Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jeszcze się nie cieszę - najpierw muszę dożyć do soboty. Chyba też sobie stress outa zażyję :) Potem muszę Kalinkę - Netkę do domku wyprawić, za tydzień, a potem... się zobaczy ;) Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Jeszcze się nie cieszę - najpierw muszę dożyć do soboty. Chyba też sobie stress outa zażyję :) Potem muszę Kalinkę - Netkę do domku wyprawić, za tydzień, a potem... się zobaczy ;)[/QUOTE] Mysle, że odetchniesz.... A gdzie jest wątek Kalinki, coś nie w temacie jestem.......:oops: Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [IMG]http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/DSCF1024a.jpg[/IMG] Kalinka (teraz Netka (od Brunetki ;)) nie ma wątku, bo zabierałam ją ze schronu w Częstochowie wiedząc, że od 29 stycznia ma domek. A zabrałam, bo szkoda mi jej było, żeby 3 dodatkowe tygodnie w schronie siedziała, skoro domek już pewny i na 100% zdecydowany! Nie mogli jej zabrać od razu, bo mieli wcześniej zaplanowany wyjazd feryjny. I w ten oto sposób Państwo na narty, a Netka do mnie na wczasy i do SPA :) Quote
marmosia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Jeszcze się nie cieszę - najpierw muszę dożyć do soboty. Chyba też sobie stress outa zażyję :) Potem muszę Kalinkę - Netkę do domku wyprawić, za tydzień, a potem... się zobaczy ;)[/QUOTE] A potem, to znając życie, pojawią się u Nutusi następne bidulinki :) Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Marmosiu - jak Ty dobrze znasz życie! :) Quote
Ellig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Hej, witam wszystkich Fanow Milki.Oj, jutro to sie bedzie dzialo juz mi sie serducho sciska......... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Ellig']Hej, witam wszystkich Fanow Milki.Oj, jutro to sie bedzie dzialo juz mi sie serducho sciska.........[/QUOTE] Hello, oj bedzie się działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
soboz4 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wszyscy z niecierpliwości obgryzamy pazurki!!! A co to będzie gdy już przypłynie do domu! Biedulka nawet nie wie jaki los na loterii wygrała! :lol: Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Jeszcze się nie cieszę - najpierw muszę dożyć do soboty. Chyba też sobie stress outa zażyję :) [/QUOTE] Jak starczy dla Ciebie to bierz :diabloti: [quote name='Ellig']Hej, witam wszystkich Fanow Milki.Oj, jutro to sie bedzie dzialo juz mi sie serducho sciska.........[/QUOTE] [quote name='M&S']Hello, oj bedzie się działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [quote name='soboz4']wszyscy z niecierpliwości obgryzamy pazurki!!! A co to będzie gdy już przypłynie do domu! Biedulka nawet nie wie jaki los na loterii wygrała! :lol:[/QUOTE] Same niespodzianki :diabloti: pamietajcie ze moj maz jej nie widzial na zywo tylko na zdjeciach a juz tak wyczekuje :loveu: Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Starczyć, starczy - jeszcze u Ciebie będzie na 2 tygodnie. Tylko czy ja po tym nie zacznę nerwowo... szczekać, albo co gorsza - warczeć! ;) Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Starczyć, starczy - jeszcze u Ciebie będzie na 2 tygodnie. Tylko czy ja po tym nie zacznę nerwowo... szczekać, albo co gorsza - warczeć! ;)[/QUOTE] To trzeba przeanalizowac skutki uboczne :diabloti: pytalas doktorow czy to mozna dawac codziennie i jak dlugo? tak zeby moze wlasnie ten pierwszy chociaz tydzien u nas tez jej podawac? jak uwazasz? Quote
Ellig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 "Stress out to naturalny preparat łagodnie uspokajający, zawierający tryptofan, dziurawiec oraz taurynę. Tryptofan (prekursor serotoniny) zmniejsza napięcie mięśniowe i podatność na stres. Dziurawiec zwiększa ilość serotoniny w mózgu przez co zwiększa uczucie zadowolenia. Tauryna hamuje nadmierne pobudzenie w czasie stresu. Zalecenia Preparat Stress Out jest zalecany do stosowania we wszelkich sytuacjach stresowych takich jak np. pokazy fajerwerków, przeprowadzka, podróż czy wprowadzenie nowego domownika. Dawkowanie 1 tabletka na 10 kg masy ciała psa. Jedna tabletka preparatu zawiera: Tryptofan 40mg; Tauryna 30mg; Hypericum perforatum 70mg; Zingiber officinale 60mg." Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tylko tam nie pisza jak dlugo mozna go stostowac :( Quote
Ellig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Tylko tam nie pisza jak dlugo mozna go stostowac :([/QUOTE] Na pewno mozna dlugo bo to jest delikatny preparat ziolowy, dlatego Doktory zalecily wczesniejsze podawanie go Milce:) "Dla osiągnięcia pełnego efektu zalecane jest podawanie Stress Out na 3-4 dni przed wystąpieniem sytuacji stresowej i kontynuowanie suplementacji aż do zaniku czynnika wywołującego stres. W sytuacjach nieprzewidzianych należy podać Stress Out najszybciej jak to możliwe." Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Ellig']Na pewno mozna dlugo bo to jest delikatny preparat ziolowy, dlatego Doktory zalecily wczesniejsze podawanie go Milce:) "Dla osiągnięcia pełnego efektu zalecane jest podawanie Stress Out na 3-4 dni przed wystąpieniem sytuacji stresowej i kontynuowanie suplementacji aż do zaniku czynnika wywołującego stres. W sytuacjach nieprzewidzianych należy podać Stress Out najszybciej jak to możliwe."[/QUOTE] O dziekuje teraz widze, to pewnie dobrze byloby podac jeszcze z tydzien :) Quote
Ellig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']O dziekuje teraz widze, to pewnie dobrze byloby podac jeszcze z tydzien :)[/QUOTE] [URL="http://4lapy.info/+,STRESS-OUT-preparat-uspakajaj%C2%B1cy-dla-ps%C3%B3w-10-tabl.-,oferta,3348.html"]http://4lapy.info/+,STRESS-OUT-preparat-uspakajaj%C2%B1cy-dla-ps%C3%B3w-10-tabl.-,oferta,3348.html[/URL] "[B]Stress Out nie powoduje uzależnień oraz nie ma skutków ubocznych, dlatego też jest bezpieczny przy długim stosowaniu."[/B] Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Milucha bierze od dwóch tygodni, po 2 tabl. dziennie! I tak się "ośmieliła", że rządy twardej łapy próbuje wprowadzić! :) Np. Lili nie mogłaby włazić na łóżko od tej strony, od której Milcia leży, gdyby się... przejmowała jej groźnym warczeniem! :) Netkę też próbuje ustawiać, a cieszy się jak głupi do sera np. z tego, że ją Lili w zaspę wrzuciła :) Będę dziś u Doktorów, to spytam przy okazji. Ale myślę, że ona powinna to całe opakowanie wybrać do końca (czyli jeszcze 2 tygodnie po 2 tabl., albo jeśli zmniejszą dawkę, to nawet dłużej). Weźmy pod uwagę jak bardzo długo ona wcześniej była poddawana ogromnemu stresowi... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Milucha bierze od dwóch tygodni, po 2 tabl. dziennie! I tak się "ośmieliła", że rządy twardej łapy próbuje wprowadzić! :) Np. Lili nie mogłaby włazić na łóżko od tej strony, od której Milcia leży, gdyby się... przejmowała jej groźnym warczeniem! :) Netkę też próbuje ustawiać, a cieszy się jak głupi do sera np. z tego, że ją Lili w zaspę wrzuciła :) Będę dziś u Doktorów, to spytam przy okazji. Ale myślę, że ona powinna to całe opakowanie wybrać do końca (czyli jeszcze 2 tygodnie po 2 tabl., albo jeśli zmniejszą dawkę, to nawet dłużej). Weźmy pod uwagę jak bardzo długo ona wcześniej była poddawana ogromnemu stresowi...[/QUOTE] No dlatego sie pytam, jak mozesz to sie dopytaj Doktorow i dopisz mi na rozpiske lekow :) Quote
Ellig Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [img]http://images10.fotosik.pl/622/d7427bdaed1adf47.jpg[/img] Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [url]http://images10.fotosik.pl/622/d7427bdaed1adf47.jpg[/url] ile kwiatkow :loveu: Quote
ludka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Trzymam kciuki za spokojna podroz :) Milusia bedzie jechala w samochodzie tylko z kierowca czy beda dodatkowe raczki do glaskania? Zycze, zeby podroz uplynela jej tak jak mojemu ostatniemu kumplowi w pociagu [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/8994/zdjcie0321q.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='ludka']Trzymam kciuki za spokojna podroz :) Milusia bedzie jechala w samochodzie tylko z kierowca czy beda dodatkowe raczki do glaskania? [/QUOTE] Dziekujemy kciuki sie bardzo przydadza! To juz odpowie Nutula na 100% ale chyba ktos mial jechac z pati-c? Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 jakie ładne:) [URL]http://images10.fotosik.pl/622/d7427bdaed1adf47.jpg[/URL] Quote
Recommended Posts