Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ryniu123
Posted

skopiowałem tu: [url]http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=286935#286935[/url] i tu: [url]http://labradory.info/viewtopic.php?p=964632#964632[/url] i przy okazji tu: [url]http://www.facebook.com/ryszard.walewicz[/url]

Posted

Dzięki!
Tutaj link do facebooka: [URL]http://www.facebook.com/events/324145457612930/[/URL]
Jeśli ktoś mógłby wstawić na wydarzeniu link do dogomanii, to byłoby super - u mnie komputer się buntuje na facebooku...
edit: o! jednak się udało wstawić link:)

Posted

[quote name='Kava']aktywne wsparcie bardzo by nas cieszylo.....[/QUOTE]

We własnym domu działam dość aktywnie w tej dziedzinie ;)
A tak w ogóle, to jak można pomóc? Jak rozumiem, ma to się odbywać na zasadzie współpracy między organizacjami? U nas jest tylko TOZ... To już Szami prywatnie więcej robi dla bezdomnych psiaków...

Posted

[quote name='bric-a-brac']Kasa, jak wszędzie. Bazarki może? Może bardziej zainteresowanie akcją zaprzyjaźnionych firm, ludzi?[/QUOTE]

Wszystko! :)

Także edukacja i uzmysławianie ludziom i gminom, że to jedyny skuteczny sposób walki z bezdomnością zwierząt i ich nadpopulacją.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Jagoda, no przepraszam... rzeczywiście głupio, że nie pomyślałam o Tobie. Możecie dołączyć do naszego porozumienia. Z kim trzeba się od Was kontaktować? Z resztą, prześlę Ci mailem treść umowy [B]MOPS[COLOR=red]i[/COLOR]K[/B]owej :)[/QUOTE]

Super, dzięki :) Jutro ją u kogoś odczytam, bo znów mi net szwankuje i poczta mi nie działa, ledwo dogo chodzi...

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Wszystko! :)

Także edukacja i uzmysławianie ludziom i gminom, że to jedyny skuteczny sposób walki z bezdomnością zwierząt i ich nadpopulacją.[/QUOTE]

[quote name='bric-a-brac']Kasa, jak wszędzie. Bazarki może? Może bardziej zainteresowanie akcją zaprzyjaźnionych firm, ludzi?[/QUOTE]

wlasnie tak, rozpowszechnianie i rozglasnianie, moze ktos ma dostep do mediow np`? one robia cuda... napisac artykuly i wysylac do prasy , tygodniki takie jak Moj Pies, czy Kot etc.... to doskonale i idealne forum naglasniania...., lokalna prasa , internet....
no i oczywiscie ulotki np do sklepow zwierzecych, schronisk, sklepow z sukniami slubnymi, etc, pp

a nastepna sprawa to zdobywanie sponsorow, bazarki, imprezy ....

bo zapobieganie jest zawsze tansze niz leczenie....

Posted

www powinno być w ciągu 10dni. Musi ruszyć, nawet niepełne ale musi. Tak myślę:) i tak zrobię

Finanse - Przyjaciele Czterech Łap, czyli Justyna Klimek (projekt MOPSiK ma swoje subkono u nich - dane podane w poście nr 2).

Posted

[quote name='Kava']tygodniki takie jak Moj Pies
[/QUOTE]

Magda i Paulina z Psiej Wachty piszą do Mojego Psa ;) Ja mam też kontakt z redakcją, bo w styczniowym numerze podopieczni nasi w gazecie będą.

Posted

[quote name='karolina.figiel']czy możemy je wykorzystać jako wtyczkę? przygotujemy tekst i poprosimy ładnie o pchnięcie w redakcji? :) z góry ślicznie dziękujemy:)[/QUOTE]

Jak się dziewczyny nie dadzą wykorzystać (w co wątpię, znając je to raczej im się inicjatywa spodoba), to służę pomocą ;) Chyba, że od razu ja mam wysłać? Tylko mam prośbę, poczekajcie do końca tygodnia, w niedzielę mam zebranie stowarzyszenia to oficjalnie potwierdzę, czy wchodzimy w akcję :)

Posted

[quote name='JOHANNALIND']Jeżeli będą bazarki to ja służę fantami- mam sporo książek i sztucznej biżuterii :)[/QUOTE]
Kochana, a chcesz te fanty sama od siebie wysyłać? Bo jeśli chodzi o samo poprowadzenie bazarku, obróbkę zdjęć, wystawienie itp. to mogę pomóc.

Posted

Mogę wysyłać- już tak kiedyś robiłam na jednym bazarku, że wystawiającej wysłałam zdjęcia i opisy, a reszta należała do mnie...Bo ja niestety żadnego bazarku nigdy nie robiłam i nie bardzo wiedziałabym, jak się do tego zabrać :(