stonka1125 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Kurdupel w akcji Wykastrować misiaka czy nie??? A co tam, kastrujemy ! https://picasaweb.google.com/100720366837556242361/AtosISari# Quote
Ajula Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 obejrzałam wszystkie fotki Atosa i Sari, są super :) i fotki, i psy są super! Quote
supergoga Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Ano są. To ja za moja porcje ogloszeń się zabieram. Quote
supergoga Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Tablica http://tablica.pl/oferta/atos-porzucony-na-cmentarzu-pies-prosi-o-dom-IDI70P.html I na stronie Animalii Quote
stonka1125 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Poza tym ze ujawniła sie jego niechęć do innych chłopców to wszystko po staremu. Dziewczynki lubi bardzo, dalej gania za wszystkim co fruwa i apetycik dopisuje:) Quote
stonka1125 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Atos nienawidzi Pelego, jest tak nakręcony na niego, że od razu po wypuszczeniu z kojca przeprowadzam go na wybieg przed domem. Tam daje sie namówic na polatanie za zabawkami ale i tak co chwile musi dolecieć do płotu i pokrzyczeć w przestrzeń. Nawet na spacerze w lesie nic go nie interesuje tylko ciągnie do domu żeby jeszcze pojazgać na Pelego. Quote
kmk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Atos ładnie prosi ... [video=youtube;vV3busNGDjk]http://www.youtube.com/watch?v=vV3busNGDjk[/video] Quote
stonka1125 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No i widać teraz jak mnie psy słuchają:):):) Quote
What May NN Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 a on umie siad w ogole? bo wydaje mi sie, ze chlopak nie wie o co chodzi.. Quote
stonka1125 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 What May NN napisał(a):a on umie siad w ogole? bo wydaje mi sie, ze chlopak nie wie o co chodzi.. No widać właśnie jak umie ;) Quote
kotavenusa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='supergoga']Ja jak zwykle z kubłem zimnej wody... bo z opisu nie wygląda to dobrze. Za duzo tej agresji. Gdbym nie miała zapewnienia z początku że pies łagodny, z dziećmi się bawi... to b=nie wiem czy bylabym taka wyrywna do zabierania go na silę. W Fundacji mamy polowę psow nieadopcyjnych niestety i kolejne takie psy za chwile nas rozłożą. A szczeniaki juz w ilości 7 pilnie szukają tymczasów bo grozi im schron. No i sa adopcyjne. Wiem, że to co piszę brzmi okrutnie i nieludzko, być może gdzies po drodze zgubiłam już "serce". Sama nie wiem...[/QUOTE] Moim skromnym i niezłośliwym zdaniem: NIE MA PSA, KTÓREGO NIE MOŻNA UŁOŻYĆ! Quote
kmk Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='kotavenusa']Moim skromnym i niezłośliwym zdaniem: NIE MA PSA, KTÓREGO NIE MOŻNA UŁOŻYĆ! kotavenusa ten cytat z Gosi już niepotrzebnie przypominasz, bo to było o innym Atosie :) A ja moim [też niezłośliwym] zdaniem boje się słów o "układaniu" psów, bo chyba właśnie naszego Atosa ktoś już próbował "ułożyć". Quote
Boogie Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Będziemy wiedzieć gdzie trudne przypadki oddawać ;) Są jakieś wieści od Stonki? Quote
stonka1125 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mój numer telefonu jest ogólnie dostepny :) dzwonić i pytać :) W sumie bez zmian, poza tym ze jest cieplej i od razu fajniej. Quote
Recommended Posts