Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie Kajko i Twojej rodziny oraz dla wszystkich włochatych przyjaciół, które wzięłaś pod swoje skrzydła. Niech los Ci wynagrodzi wszystkie smutki kończącego się roku i trudy na rzecz ludzi i zwierząt. Wszystkiego naj!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogromnie Wam dziekuje za zyczenia :) My takze- ja , brylant, prezes , psie dziewczynki i ramzio ,
ZYCZYMY SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT WSZYSTKIM NASZYM PRZYJACIOLOM i tym z dwiema nogami i tym z czterema lapkami ;), dziekujac jednoczesnie, ze od juz ponad roku jestescie ze mna i Laurka :loveu:

Mam nadzieje, ze od Nowego Roku bedziemy bardziej szczesliwi, usmiechnieci i silniejsi. Zycze rowniez Wam wszystkim duzo pieniazkow bo jak Wy bedziecie je mieli ,to i pieskom bedzie znacznie latwiej :)
sciskamy Was mocno :loveu:

Posted

Wszystkim obecnym na watku Laurki zycze wesolych ,pogodnych Swiat spedzonych w prawdziwie rodzinnej atmosferze .Niech sie Wam spelnia wszystkie marzenia a zdrowko dopisuje .Duzo serdecznosci dla Waszych kochanych czworonogow .

Posted

Życzę aby Nowy Rok był lepszy
Żeby nigdy nie zabrakło siły, odwagi i wiary
w powodzenie planów .
Dużo uśmiechu , wytrwałości w dążeniu do celu,
sukcesów w pracy.
Prawdziwej przyjaźni, miłości i wielu szczerych buziaków
i aby Nowy rok uskrzydlił Was

Posted

[h=3][/h][h=3]Stary Rok mija, lecz marzenia zostają,
niech one się Tobie wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.
[/h]

Posted (edited)

I ja Kochani , spozniona ale zawsze szczera ,
ZYCZE WAM WSZYSTKIM TYLKO PIEKNYCH CHWIL W NOWYM 2013 ROKU I JAK NAJWIECEJ POWODOW DO USMIECHU :loveu::loveu:

Dziekujemy za wszystkie zyczenia i pozdrawiamy cieplo :)

U nas ok :) Laurka bez zmian ...szaleje, psoci, szczeka i sie przytula , Viki powolutku nabiera sprawnosci w stawach ( TO dziala), widac jak jej samopoczucie z dnia na dzien sie poprawia :multi:Odstawilismy juz wszystkie srodki przeciwbolowe. Nie potrzebuje ich. Mam nadzieje, ze idziemy preznie ku poprawie zdrowia. Zreszta jest weselsza, podbiega, ma chec do zabawy....jest fajnie :)
Sabinka zyje sobie spokojnie, troche nam sie ucho odezwalo ale sytuacja szybko opanowana. To nic strasznego ...z paleczka ropy blekitnej przychodzi nam walczyc co jakis czas ale dajemy rade. Wyleczyc tego u Sabci sie nie da ale udaje sie zaleczyc zawsze na pare miesiecy .
Wazne, ze sunia nie ma dolegliwosci bolowych, ucho nie dokucza bo przeciez ja mam nawyk "grzebania" w tym uszku regularnie, za co Sabinka nie do konca mnie lubi ;) ale to pozwala zauwazyc kazda najmniejsza zmiane i zareagowac bardzo szybko :)

sciskamy mocno i chyba czas juz cos pstryknac i pokazac dziewczyny :) dawno fotek juz nie bylo , a one takie piekne ;)

Edited by Kajka_72
  • 4 weeks later...
Posted

wolf122 napisał(a):
Zaglądam po przerwie i pozdrawiam serdecznie :loveu: Mam nadzieję,że wszystko ok ????:Dog_run::Dog_run::bye:

Rozmawialam z Kajka w piatek ,u pieskow wszystko w najlepszym porzadku :lol:.Laurka dalej pyskata ,charakterna i chyba sie nie zmieni mala diablica ..:diabloti:

Posted

unixena napisał(a):
Rozmawialam z Kajka w piatek ,u pieskow wszystko w najlepszym porzadku :lol:.Laurka dalej pyskata ,charakterna i chyba sie nie zmieni mala diablica ..:diabloti:

I niech tak już zostanie ;)
Ściskam mocno całe Kajkowe towarzycho :loveu:

Posted

:iloveyou::iloveyou::iloveyou: SUPER Dziękuję za info
I niech tak już zostanie ;-)
Ściskam mocno całe Kajkowe towarzycho :loveu:
-dokładnie DONneczko

• 1 month later...
Posted

Niestety Kajka chyba już całkiem o nas zapomniała :mad:Ale jeśli raz na jakiś czas da znać,że wszystko jest ok,to "też będzie pięknie" :loveu: Może przed świętami znajdzie chwilkę i trochę nas podbuduje tekstami o swoich urwipołciach:loveu: ????? Tak czy inaczej gorąco pozdrawiam:loveu: