Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia wczoraj wyjątkowo była rozkojarzona i pobudzona :) szczerze to myślałam że jak przeprowadze się z mieszkania studenckiego to wezme ją na DT i specjalnie wczoraj zabrałam moją Cornelkę na spacerek żeby się poznały ale nie ma szans na miłość pomiędzy nimi (musiały iść pół kilometra od siebie) dlatego taka opcja odpada... szukamy więc dalej domku dla Sonii

Posted

wczoraj to jakiś taki dziwny halny wiał czy cóś:roll:
dziś psiaki były spokojniejsze o niebo na szczęście, Sońka też grzeczna....
asskasiek dziękujemy bardzo za dobrą karmę dla psiaków ( RC ), smakuje :)

Posted

Sonia uwielbia kluseczki i puszeczki, podlane zupką, rosołkiem itp, uuuwielbia!! Ale tak jak majuska napisała, inni tez ubustwiają. Wczoraj nie wiem co się im działo, ale tacy byli głodni, Peper to wlazł na stół i zaczął zjadać z miski dla innego psiaka, chociaż już swoją porcję dostał, ledwo starczyło mi tych klusek! Trzeba chyba z małą furgonetką przyjechać ;)

Posted

Agula wczoraj to oni wcięli rano cały duży gar kluseczków ugotowany przeze mnie, więc nie wiem czemu sie tak rzucili po południu :D Peper jest niesamowicie nienażarty, ja tez mu zawsze muszę dać repetę :D

Posted

No tak, ale wczoraj to jakby im odwaliło (wiedziałam, że dałaś im kluchy rano, bo mi mówiłaś, więc byłam w szoku jak Peper, Debi, Tara, Magik jak głodomory stały nade mną i się nabłagać nie mogły, bo ja klusek już nie miałam :evil_lol:

Posted

moze dlatego że ją wczoraj poogłaszam z tekstem:
[FONT="Verdana"]Nazywam się Sonia. mam dopiero 3 lata, a już przeszłam
tak wiele...
[/FONT][FONT="Verdana"]

Człowiek pokazał mi się tylko ze złej strony. Kojarzy mi
się z bólem, strachem i upokorzeniem. Proszę, pokaz mi, że człowiek może być
dobry.

Że ludzka ręka nie tylko bije, ale potrafi tez pogłaskać
za uchem...
[/FONT]

Posted

Ja dzis na rzeszowiaku widziałam zatrzęsienie ogłoszonych labków....w tamtym towarzystwie to Sońka ma marne szanse.....asskasiek to Ty ogłaszałaś wszystkich podopiecznych?? :)

Posted

tak ja ogłaszałam:) Sonia przy tym towarzystwie ma szanse bo większość tych labów jest na coś chora ... a Sońka to okaz zdrowia, do tego jest bardzo ładnym psem :) tyle że ma problem z charakterkiem ale może jakiś doświadczony psiarz ją wypatrzy, kto wie...