asskasiek Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 to ja po 10 mogłabym przyjechać zabrać Sońke na spacer i dać jej dobrej jakościowo karmy, mogłoby tak być? Quote
Becia66 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 zdjęcia piękne ale słyszałam że nie popisała sie dzisiaj...:shake: Quote
majuska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 dziś był wogóle jakiś dzień na wariackich papierach..halny wiał czy cóś....:shake: Quote
Becia66 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='karolciasz28']A co się stało??[/QUOTE] w sumie to nic Karolciu ale psiaki ponoć od rana jakies takie rozdrażnione, warczące na siebie. Quote
asskasiek Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Sonia wczoraj wyjątkowo była rozkojarzona i pobudzona :) szczerze to myślałam że jak przeprowadze się z mieszkania studenckiego to wezme ją na DT i specjalnie wczoraj zabrałam moją Cornelkę na spacerek żeby się poznały ale nie ma szans na miłość pomiędzy nimi (musiały iść pół kilometra od siebie) dlatego taka opcja odpada... szukamy więc dalej domku dla Sonii Quote
majuska Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 wczoraj to jakiś taki dziwny halny wiał czy cóś:roll: dziś psiaki były spokojniejsze o niebo na szczęście, Sońka też grzeczna.... asskasiek dziękujemy bardzo za dobrą karmę dla psiaków ( RC ), smakuje :) Quote
asskasiek Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 a mam takie pytanie Sonia preferuje bardziej karme suchą czy w puszkach? Quote
majuska Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 u nas wszyscy raczej mokre wolą, to dla nich rarytas, ale Sońka i suchą lubi, nistety ma taki trochę "gupi" zwyczaj, że ją wysypuje z michy Quote
Agula99 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Sonia uwielbia kluseczki i puszeczki, podlane zupką, rosołkiem itp, uuuwielbia!! Ale tak jak majuska napisała, inni tez ubustwiają. Wczoraj nie wiem co się im działo, ale tacy byli głodni, Peper to wlazł na stół i zaczął zjadać z miski dla innego psiaka, chociaż już swoją porcję dostał, ledwo starczyło mi tych klusek! Trzeba chyba z małą furgonetką przyjechać ;) Quote
majuska Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Agula wczoraj to oni wcięli rano cały duży gar kluseczków ugotowany przeze mnie, więc nie wiem czemu sie tak rzucili po południu :D Peper jest niesamowicie nienażarty, ja tez mu zawsze muszę dać repetę :D Quote
Agula99 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 No tak, ale wczoraj to jakby im odwaliło (wiedziałam, że dałaś im kluchy rano, bo mi mówiłaś, więc byłam w szoku jak Peper, Debi, Tara, Magik jak głodomory stały nade mną i się nabłagać nie mogły, bo ja klusek już nie miałam :evil_lol: Quote
majuska Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Debi i Tara to tylko stoją i sępią, ale jak się im da to nie bardzo jedzą, Magik już całkiem całkiem pochłania, a Peper to jakby nigdy nie jadł :D Quote
Becia66 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Tak sie zastanawiam, po co ludzie dzwonią / dzisiaj/ o Sońkę i chcą dla córki, przecież my w ogłoszeniach zaznaczamy że ona do dzieci się nie nadaje... Quote
asskasiek Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 moze dlatego że ją wczoraj poogłaszam z tekstem: [FONT="Verdana"]Nazywam się Sonia. mam dopiero 3 lata, a już przeszłam tak wiele...[/FONT][FONT="Verdana"] Człowiek pokazał mi się tylko ze złej strony. Kojarzy mi się z bólem, strachem i upokorzeniem. Proszę, pokaz mi, że człowiek może być dobry. Że ludzka ręka nie tylko bije, ale potrafi tez pogłaskać za uchem...[/FONT] Quote
Agula99 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Oj z Sonią to będzie cięzko, oj będzie, będzie.. Quote
majuska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja dzis na rzeszowiaku widziałam zatrzęsienie ogłoszonych labków....w tamtym towarzystwie to Sońka ma marne szanse.....asskasiek to Ty ogłaszałaś wszystkich podopiecznych?? :) Quote
asskasiek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 tak ja ogłaszałam:) Sonia przy tym towarzystwie ma szanse bo większość tych labów jest na coś chora ... a Sońka to okaz zdrowia, do tego jest bardzo ładnym psem :) tyle że ma problem z charakterkiem ale może jakiś doświadczony psiarz ją wypatrzy, kto wie... Quote
Agula99 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Szansę to może ona by i miała gdyby nie była po takich przejściach, a tak czarno to widzę, no ale oby , obyy... Quote
_Goldenek2 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 No to i ja melduję się u Soni ..... Kurczę, przdałaby się praca z behawiorystą. Wychodzenie z traumy trwa zazwyczaj długo :( Quote
asskasiek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Goldenek2, witamy :) masz racje przydałby się behawiorysta... Quote
Recommended Posts