Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos nienawidzi Pelego, jest tak nakręcony na niego, że od razu po wypuszczeniu z kojca przeprowadzam go na wybieg przed domem. Tam daje sie namówic na polatanie za zabawkami ale i tak co chwile musi dolecieć do płotu i pokrzyczeć w przestrzeń. Nawet na spacerze w lesie nic go nie interesuje tylko ciągnie do domu żeby jeszcze pojazgać na Pelego.

Posted

[quote name='supergoga']Ja jak zwykle z kubłem zimnej wody... bo z opisu nie wygląda to dobrze. Za duzo tej agresji. Gdbym nie miała zapewnienia z początku że pies łagodny, z dziećmi się bawi... to b=nie wiem czy bylabym taka wyrywna do zabierania go na silę. W Fundacji mamy polowę psow nieadopcyjnych niestety i kolejne takie psy za chwile nas rozłożą. A szczeniaki juz w ilości 7 pilnie szukają tymczasów bo grozi im schron. No i sa adopcyjne.
Wiem, że to co piszę brzmi okrutnie i nieludzko, być może gdzies po drodze zgubiłam już "serce". Sama nie wiem...[/QUOTE]

Moim skromnym i niezłośliwym zdaniem: NIE MA PSA, KTÓREGO NIE MOŻNA UŁOŻYĆ!

Posted

[quote name='kotavenusa']Moim skromnym i niezłośliwym zdaniem: NIE MA PSA, KTÓREGO NIE MOŻNA UŁOŻYĆ!

kotavenusa ten cytat z Gosi już niepotrzebnie przypominasz, bo to było o innym Atosie :)

A ja moim [też niezłośliwym] zdaniem boje się słów o "układaniu" psów, bo chyba właśnie naszego Atosa ktoś już próbował "ułożyć".

• 3 months later...