Alla Chrzanowska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Hanuka napisał(a):Imię pierwsza klasa! I bardzo dobrze wróży psu, co moja Hania sennie potwierdza ;) Gluta daj znać kiedy już ustalicie co jej do jedzenia kupić. Może purinę pro plan puppy digestion z jagnięciną? Mam dobre doświadczenia z ta karmą. Gabi! Na pewno będziemy się odzywać w tej sprawie - dzięki wielkie! Quote
Alla Chrzanowska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Dzikus z niej straszny, wszystkiego się obawia, na żadne wołanie nie reaguje, bo nic takiego nie zna. Dziś na spacer została ubrana w kubraczek, bo przecież żadnej tkanki tłuszowej nie ma i marznie, to się najpierw przestraszyła, ale uspokojona głaskaniem pochwili truchtała, bo... biegać nie ma siły, słabiutka bardzo. Na szczęście lgnie do ludzi, jak każdy dog pragnie kontaktu z człowiekiem. Apetyt ma dobry. Jutro badania u weta. Quote
MiliVanili Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 trzymam kciuki żeby to tylko niedożywienie było Quote
Maryna Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Aż się boję tu zaglądac.Ale z całej siły trzymam,żeby już było coraz lepiej Quote
AnnaEwa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Maryna napisał(a):Aż się boję tu zaglądac.Ale z całej siły trzymam,żeby już było coraz lepiej To tak jak ja Quote
_Dunaj_ Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A ja trzymam kciuki jestem dobrej mysli, przyznam, że obawiałam się bardzo czy przetrwa po zabraniu jej i dowiezienie do Furciaczek, ale jak już jest na miejscu i apetyt ma to jestem spokojniejsza Quote
Alla Chrzanowska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Dzisiejsze zdjęcia Hanusi: W kubraczku Mały nietoperek: Portret Małej Lady: Quote
wiol1982 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 biedne te oczka:( Oby już było tylko dobrze!!! Quote
Alla Chrzanowska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 A mi bardzo się podoba jako nietoperek. Cóż, jedynie uszka ma prawidłowej wielkości. Quote
Glutofia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Alu wrzucaj od razu info o dziewczynce na ten ogólny wątek. Gabrysiu dziękujemy. Jeszcze nie wiemy boimy się karmić suszem. Na razie wcina ryż z marchewką i kurczakiem. Jutro weterynarz ją obejrzy i będziemy coś więcej wiedzieć. Fotki bombowe! Quote
tu_ania_tu Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 kochana malucha. Oby szybko zaszczyciła Gosię dożą głupawką - wiem jak na to przy każdym dożym podopiecznym czeka :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Dziewuszka jest urocza. Ciągle się dziwi, jak dostaje michę z posiłkiem. Człowiek w ogóle nie kojarzy się jej z taką czynnością jak jedzenie... Quote
chainsav_lady Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mnie się najbardziej podobają takie "Dogi" w typie - Greta, Hania, że już nie wspomnę o Kropce która kiedyś była na Fundacji, bo do dziś mnie prześladuje :D Quote
Donvitow Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Fajne foty. Straszek z niej straszny ale mam nadzieję że Fur ją wyciągnie z lekliwości. jedyne co mogę doradzić- lubi psiaki, za labkami szła " jak w dym". Socjalizacja drugim psem. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Donvitow napisał(a):Fajne foty. Straszek z niej straszny ale mam nadzieję że Fur ją wyciągnie z lekliwości. jedyne co mogę doradzić- lubi psiaki, za labkami szła " jak w dym". Socjalizacja drugim psem. Dziękuję za sugestię, przekażę. U Fur są jeszcze 2 inne dogi. Będzie dobrze. Czekam na wieści po wizycie u weta. Quote
Ty$ka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Sunia jest piękna (coraz częściej podobają mi się dogi ;)), a po podtuczeniu będzie w ogóle zjawiskowa... :) Quote
Recommended Posts