Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zawiozłam maluszka do nowego domku:multi: będzie miał się z kim bawić,bo jest tam 5 letni chłopiec i 8 letnia dziewczynka.Mam nadzieję,że im się nie odwidzi po tym jak zasika im mieszkanie:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Oto mail,który dostałam dzisiaj od pani,która zabrała maluszka,która zapewniała,że jest to decyzja przemyślana i,że pieskowi zapewni dobrą opiekę:

witam przepraszam ale to ja od pani wzielam pieska i mam teraz dylemat bo wyjezdzam do londynu i niemoge zabrac ze soba psa.z tego powodu jest mi bardzo przykro ale niewiem co mam z nim zrobic. prosze o kontakt ze mna

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: dziwne,że kilka tygodni temu nie wiedziała,że wyjedzie???!!!!W takich chwilach mam dosyć wszystkiego!!!!!
A najlepsze jest to,że ja go nie mogę zabrać do siebie na tymczas,bo mam remont w domu,rozpierducha totalna!!!!!Co robić???????????

Posted

To jest następny mail od pani,która wyjeżdża,na moje zapytanie do kiedy maluszek ma czas:

witam piesek moze zostac do 14 lutego bo 16 wyjezdzam ,jest mi przykro z tego powodu. >

:mad: :mad: :mad: Dobrze chociaż,że powiadomiła mnie 2 tygodnie przed wyjazdem,a nie dzień przed,jedyny plus tej sytuacji!:angryy: