Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jak się miewa dziewucha dzisiaj? Przekonała się do olbrzymiego współlokatora czy nadal się go obawia?

Na razie czekam na wieści od Fur, bo sama byłam dziś zajęta wyciąganiem ze schronu kolejnego doga. Jak tylko czegoś nowego się dowiem - dam znać.

Posted

Haniulka powoli odzyskuje radosc zycia, chwilami nawet zaczyna wesolo brykac na spacerku:)
Nadal zalatwiamy sie tylko w boksie, ani razu nie zalatwila sie jeszcze na zewnatrz.
Mam duzy problem zebrac probki kalu do badania bo Hania zjada swoje odchody...narazie udalo mi sie jedna probke pochwycic, potrzebuje jeszcze jedna wiec polowanie trwa. Jak tylko sie uda jedziemy do kliniki z dostawa. Zalatwia sie nie czesto, koopki mniejsze ale dalej nie ladne. Mamy nowe leki w zastrzykach na te jelitka...bolesne ale dzielnie dziewczynka to znosi.

Posted

Gosiu!
Boję się, że to załatwianie się w boksie może trochę potrwać. Nasza Sabinka załatwiała się w domu przez około 6 tygodni zanim zaczęła sygnalizować potrzeby. Kiedyś się uparłam i chodziłam z nią 3 godziny, przed wyjściem też się nie załatwiała z jakieś 3-4 godziny - nie pomogło. Za to po powrocie natychmiast poleciała do mego gabinetu (bo Sabina pierwsze tygodnie mieszkała u mnie w biurze i w moim gabinecie zrobiliśmy jej toaletę, hi, hi ,hi) i załatwiła wszystko. Dodam, że Sabinka najpierw zaczęła na podwórku robić kupy, a dopiero potem siku. Moja radość nie miała granic, chwaleniu i zachwytom nie było końca, a facet który przechodził obok patrzył na mnie hmmm dość podejrzliwie.