Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko napiszę, że z powodu niemania sprawnego komputera g...uzik mogę zdziałać. Na szczęście na weekend dostałam dar od losu ;) w postaci dostępu do sprawnego urządzenia, więc wstawię aktualne zdjęcia. Tak w ogóle-wszystko w porządku. Harry bryka, ma super apetyt, nie bardzo chce wracać do domu, więc muszę go przekupywać. Zmienia sierść, z resztą, wszystkie psy zmieniają i pomimo czesania wyglądają jak niedźwiadki.

Posted

Harry czeka na adopcję już bardzo długo - od października 2011r. Wiemy, że jest w domu tymczasowym, gdzie został nauczony wszystkiego, co pies powinien umieć:) Zainteresowanie psem jest słabe.. a jest taki fajny:)

Posted

[quote name='anhelina']HARRY do adopcji!!!:)[/QUOTE]

Nie umiem czytać ze zrozumieniem:shake::shake:. Myślę chyba życzeniowo bo.....miałam nadzieję, że panu szczekanie już nie przeszkadza

Posted

[quote name='haniabor']Nie umiem czytać ze zrozumieniem:shake::shake:. Myślę chyba życzeniowo bo.....miałam nadzieję, że panu szczekanie już nie przeszkadza[/QUOTE]

Pan się już więcej nie odezwał w sprawie Harrego...

Posted

[quote name='anhelina']Pan się już więcej nie odezwał w sprawie Harrego...[/QUOTE]

No,gdyby miał go po kilku dniach oddawać,to lepiej ,że się nie odezwał!

A Harry znajdzie dom! Tak jak Morgan!

Posted

Harry jest bardzo fajny. Choć ma swoje narowy;). Za jedzenie gotów zrobić wszystko. Pomimo tego, że codziennie karmiony i to solidnie,jest szczupły. Ale już nie chudy! Jest zwinny, skoczny, sierść lśniąca, bystre oczy. Ostatnio moja mama,będąc u mnie pyta: A co to za czarny pies biega? Harry. Mama: TEN Harry???Jaki ładny pies.Tak,to TEN Harry.:) Harry jest dużo spokojniejszy w domu,na podwórku tylko szaleje. Jutro obfocę. Wiem,że zalegam ze zdjęciami:/