Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba zaprosze tu Fusice... jej biadolenie przynosi szczęście "ŁOLABOGA" :diabloti:

maluszku... trzymam za Ciebie kciukasy najmocniej jak mogę... Musi być przecież gdzieś TEN dom... koniec poniewierki!!!!!! :mad:

Posted

Wczoraj rozmawiałam z panią z Warszawy zainteresowaną Deniskiem,dostałam także o niej maila tej treści:

Zgodnie z naszą wcześniejszą rozmową telefoniczną przesyłam Pani moje dane i kilka informacji o mnie.
Mam 39 lat, prowadzę własną działalność gospodarczą. Mam syna Marcina (15 lat). Mamy mieszkanie własnościowe 30 m2, niewielkie ale chętnie podzielimy się naszym metrażem z pieskiem. Oboje z synem kochamy zwierzęta i taki mały psi przyjaciel jest naszym marzeniem już od dłuższego czasu. No i właśnie postanowiliśmy je zrealizować. W moim rodzinnym domu przez wiele lat był pies był to cocker spaniel, który dożył słusznego wieku 17 lat, potem mój brat wziął ze schroniska psa, który był z nami kolejne 6 lat. Mój syn odnosi się do zwierząt z wielką miłością, nie ma psa, którego by ominął, a psy nawet te groźnie wyglądające zawsze przyjmują jego pieszczoty i radośnie machają ogonem. Syn jest już na tyle duży i odpowiedzialny, że można mu powierzyć część opieki nad zwierzęciem. Moja praca również pozwala na poświęcenie czasu zwierzęciu, także nasz piesek nie będzie narażony na spędzanie długich samotnych godzin w domu. Chce jeszcze dodać, że na drugiej stronie ulicy mamy 24-ro godzinną klinikę weterynaryjną (na wszelki wypadek). Jestem zainteresowana adopcją pieska o imieniu Denis (10 miesięczny sznaucerowaty piesek), gratka, ogłoszenie z 25.07, (622066). Pozdrawiam

Czy możecie mi doradzic kogoś z Warszawy,kto moze pojechac do tej pani na wizytę przedadopcyjną?

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dogomaniacy z Warszawy,wasza pomoc potrzebna!!!
:razz:gdzie cioteczki z mafijnego wątku .......napewno mogły by sprawdzić......zaraz poślę PW...