Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hanuka napisał(a):
Imię pierwsza klasa! I bardzo dobrze wróży psu, co moja Hania sennie potwierdza ;)

Gluta daj znać kiedy już ustalicie co jej do jedzenia kupić. Może purinę pro plan puppy digestion z jagnięciną? Mam dobre doświadczenia z ta karmą.

Gabi! Na pewno będziemy się odzywać w tej sprawie - dzięki wielkie!

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzikus z niej straszny, wszystkiego się obawia, na żadne wołanie nie reaguje, bo nic takiego nie zna. Dziś na spacer została ubrana w kubraczek, bo przecież żadnej tkanki tłuszowej nie ma i marznie, to się najpierw przestraszyła, ale uspokojona głaskaniem pochwili truchtała, bo... biegać nie ma siły, słabiutka bardzo. Na szczęście lgnie do ludzi, jak każdy dog pragnie kontaktu z człowiekiem. Apetyt ma dobry. Jutro badania u weta.

Posted

A ja trzymam kciuki jestem dobrej mysli, przyznam, że obawiałam się bardzo czy przetrwa po zabraniu jej i dowiezienie do Furciaczek, ale jak już jest na miejscu i apetyt ma to jestem spokojniejsza

Posted

Alu wrzucaj od razu info o dziewczynce na ten ogólny wątek.

Gabrysiu dziękujemy. Jeszcze nie wiemy boimy się karmić suszem. Na razie wcina ryż z marchewką i kurczakiem. Jutro weterynarz ją obejrzy i będziemy coś więcej wiedzieć.
Fotki bombowe!

Posted

Fajne foty.
Straszek z niej straszny ale mam nadzieję że Fur ją wyciągnie z lekliwości.
jedyne co mogę doradzić- lubi psiaki, za labkami szła " jak w dym". Socjalizacja drugim psem.

Posted

Donvitow napisał(a):
Fajne foty.
Straszek z niej straszny ale mam nadzieję że Fur ją wyciągnie z lekliwości.
jedyne co mogę doradzić- lubi psiaki, za labkami szła " jak w dym". Socjalizacja drugim psem.

Dziękuję za sugestię, przekażę. U Fur są jeszcze 2 inne dogi. Będzie dobrze. Czekam na wieści po wizycie u weta.