arjuna Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Drzagodha']Głos na prośbę fioneczki oddany, karma jednak przy jej sytuacji nie wystarczy... .[/QUOTE] Głowna nagroda składa się z ok. 700 zł za którą zostanie kupiona karma i 300 zł w psich akcesoriach(smycze, oboże, kubraki) (i miski+wit. od innego sponsora). Jesli suka wygra, a Wy przedstawicie rachunek, zgadzam się na to, by zamiast kupowania karmy przelać Wam te 700 zł-a za nie opłacilibyście pobyt suki w jakimś DT. Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Arjunia kiepsko to widzę,że sunia zajmie pierwsze miejsce.Choć z drugiej strony wszystkie zgłoszone tam psiaki i są bardzo smutne i każdemu przydała by się nagroda.Na pewno jakaś bidy wygrają pierwsze lokaty.Nieważne które bo wszystkich zadowolić nie sposób choć serce się kraje. Quote
kama210 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 wydatki : - 02.12 – sterylizacja aborcyjna – po dużżżżżżżżżżej zniżce – 200 zł – zapłacona dzięki pomocy Ashley S. /z fb/ wydatki pozostałe: - 02.12 – transport na sterylizację z Szydłowca /około 70 km/ – 25 zł - 02.12 - preparat na pchły i próbka szamponu – 17,50 /paragon/ - 03.12 - /karma, skrzydełka, ryż/ - 13,69 zł /paragony/ - 05.12 – pyralgina /pragon/ - 5,40 zł - 07.12 - /karma, porcje rosołowe/ - 13,79 zł /paragony/ suma wydatków na dzień: 11.12 - 75,38 zł we wtorek lub w środę jedziemy z nią na zdjęcie szwów... wet obejrzy też dokładnie te strupki na karku … po tym szamponie jest trochę poprawy... ale nie rewelacja ... Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 mam prośbę.głosujcie na sunię w konkursie. http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=7005&start=100 Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Sunia wygrywa bardzo nieznacznie... Zaraz rozpropagujemy po dogo ;) Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Kochani, pomóżcie proszę. bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212 Założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo TO WĄTEK SUNI NA DOGO http://www.dogomania.pl/threads/219226-Szyd%C5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy!!!!!!!!!!!!!! Quote
inga.mm Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 anita_happy napisał(a):o okolice nie pytaj!!!600zł/mc!!!!!!!!!!! ile??????????????????????????????????????????????? powtórz mi łopatologicznie, plizzz, bo chyba mam omamy Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 inga.mm napisał(a):ile??????????????????????????????????????????????? powtórz mi łopatologicznie, plizzz, bo chyba mam omamy Prywatne hotele nastawione na psy, które mają właścicieli mają niestety ceny w granicach 25-30zł za dobę... U mnie w mieście doba kosztuje właśnie 30zł, hotel kojcowy, a kojce to psy w schronie naszym mają większe. EDIT: Dogomaniackie Baloniary wkroczyły do akcji na niebieskim :loveu: Quote
inga.mm Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Był/jest wątek niewidomego Kajtusia z Konina. Ponieważ zaproponowano mi płatne dt/hotel ze względu na duże koszty związane z lekarzami Kajtusia, napisałam, że 200 za pobyt + wyżywienie w tym benzyna, suplementy, specjalne spacery. Wszytko na fakturę. Wet osobno. I wpadła panna z histerycznym krzykiem, że "do tego interesu ja się nie dołożę". Wnioski? nie chcę pisać, bo musiałabym obrzucić pannę epitetami. Quote
Tofikowa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Drzagodha napisał(a):Sunia wygrywa bardzo nieznacznie... Zaraz rozpropagujemy po dogo ;) Zagłosowałam :loveu: Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Tofikowa napisał(a):Zagłosowałam :loveu: Dziękujemy ślicznie :) Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 inga.mm napisał(a):Był/jest wątek niewidomego Kajtusia z Konina. Ponieważ zaproponowano mi płatne dt/hotel ze względu na duże koszty związane z lekarzami Kajtusia, napisałam, że 200 za pobyt + wyżywienie w tym benzyna, suplementy, specjalne spacery. Wszytko na fakturę. Wet osobno. I wpadła panna z histerycznym krzykiem, że "do tego interesu ja się nie dołożę". Wnioski? nie chcę pisać, bo musiałabym obrzucić pannę epitetami. Wątek kojarzę chyba, on w końcu do DS od razu pojechał? Quote
inga.mm Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Drzagodha napisał(a):Wątek kojarzę chyba, on w końcu do DS od razu pojechał? tak, ale nie wiem co dalej, bo nie nadążam Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 inga.mm napisał(a):tak, ale nie wiem co dalej, bo nie nadążam Ja część wątków pousuwałam z subskrypcji, bo miałam ich tyle, że już mi się psy mieszały... Quote
anita_happy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 inga.mm napisał(a):ile??????????????????????????????????????????????? powtórz mi łopatologicznie, plizzz, bo chyba mam omamy tak...600 zł/mc :) negocjowałam cene...ale po tym jak dowiedzieliśmy się, ze hotel rozmnaza sobie owczark na handel to mi emocje opadły i zeszlismy z negocjacji! Quote
weronika1 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jestem CKM, gdzie głosować dajcie linki Quote
Agnieszka103 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zarejestrowałam się, kliknełam w link aktywujący moje konto i...gdzie dokładnie mam oddać głos na sunie? tzn.na której stronie/wątku? baster i lusi napisał(a):Kochani, pomóżcie proszę. bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212 Założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo TO WĄTEK SUNI NA DOGO http://www.dogomania.pl/threads/219226-Szyd%C5%82owiec.sunia-po-sterylce-aborcyjnej.pomocy!!!!!!!!!!!!!! Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 weronika1 napisał(a):Jestem CKM, gdzie głosować dajcie linki Agnieszka103 napisał(a):Zarejestrowałam się, kliknełam w link aktywujący moje konto i...gdzie dokładnie mam oddać głos na sunie? tzn.na której stronie/wątku? na ostatniej bo trzeba napisać post na kogo głos i z jakiego jest sie forum http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=7005&start=140 W przypadku osób nowozarejestrowanych: O ważności decydować będzie także obecność na jakimkolwiek forum "psim" przynajmniej od miesiąca. Te osoby proszone są, by w poście poza imieniem psiaka, na którego oddały swój głos, wpisały także nick i nazwę forum, na którym są zarejestrowane. Quote
witek_p Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Agnieszka103 napisał(a):Zarejestrowałam się, kliknełam w link aktywujący moje konto i...gdzie dokładnie mam oddać głos na sunie? tzn.na której stronie/wątku? dokladnie tak jak napisala baster i lusi, tylko trzeba jeszcze kliknąć w tym wątku na suczkę tam gdzie jest wykres na samej górze, żeby oddać głos Quote
Agnieszka103 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Dzięki za wskazówki. Głos na naszą dziewczynę oddany ;) Quote
fioneczka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 słuchajcie a gdyby spytać o miejsce w hoteliku w którym jest Neruś od Hani z Sanoka wątek Nerusia http://www.dogomania.pl/threads/205459-Nero-pirenejski-pies-górski-Wspaniały-Przyjaciel-Dzielny-Stróż-SZUKAMY-DOMU!!! oni się teraz przenieśli z psiakami ... może są miejsca koszt coś ok 400 zł ... może uda się zebrać kasę nie pozwólmy jej na ulicę wrócić Quote
fiorsteinbock Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Drzagodha napisał(a):Sunia wygrywa bardzo nieznacznie... Zaraz rozpropagujemy po dogo ;) Ja juz oddałam głos :) Quote
Recommended Posts