Jump to content
Dogomania

Szarik odszedł 5 lipca 2012. Biegaj szczęśliwy za TM. Pamiętamy [']['][']['][']

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zamówiłam jednak tę karmę bo jest dla seniorów

[url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/animonda_pies/207413[/url]

po rabacie zapłaciłam 222,48zł

a więc tak:
Szarik nie chce jeść karmy ani smakołyków - chce jeść to co oni...... te puszki co kupiłam mają 95% mięsa, może to go skusi i jednak zacznie jeść psie żarcie
jest już wykąpany - nie bał się wody, więc kąpiel poszła gładko
zostaje na godzinkę sam w domu(pani nie pracuje ale czasem wychodzi na zakupy). sprawdzali czy piszczy - nie piszczy, demolki też nie było, więc państwo są szczęśliwi, bo wiedzą,że jest grzeczny gdy zostaje sam
Szarik upodobał sobie panią - zresztą z nią spędza większość czasu, a pana na razie olewa
ostatnio jak pan wrócił po pracy w nocy do domu to zgadnijcie gdzie Szarik spał? ależ tak! na jego miejscu, tuż obok żonki na wyrku:)))

trochę się z tego pośmialiśmy:)

uffff, jest dobrze dziewczyny!

Posted

[quote name='martka1982']zamówiłam jednak tę karmę bo jest dla seniorów

[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/animonda_pies/207413[/URL]

po rabacie zapłaciłam 222,48zł

a więc tak:
Szarik nie chce jeść karmy ani smakołyków - chce jeść to co oni...... te puszki co kupiłam mają 95% mięsa, może to go skusi i jednak zacznie jeść psie żarcie
jest już wykąpany - nie bał się wody, więc kąpiel poszła gładko
zostaje na godzinkę sam w domu(pani nie pracuje ale czasem wychodzi na zakupy). sprawdzali czy piszczy - nie piszczy, demolki też nie było, więc państwo są szczęśliwi, bo wiedzą,że jest grzeczny gdy zostaje sam
Szarik upodobał sobie panią - zresztą z nią spędza większość czasu, a pana na razie olewa
ostatnio jak pan wrócił po pracy w nocy do domu to zgadnijcie gdzie Szarik spał? ależ tak! na jego miejscu, tuż obok żonki na wyrku:)))

trochę się z tego pośmialiśmy:)

uffff, jest dobrze dziewczyny![/QUOTE]

Kurcze, jak dobrze, że wszystko się układa.

Wcześniej, kiedy czytałam wypowiedzi pełne obaw, sama nie wiedziałam czy Szarik dobrze trafi, ale teraz to widzę, ze Państwo są psiolubni i chyba Szarik naprawdę dobrze trafił, do dobrej rodziny.

Posted

Ciotki kochane nie obrazicie się jak zaproszę na bazarek dla DENISA ?
Link bezpośredni w mojej sygnaturze. Jak któraś znajdzie chwilę i chęć - zapraszam.

Posted

zapraszam na wątek mojej ulubienicy schroniskowej, z którą Szarik dzielnie maszerował na spacery:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224776-Lola-przywi%C4%85zana-do-drzewa-kilka-lat-temu...nadal-jest-w-schronisku-nadal-bezdomna?p=18846596#post18846596[/url]

Posted

wklejam paragon za arthrovet

[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/8094/plazad.jpg[/IMG]

panstwo mówią,że puszki jeszcze nie doszły...może jutro

Szarik przytył! mam nadzieję,że już więcej nie utyje, bo on już i tak nieźle wyglądał odjeżdżając
kupa już prawie dobra
państwo zadowoleni, a Szarik chodzi za panią krok w krok

Posted

[quote name='martka1982']wklejam paragon za arthrovet

[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/8094/plazad.jpg[/IMG]

panstwo mówią,że puszki jeszcze nie doszły...może jutro

Szarik przytył! mam nadzieję,że już więcej nie utyje, bo on już i tak nieźle wyglądał odjeżdżając
kupa już prawie dobra
państwo zadowoleni, a Szarik chodzi za panią krok w krok[/QUOTE]

Skoro Pani jest w domu, to wcale mnie nie dziwi, ze Szarik wybrał właśnie Ją, bo to jednak
z Panią spędza cały dzień.

Posted

No z tym cieszeniem się wiosną na śląsku .... hmmm raczej jest to ograniczone w takich miastach jak Zabrze itp ;-), bo mniejsze możliwości jej zauważenia niż na wsi czy miastach mniejszych położonych dalej od okręgu katowickiego
Wierzę że wszystko jest dobrze i Szariczek szczęśliwy :-)

Posted

Fajnie by było mieć nowe wiadomości ale ludzie wyglądają na poważnych i myślę ,że by zadzwonili jakby coś było nie tak. Trochę głupio ich tak nękać telefonami co chwilę bo mogliby to odebrać jako brak zaufania...

Posted

[quote name='caryca26']Fajnie by było mieć nowe wiadomości ale ludzie wyglądają na poważnych i myślę ,że by zadzwonili jakby coś było nie tak. Trochę głupio ich tak nękać telefonami co chwilę bo mogliby to odebrać jako brak zaufania...[/QUOTE]
Z jednej strony rozumiem, a z drugiej strony już nie przejmuję się takimi rzeczami, bo jesteśmy tutaj dla psiaków i nie ma sensu dbać o dobre samopoczucie ludzi, żeby się nie poczuli urażeni. Ja osobiście zawsze się ucieszyłam jak kontaktowała się ze mną Pani Krystyna z Emira w sprawie mojego piaka wziętego z Emira. Nie odbierałam tego jako brak zaufnia a jako zainteresowanie.