caryca26 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Jak super patrzeć na takie zdjęcia! Mnie też się pysio smieje:) Quote
MALWA Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Szariku - należał się Tobie kochający domek! Bądź szczęśliwy w swojej rodzinie! Quote
margoth137 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Szarik mi się śnił w nocy:) wogóle tej nocy też mi się dużo Onków śniło:) Quote
martka1982 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 zamówiłam jednak tę karmę bo jest dla seniorów [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/animonda_pies/207413[/url] po rabacie zapłaciłam 222,48zł a więc tak: Szarik nie chce jeść karmy ani smakołyków - chce jeść to co oni...... te puszki co kupiłam mają 95% mięsa, może to go skusi i jednak zacznie jeść psie żarcie jest już wykąpany - nie bał się wody, więc kąpiel poszła gładko zostaje na godzinkę sam w domu(pani nie pracuje ale czasem wychodzi na zakupy). sprawdzali czy piszczy - nie piszczy, demolki też nie było, więc państwo są szczęśliwi, bo wiedzą,że jest grzeczny gdy zostaje sam Szarik upodobał sobie panią - zresztą z nią spędza większość czasu, a pana na razie olewa ostatnio jak pan wrócił po pracy w nocy do domu to zgadnijcie gdzie Szarik spał? ależ tak! na jego miejscu, tuż obok żonki na wyrku:))) trochę się z tego pośmialiśmy:) uffff, jest dobrze dziewczyny! Quote
MALWA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='martka1982']zamówiłam jednak tę karmę bo jest dla seniorów [URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/animonda_pies/207413[/URL] po rabacie zapłaciłam 222,48zł a więc tak: Szarik nie chce jeść karmy ani smakołyków - chce jeść to co oni...... te puszki co kupiłam mają 95% mięsa, może to go skusi i jednak zacznie jeść psie żarcie jest już wykąpany - nie bał się wody, więc kąpiel poszła gładko zostaje na godzinkę sam w domu(pani nie pracuje ale czasem wychodzi na zakupy). sprawdzali czy piszczy - nie piszczy, demolki też nie było, więc państwo są szczęśliwi, bo wiedzą,że jest grzeczny gdy zostaje sam Szarik upodobał sobie panią - zresztą z nią spędza większość czasu, a pana na razie olewa ostatnio jak pan wrócił po pracy w nocy do domu to zgadnijcie gdzie Szarik spał? ależ tak! na jego miejscu, tuż obok żonki na wyrku:))) trochę się z tego pośmialiśmy:) uffff, jest dobrze dziewczyny![/QUOTE] Kurcze, jak dobrze, że wszystko się układa. Wcześniej, kiedy czytałam wypowiedzi pełne obaw, sama nie wiedziałam czy Szarik dobrze trafi, ale teraz to widzę, ze Państwo są psiolubni i chyba Szarik naprawdę dobrze trafił, do dobrej rodziny. Quote
wolf122 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Krótko - super:Cool!::Cool!::Cool!:,że Szariczek ma tak fajnie a zdjęcia napawają optymizmem Quote
Secia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 no to możemy odetchnąć :-) Szariczku cieszymy się twoim szczęściem. Quote
martka1982 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 nie mam pojęcia czy państwo dysponują aparatem fotograficznym. namiary mają Quote
tobciu Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ciotki kochane nie obrazicie się jak zaproszę na bazarek dla DENISA ? Link bezpośredni w mojej sygnaturze. Jak któraś znajdzie chwilę i chęć - zapraszam. Quote
martka1982 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 6 opakowań arthrovetu zostało dzisiaj wysłanych puszki już też pewnie doszły, zadzwonię jutro i spytam Quote
martka1982 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 zapraszam na wątek mojej ulubienicy schroniskowej, z którą Szarik dzielnie maszerował na spacery: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224776-Lola-przywi%C4%85zana-do-drzewa-kilka-lat-temu...nadal-jest-w-schronisku-nadal-bezdomna?p=18846596#post18846596[/url] Quote
martka1982 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wklejam paragon za arthrovet [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/8094/plazad.jpg[/IMG] panstwo mówią,że puszki jeszcze nie doszły...może jutro Szarik przytył! mam nadzieję,że już więcej nie utyje, bo on już i tak nieźle wyglądał odjeżdżając kupa już prawie dobra państwo zadowoleni, a Szarik chodzi za panią krok w krok Quote
MALWA Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='martka1982']wklejam paragon za arthrovet [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/8094/plazad.jpg[/IMG] panstwo mówią,że puszki jeszcze nie doszły...może jutro Szarik przytył! mam nadzieję,że już więcej nie utyje, bo on już i tak nieźle wyglądał odjeżdżając kupa już prawie dobra państwo zadowoleni, a Szarik chodzi za panią krok w krok[/QUOTE] Skoro Pani jest w domu, to wcale mnie nie dziwi, ze Szarik wybrał właśnie Ją, bo to jednak z Panią spędza cały dzień. Quote
wolf122 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Fajnie,że u Szarika jest ok,tylko nie można dopuścić by za bardzo się roztył,bo te stawy mu wysiądą.. Quote
egradska Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dawno mnie tu nie było a tu takie dobre wieści. Mam nadzieję, że Szariczek zadomowił się już na dobre i cieszy się z wiosny na Śląsku Quote
Iljova Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No z tym cieszeniem się wiosną na śląsku .... hmmm raczej jest to ograniczone w takich miastach jak Zabrze itp ;-), bo mniejsze możliwości jej zauważenia niż na wsi czy miastach mniejszych położonych dalej od okręgu katowickiego Wierzę że wszystko jest dobrze i Szariczek szczęśliwy :-) Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Martka, czy macie kontakt z ludźmi Szarikowymi? Czy wszystko ok? Quote
martka1982 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Cantadorra']Martka, czy macie kontakt z ludźmi Szarikowymi? Czy wszystko ok?[/QUOTE] jestesmy umowieni,ze gdyby cokolwiek sie dzialo to maja dzwonic Quote
MALWA Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='martka1982']jestesmy umowieni,ze gdyby cokolwiek sie dzialo to maja dzwonic[/QUOTE] A czy w tej chwili się coś dzieje? Czy wszystko ok? Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='martka1982']jestesmy umowieni,ze gdyby cokolwiek sie dzialo to maja dzwonic[/QUOTE] No szkoda, bo to oznacza, że nic nie wiadomo. A ludzie wcale mogą nie zadzwonić. Quote
caryca26 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Fajnie by było mieć nowe wiadomości ale ludzie wyglądają na poważnych i myślę ,że by zadzwonili jakby coś było nie tak. Trochę głupio ich tak nękać telefonami co chwilę bo mogliby to odebrać jako brak zaufania... Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='caryca26']Fajnie by było mieć nowe wiadomości ale ludzie wyglądają na poważnych i myślę ,że by zadzwonili jakby coś było nie tak. Trochę głupio ich tak nękać telefonami co chwilę bo mogliby to odebrać jako brak zaufania...[/QUOTE] Z jednej strony rozumiem, a z drugiej strony już nie przejmuję się takimi rzeczami, bo jesteśmy tutaj dla psiaków i nie ma sensu dbać o dobre samopoczucie ludzi, żeby się nie poczuli urażeni. Ja osobiście zawsze się ucieszyłam jak kontaktowała się ze mną Pani Krystyna z Emira w sprawie mojego piaka wziętego z Emira. Nie odbierałam tego jako brak zaufnia a jako zainteresowanie. Quote
caryca26 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Zgadzam się . Tylko każdy różnie to odbiera. Myślę ,że jak jeszcze jakiś czas będzie cisza to schronisko się skontaktuje bo Szarik to raczej specjalny przypadek. Quote
Recommended Posts