Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam do Hanusi i nie mogę jakoś o tym spokojnie mysleć, do takie stanu psa doprowadzić, nawet jak charty miałam, a te są chude z natury to ważyły nie mniej niz 27 kilo

Posted

jestem tu z wątku ogólnego tej pseudo...
Dziewczyny, tknęło mnie coś innego. Na portalu piekielni.pl toczę boje z gościem, który chciał oddać psa - sukę ("burego" jak określił mieszańca doga niemieckiego, ale wiecie jak to z kolorami u laików) do schronu w Legionowie, ale mu nie przyjęli. To oddał pierwszej lepszej osobie, która go chciała, tak na dobre oko. U tej osoby było dużo psów. Może znalazłby się dawny właściciel Hani?
Wejdźcie i gości chociaż porządnie uświadomcie... ja zostałam zjeechana jak tylko napomknęłam o umowie adopcyjnej...
LINK: http://piekielni.pl/21051 Mój nick taki jak na dogo.

Posted

Hania miala dzisiaj bardzo sympatycznych gosci :)
Przyjechala nieoceniona Pani Iwonka i Ania z caala reklamowka puszeczek dla naszej dziewczynki, oraz pierwsza wlasna Haniowa zabaweczka:loveu: Co prawda nie wiemy jeszcze co to sa zabawki ale mam nadzieje za jakis czas zobaczymy haniutke szalejaca z pileczka:p

Mala fotorelacja:)
najpierw sprawdzanie nowego pomieszczenia...

cukier bardzo dobry jest:evil_lol:

cos duuuzego czerownego...troszke takie straszne to cos

ale wygodne:lol:

kontrola jakosci prezentow:evil_lol:

Posted

Pilnowac trzeba bo sep na komodzie juz sie czai zeby cos podkrasc

i z pileczka:)

Bardzo ale to bardzo dziekujemy Pani Iwonce za odwiedzinki i prezenty:)

Jak widac kociate akceptuje :)
TV obszczekala, po dluzszej chwili dopiero sie uspokoila.
Poznala Pana Doga...ale piekielnie sie go przestraszyla, chyba za duzy jak dla niej.
Pan Dog zajety jogingiem zignorowal dziewczyne.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
No właśnie, bardzo jestem ciekawa, jak Biguś i Hanusia na siebie reagują? A czy przesyłka ode mnie dotarła?

Bigu naszej Hanusi praktycznie nie zauwaza...zignorowal ja dzisiaj po prostu...zajety wieczornym bieganiem. Jutro w dzien na wspolny spacer wezmiemy, o ile sie Hania przekona ze Pan Dog jak wielki tak fajny i lagodny:)
Paczuszka doszla, Bigowi znowu na chwile odebralo rozumek na widok ciasteczek hihi