baster i lusi Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 kama210 napisał(a):.. za około tydzien powinna być zaszczepiona /po odrobaczeniu/ .. koszt 30 zł .. to chyba tylko na p/ wściekliznie.ile kosztują wirusówki?poproszęna niebieskim moze ktoś dorzuci grosik. Quote
anita_happy Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 całkiem niezła laska z niej wyszła po photoshopie:) heheh Quote
justysiek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 chita napisał(a):justysiek jak tam ulaskawianie tzta?:modla: jak cos mam pakiet ogloszen u Akrum, moge sunie podrzucic do ogl;) więc jesli suńka jest łagodna,a tak tu wszyscy twierdzą :) może przyjechać do nas :) mój mąż już mnie zna i wiedział że zaraz będę kombinowała brać psa na dt... :) to jak sunia przyjedzie już po tych 2tyg stycznia jak juz będę w domu czy jak? Quote
baster i lusi Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 justysiek napisał(a):więc jesli suńka jest łagodna,a tak tu wszyscy twierdzą :) może przyjechać do nas :) mój mąż już mnie zna i wiedział że zaraz będę kombinowała brać psa na dt... :) to jak sunia przyjedzie już po tych 2tyg stycznia jak juz będę w domu czy jak? Justysiek czekałam na Twój post obgryzając paznokcie.Teraz nie wiem jak cioteczki uzgodnią czy teraz czy w połowie stycznia.Czyli sunia będzie mieszkać w domu. Quote
kama210 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 chita napisał(a):justysiek jak tam ulaskawianie tzta?:modla: jak cos mam pakiet ogloszen u Akrum, moge sunie podrzucic do ogl;) jakbyś mogła to byłoby super .. ona kilka dni temu miła wykupiony pakiet przez baster i lusi , ale nie było ładnych zdjęć .. a sunia jest super więc trzeba działac szybko i dlatego nowe ogłoszenia - już z ładnymi zdjęciami .. i mam prośbę - poproś żeby jako pierwsze zdjęcie do ogłoszen wstawiane było to pojedyncze - które wkleiłam jako piewsze - bo to będzie potem miniaturka w ogłoszeniach , a dopiero potem te kolaże .. kama210 napisał(a):dzis z pudzianem321 byłam z nią u weta ... szwy zdjęte, dostała tabletę na robale, kupiony szampon do kąpania /z siarką/ - , próbka Hexodermu do przemywania od czasu do czasu tych ran na karku - prawie już zagojone .. koszt dzisiejszej wizyty 30 zł .. za około tydzien powinna być zaszczepiona /po odrobaczeniu/ .. - koszt szczepien - wirusówki + wścieklizna 50 zł baster i lusi napisał(a):to chyba tylko na p/ wściekliznie.ile kosztują wirusówki?poproszęna niebieskim moze ktoś dorzuci grosik. poprawiłam mój post .. 30zł to dzisiejszy wydatek szczepienia - 50 zł Quote
witek_p Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 cudowna, wspaniała wiadomość :) Justysiek dzięki!! Quote
baster i lusi Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 baster i lusi napisał(a):to chyba tylko na p/ wściekliznie.ile kosztują wirusówki?poproszęna niebieskim moze ktoś dorzuci grosik. za około tydzien powinna być zaszczepiona /po odrobaczeniu/ .. - koszt szczepien - wirusówki + wścieklizna 50 zł to nie będę nikogo prosić sama zapłacę za szczepienia.poproszę o nr .konta. Quote
kama210 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 justysiek napisał(a):więc jesli suńka jest łagodna,a tak tu wszyscy twierdzą :) może przyjechać do nas :) mój mąż już mnie zna i wiedział że zaraz będę kombinowała brać psa na dt... :) to jak sunia przyjedzie już po tych 2tyg stycznia jak juz będę w domu czy jak? super .. ale tak jak pisłam - łagodna do ludzi ... z psami - nie za ciekawie ... może coś napisać więcej - gdzie by sunia przebywała - w domu , w kojcu? mieszkasz w Starachowicach ? napisz coś więcej - proszę .. nie chciałam wcześniej dopytywać bo nie wiadomo była jaka decyzja TZ będzie .. Quote
justysiek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 kama210 napisał(a):super .. ale tak jak pisłam - łagodna do ludzi ... z psami - nie za ciekawie ... może coś napisać więcej - gdzie by sunia przebywała - w domu , w kojcu? mieszkasz w Starachowicach ? napisz coś więcej - proszę .. nie chciałam wcześniej dopytywać bo nie wiadomo była jaka decyzja TZ będzie .. mieszkam za starachowiacmi, dokladnie miejscowość Kuczów, mieszkam w domku jednorodzinnym, jesli sunka zachowuje sie w domu tak wzorcowo, to w domu, raczej nie wyobrazam sobie trzymania asta na podworku, moj tz boi sie astow i stad musi byc lagodna, aktualnie psow nie mamy, kotow tez nie, malych dzieci rowniez nie, mieszkamy we dwojk we z mezem, ja jestem gdzies do konca stycznia na l4, po operacji wiec bede w domu, tylko ten wyjazd w styczniu - wiec moze zeby jej nie stresowac przywiezc ja dopiero wtedy..? chyba ze musi juz opuscic dt jak jeszcze ktos ma pytania to slucham :) Quote
anita_happy Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 no to szacun! Starachowice to nie San Diego :) rzut beretm suczydło do ludzi jest OK - w pysk monza zajrzeć itp. leniwiec z niej potworny jezusicku - jak sie dogadacie z suczydłem i ogarnie sie ten styczeń!! to normalnie szok w trampkach Quote
kama210 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 P. Ela podejmie decyzję - to jakby nie było miesiąc czasu .. poczekamy do jutra .. Quote
justysiek Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 kama210 napisał(a):P. Ela podejmie decyzję - to jakby nie było miesiąc czasu .. poczekamy do jutra .. to czekamy. Quote
anita_happy Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 35 km to nie koniec świata :) całe szczeście...trzymamy kciuki za powodzenie akcji Quote
justysiek Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jesli suczka nie bedzie mogła zaczekać do polowy stycznia u obecnego dt, to do mnie moze przyjechać od poniedziałku. Quote
anita_happy Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 justysiek napisał(a):jesli suczka nie bedzie mogła zaczekać do polowy stycznia u obecnego dt, to do mnie moze przyjechać od poniedziałku. ale miała farta laska Quote
witek_p Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 justysiek napisał(a):jesli suczka nie bedzie mogła zaczekać do polowy stycznia u obecnego dt, to do mnie moze przyjechać od poniedziałku. :) Ruda Bezia chyba nie mogła lepiej trafić Quote
baster i lusi Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 justysiek napisał(a):jesli suczka nie bedzie mogła zaczekać do polowy stycznia u obecnego dt, to do mnie moze przyjechać od poniedziałku. anita_happy napisał(a):ale miała farta laska witek_p napisał(a)::) Ruda Bezia chyba nie mogła lepiej trafić może wreszcie los się do niej uśmiechnie:lol:.a i w konkursie prowadzi:loveu:. Quote
justysiek Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 oj dajcie spokój to nic wielkiego :) super, że prowadzi, niech w końcu ma coś od życia:) czekamy tylko na wieści czy da rade, żeby zostala do stycznia czy nie. Quote
pudzian321 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 justysiek napisał(a):oj dajcie spokój to nic wielkiego :) super, że prowadzi, niech w końcu ma coś od życia:) czekamy tylko na wieści czy da rade, żeby zostala do stycznia czy nie. czy da rade to zalezy od Rudej. Postanowilismy, ze damy jej szanse bo nie chcemy psu mieszać w głowie ciągłymi zmianami miejsc. Dlatego spróbujemy przetrzymać ją do stycznia bo jak na razie od 2 dni nie było spięć pomiędzy pannami. Z tym, że na święta przyjeżdża moja siostra z rocznym synkiem i jak Ruda nie będzie go tolerować to nie chcemy ryzykować tym bardziej, że siostrzeniec jest teraz na etapie raczkowania i uczenia się chodzić. Także dajemy Rudej szanse i zobaczymy czy z szansy skorzysta:) Quote
justysiek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 pudzian321 napisał(a):czy da rade to zalezy od Rudej. Postanowilismy, ze damy jej szanse bo nie chcemy psu mieszać w głowie ciągłymi zmianami miejsc. Dlatego spróbujemy przetrzymać ją do stycznia bo jak na razie od 2 dni nie było spięć pomiędzy pannami. Z tym, że na święta przyjeżdża moja siostra z rocznym synkiem i jak Ruda nie będzie go tolerować to nie chcemy ryzykować tym bardziej, że siostrzeniec jest teraz na etapie raczkowania i uczenia się chodzić. Także dajemy Rudej szanse i zobaczymy czy z szansy skorzysta:) mam więc nadzieję, że bedzie ok :) bo u mnie na święta też mają być małe dzieci, więc też by był zgrzyt. także Ruda bądź grzeczna :) Quote
anita_happy Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 bądź grzeczna albo taka jak do obcych ..obojętna:) ona fajną ma minę jak na dwór wychodzi... myslącą "siku..kupa i do domu!!o nieeeeeeeeeeeee nie mów, ze idziemy na przechadzkę!??" Quote
kama210 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 dzisiaj byłam u P. Eli - dostarczyłam mały zapas jedzonka na kilka dni .. 12,18 zł /paragon/ sunia jest kochana - wskakuje na kolana , rozdaje buziaki ... :) jej agresja do innych psów może wynikać z zazdrości o ludzi ... ona by chciała człeka na wyłączność :) Quote
Recommended Posts