Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sumie mamy ok. 150 zl :)

dlug w kielcach moze byc splacony w drugiej kolejnosci, poniewaz zaplacilam za wizyte z wlasnej kieszeni. najwazniejsze to splacic weta w u Was. moge przelac do ktorejs z Was na konto.

Posted

Linssi napisał(a):
w sumie mamy ok. 150 zl :)

dlug w kielcach moze byc splacony w drugiej kolejnosci, poniewaz zaplacilam za wizyte z wlasnej kieszeni. najwazniejsze to splacic weta w u Was. moge przelac do ktorejs z Was na konto.

u was, to chyba bedzie cos ok 250zł.

Posted

Linssi napisał(a):
240 zl dokladnie. Ania ma te karteczke, ktora wet wypisal. Dobrze by bylo, gdyby wstawila skan. kartka wrzucona byla do koperty ze zdjeciami rtg

acha, bo ja te od nas scany rachunkow wrzucilam.

u nas u weta bedzie ok 250 tez chyba, dokladnie policze ale tak mniej wiecej.

Posted

Linssi znalezłam karteczkę, wstawię zdjęcie. Nie wiedziałam nawet, że ją mam.:oops:
Ale naprawde słaby ten gabinet, nawet pieczatki nie przybili...
Spłać za tą wpłatę z fb dług za wizytę w ck.

Dziwny ten Forest, żeby warczał na sukę z cieczka to już wbrew naturze.

Posted

no warczal, nie dalo rady zeby szly przy sobie, poza tym ok, dostaje takie duze kosci do gryzienia i jest spokojny,
bylismy dzis 2 godz na spacerze, nawet go dzis puscilam bez smyczy troche, jak juz suka rodzicow poszla do kojca i ok, ladnie wracal.

tak przygladam sie temu zaginionemu psu i czy to nie mogl byc na pewno byc Forest? ma taka jasna prege na pysku jak ten zaginiony... ciezko wyczuc, moze warto zadzwonic?

Posted

Ania102 napisał(a):
To zadzwoń Justyna akurat jesteście pod kielcacmi. Dla mnie to nie on ale ...to dla mnie. Zadzwonisz?
Aha rozładował mi się tel. Zadzwonię później.

tak zadzwonie, moze akurat, juz sama nie wiem czy podobny, ale... zobaczymy

Posted

Aniu, razem ze zdjeciami jest tez rachunek z kasy fiskalnej. Do skanu mozesz polozyc karteczke kolo paragonu i bedzie sie zgadzalo, bo na paragonie jest nazwa lecznicy

Posted

Paragonu nie zauwazyłam w ogóle. Skąd wiedziałaś, ze tam są? Wstawię później już mam naszykowane.Posprzatam w domu i ruszę do kolejnego bazaru.

Ciotki proszę róbcie ogłoszenia. Można trochę tekst zmienić. Tylko podkreślać, że dom znający rasę, bez zwierząt. Pies jest wspaniały, mądry i teoretycznie zdrowy.

Zobaczymy jeszcze jak bedzie chodził po zagojeniu rany i zdecydujemy czy robimy p/ciała boreliozy

Posted

[quote name='Linssi']

Bo sama je tam wrzucilam, zeby nie zginely

A widzisz:) Dobrze, ze Forest ma takie ciotki skrupulatne bo ja to pewnie bym wszystko pogubiła.

Posted

Forest po wczorajszym ok 2 godzinnym spacerze, dzis bardzo slabo chodzi, kuleje na ta szyta łapę...
poza tym ok, zachowuje sie wzorowo,
psow nie lubi, choc nie ma tragedii, ale kotow to nienawidzi:mad: