, wstajemy obie i idziemy na dwór.. Quote
motylek1007 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ja od 2 lat wstaje codziennie o 6 średnio, no czasami w weekendy uda sie o 7 - ale wtedy sie cieszę :D Quote
Jean Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 ale tu nie chodzi o to, ze ja musze wstac, bo wstane.. tylko o to, że mam 45 minut spania przed pracą a sie nie da.. Quote
motylek1007 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 mnie też czasami budzą wcześniej, niż mam wstać. Czasami w nocy też, wtedy ignoruje i po godzinie piszczenia jest ok. Dziś mnie obudziły w ulropie o 6 rano - i tak pózno jak na nie :) Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ciężko wytłumaczyc psiakom, że Pańcia ma urlop i by chciała sobie trochę dłużej pospac... One doskonale znają nasz rytm dnia:) pzdr. Quote
motylek1007 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 oj cięzko.... no cóz, przynajmiej mam stały rytm dnia :D Quote
rashelek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 I teraz doceniam moje psie. Co prawda spanie z nią na łóżku to niezła gimnastyka (zazwyczaj zasypiam na brzegu łóżka a budzę się z twarzą w ścianie), ale przynajmniej ona sama nie lubi wcześnie wstawać. Także łikendy i wolne mamy dospane do granic możliwości :) Quote
Jean Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Wczoraj jak wyszłam z nią o 17.20 to spotkałyśmy aż 3 chętne psiakulce do zabawy, więc się młoda wybiegała i spała spokojnie do 5.30, wygoniłam ją do łóżka to wytrwała do 6:20 i na 20-ścia minut wlazła do mnie pod kołdrę.. No cóż, chyba nie wygram z nią i nie odzwyczaje.. Quote
motylek1007 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jean napisał(a):No cóż, chyba nie wygram z nią i nie odzwyczaje.. wygrasz, jak jej już nigdy nie wpuścisz, ale z początku moze być cieżko, także sobie przemyśl jak ma być. fajnie, ze macie normalne psy do spotkan :) Quote
Jean Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Nigdy to nie, chciałabym ją nauczyć, że tylko na komendę może.. Teraz będe miała trochę wolnego, to popróbuję.. Safira jest nauczona, że jak jest pościel to nie wejdzie, a jak jej kocyk to owszem. Quote
motylek1007 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jean napisał(a): Safira jest nauczona, że jak jest pościel to nie wejdzie, a jak jej kocyk to owszem. o, to też jest fajne :) moją poduszkę dziś zajęły 2 psy a ja prawie spałam na ziemi :D Quote
vaness Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 motylek1007 napisał(a): moją poduszkę dziś zajęły 2 psy a ja prawie spałam na ziemi :D heheh :D to jak Toffi mi się położy to też na całą poduszkę XD Quote
wikikoniki Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A Neska zawsze kładzie się w nogach zadkiem do mnie -,- A czasem ją przytargam do brzucha :D :D :D Quote
rasowa2410 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Mnie moje z łózka po chamsku spychają łapami... ;) Quote
Talucha Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Mój się czasem kładzie tak, że ściąga ze mnie całą kołdrę a ja marznę :lol: Ale wtedy go zwalam ;) Najczęściej kładzie się grzecznie w nogach ale czasem przyjdzie się poprzytulac :loveu: Zawsze też czeka grzecznie na wejście. Wie, że najpierw kładę się ja. On wtedy czeka i łepek kładzie na łóżku ale nie wchodzi :D Ja się położę i w momencie kiedy kładę głowę do poduszki wchodzi Lasti :lol: Quote
Recommended Posts