Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote][SIZE=5][COLOR=Red][B]UWAGA, UWAGA!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][B]Mam miejsca w busie z W-wy do Łodzi na sobotę, 5.5.2007 r., grupy 1,3,5,6,10.
[/B][/quote]
[/SIZE]
czy znalazło by się jeszcze miejsce dla jednej osoby z beaglem? Bardzo proszę o odpowiedź na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zakla']A dla osoby z malamutem?:lol: My musimy na zawody, a jak tak dalej pójdzie, to nie będziemy mieli jak dojechać ;([/quote]
To do mnie? Chodzi o miejsce w busie, tak? Jeżeli jesteś chętna - tomiejsce jeszcze jest. Napisz, czy mam Cię dopisać.
Pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']Jefta - z jakim beagielkiem jedziecie? My bedziemy z dwoma :)[/QUOTE]
Zobacz tutaj [url]http://www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2243&postdays=0&postorder=asc&start=90[/url]
;)

Posted

ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie faxem i je potwierdziłam a reszta dokumentów dojdzie jutro wiec jesteśmy zgłoszeni :)
teraz szukam transportu z szczecina do Łodzi dla 1 osobi i 1 psa ( pociagiem sa niestety przesiadki)

Posted

no wystawa juz niedlugo :D ja jade jako kibic.... ale nie wiem w ktore dni... hm.. moze i w sobote i niedziele :D a zawody agility sa w sobote czy niedziele?? ;>

a moze male oznakowanie ludzi z dogomanii?? :D :D

Posted

[quote name='bellatriks']Ja postaram się być dwudniowym kibicem, ufocić kogoś?:eviltong::cool3:[/quote]
Nas, :cool3: ale my tylko biegamy na zawodach :eviltong:

Posted

[quote name='bellatriks']
Talagia - rozumiem, że sweterki to głównie angielskie?:cool3: czy wszystkie?[/QUOTE]

Nie chce być zachłanna :eviltong: ale najbardziej oczywiście zależy mi na anglikach :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bellatriks']okay,

a więc:

karolayna
Ola i Fantka
setery (zwłaszcza angielskie)
beagle

PS. Karolina i Boogie niech się strzegą, bo zamierzam je dopaść:diabloti:;)[/quote]

To jak bedziesz mieć chwile to wpadnij pod dozie, może wkońcu da się spokojnie pogadać bo bez psa jade ;-)