MARCHEWA Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Dziewczyny,oto jakiego wspaniałego maila dostałam od Deniskowej rodzinki: Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Pani i wszystkim Pani współpracownikom wszystkiego najlepszego. Przepraszam, że nie piszemy ale niestety coś tam na tej dogomanii nie działa i nie możemy się zalogować. U nas wszystko ok, Denisek czuje się dobrze jest wesołym, kochanym pieskiem. Ostatnio, po lekkim przemeblowaniu mieszkania, piesek po kanapie, bardzo chętnie wskakuje na parapet, gdzie namiętnie obserwuje świat za oknem, w charakterystyczny sposób daje znać, gdy wypatrzy Marcina wracającego do domu. Ma też grono zaprzyjaźnionych piesków, w bloku obok mieszka jego ulubiona koleżanka -- sunia Abra -- piękna biała west highland terierka kiedy się spotykają to spacer zmienia się w psie szaleństwo. Denis również bywa zapraszany w gości, nasza psinka potrafi na komendę siadać, podać łapkę, poprosić o jedzonko a w inny sposób poprosić o zabawkę i wszystkie te umiejętności pięknie przy takich okazjach prezentuje budząc podziw i wesołość . Denis uwielbia pieszczoty, wskakuje na kolana i zwija się jak kot w kłębuszek, jedyna różnica -- nie mruczy. Czasami staram się przypomnieć sobie jak wyglądało moje życie bez psa, teraz trudno mi wyobrazić sobie życie bez deniso-terapii. Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiamy Marta i Marcin no i oczywiście Denisek merda do wszystkich ogonkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 warto warto warto .... warto poświęcać sie psiakom :multi::multi: cudownie czytać takie wieści :multi::multi: Marto, Marcinie i Denisku!!!!!! ja też życzę Wam wszystkiego NAJ!!!!! i cmokala w nochal dla Deniska!!!!!! Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :loveu::loveu::loveu:super .....a jeszcze niedawno obgryzał w przedziale podróżnym pomidorki :evil_lol: Quote
Recommended Posts