anhelina Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Oby jak najszybciej! Chociaż teraz są wakacje - czas wyrzucania psów, a nie adoptowania... Harry wciąż czeka... Quote
rudynpm Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ja tylko napiszę, że z powodu niemania sprawnego komputera g...uzik mogę zdziałać. Na szczęście na weekend dostałam dar od losu ;) w postaci dostępu do sprawnego urządzenia, więc wstawię aktualne zdjęcia. Tak w ogóle-wszystko w porządku. Harry bryka, ma super apetyt, nie bardzo chce wracać do domu, więc muszę go przekupywać. Zmienia sierść, z resztą, wszystkie psy zmieniają i pomimo czesania wyglądają jak niedźwiadki. Quote
anhelina Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Pojawił się Pan, który chciał psa, ale pies ma nie szczekać... Z Harrym to niemożliwe:) Czekam na informację, jaką podjął decyzję... Quote
anhelina Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Harry czeka na adopcję już bardzo długo - od października 2011r. Wiemy, że jest w domu tymczasowym, gdzie został nauczony wszystkiego, co pies powinien umieć:) Zainteresowanie psem jest słabe.. a jest taki fajny:) Quote
haniabor Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='anhelina']HARRY do adopcji!!!:)[/QUOTE] Nie umiem czytać ze zrozumieniem:shake::shake:. Myślę chyba życzeniowo bo.....miałam nadzieję, że panu szczekanie już nie przeszkadza Quote
anhelina Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='haniabor']Nie umiem czytać ze zrozumieniem:shake::shake:. Myślę chyba życzeniowo bo.....miałam nadzieję, że panu szczekanie już nie przeszkadza[/QUOTE] Pan się już więcej nie odezwał w sprawie Harrego... Quote
jostel5 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='anhelina']Pan się już więcej nie odezwał w sprawie Harrego...[/QUOTE] No,gdyby miał go po kilku dniach oddawać,to lepiej ,że się nie odezwał! A Harry znajdzie dom! Tak jak Morgan! Quote
rudynpm Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Harry jest bardzo fajny. Choć ma swoje narowy;). Za jedzenie gotów zrobić wszystko. Pomimo tego, że codziennie karmiony i to solidnie,jest szczupły. Ale już nie chudy! Jest zwinny, skoczny, sierść lśniąca, bystre oczy. Ostatnio moja mama,będąc u mnie pyta: A co to za czarny pies biega? Harry. Mama: TEN Harry???Jaki ładny pies.Tak,to TEN Harry.:) Harry jest dużo spokojniejszy w domu,na podwórku tylko szaleje. Jutro obfocę. Wiem,że zalegam ze zdjęciami:/ Quote
rudynpm Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zdjęcia paszczowe, ale to cały Harry. Nie miał czasu na zdjecia.;) Quote
haniabor Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 rudynpm napisał(a): Zdjęcia paszczowe, ale to cały Harry. Nie miał czasu na zdjecia.;) Paszczowe, ale roześmiane;) Quote
jostel5 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 http://img69.imageshack.us/img69/8496/8dhs.jpg Stomatologiczne!;) Fajny psiak!:) Quote
anhelina Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Harry jest wspaniały!:) Tak dawno go nie widziałam:) PIĘKNOŚCI:) Tak się zmienił:) Na fotkach faktycznie sama paszcza;) HARRY w górę!!!:) Quote
Recommended Posts