Linssi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Na konto Foresta wplynelo kolejne 10 Euro :) Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ania102 napisał(a):A jednak go zostawiłas:) Rodziców suka nie wariuje? narazie ok, choc dostala cieczki i jest masa psow dokola domu. ale jakos damy rade :) Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Linssi napisał(a):Na konto Foresta wplynelo kolejne 10 Euro :) super to ile juz? da sie splacic dług w kielcach? Quote
Linssi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 w sumie mamy ok. 150 zl :) dlug w kielcach moze byc splacony w drugiej kolejnosci, poniewaz zaplacilam za wizyte z wlasnej kieszeni. najwazniejsze to splacic weta w u Was. moge przelac do ktorejs z Was na konto. Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Linssi napisał(a):w sumie mamy ok. 150 zl :) dlug w kielcach moze byc splacony w drugiej kolejnosci, poniewaz zaplacilam za wizyte z wlasnej kieszeni. najwazniejsze to splacic weta w u Was. moge przelac do ktorejs z Was na konto. u was, to chyba bedzie cos ok 250zł. Quote
Linssi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 240 zl dokladnie. Ania ma te karteczke, ktora wet wypisal. Dobrze by bylo, gdyby wstawila skan. kartka wrzucona byla do koperty ze zdjeciami rtg Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Linssi napisał(a):240 zl dokladnie. Ania ma te karteczke, ktora wet wypisal. Dobrze by bylo, gdyby wstawila skan. kartka wrzucona byla do koperty ze zdjeciami rtg acha, bo ja te od nas scany rachunkow wrzucilam. u nas u weta bedzie ok 250 tez chyba, dokladnie policze ale tak mniej wiecej. Quote
Ania102 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Linssi znalezłam karteczkę, wstawię zdjęcie. Nie wiedziałam nawet, że ją mam.:oops: Ale naprawde słaby ten gabinet, nawet pieczatki nie przybili... Spłać za tą wpłatę z fb dług za wizytę w ck. Dziwny ten Forest, żeby warczał na sukę z cieczka to już wbrew naturze. Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 no warczal, nie dalo rady zeby szly przy sobie, poza tym ok, dostaje takie duze kosci do gryzienia i jest spokojny, bylismy dzis 2 godz na spacerze, nawet go dzis puscilam bez smyczy troche, jak juz suka rodzicow poszla do kojca i ok, ladnie wracal. tak przygladam sie temu zaginionemu psu i czy to nie mogl byc na pewno byc Forest? ma taka jasna prege na pysku jak ten zaginiony... ciezko wyczuc, moze warto zadzwonic? Quote
Ania102 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 To zadzwoń Justyna akurat jesteście pod kielcacmi. Dla mnie to nie on ale ...to dla mnie. Zadzwonisz? Aha rozładował mi się tel. Zadzwonię później. Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ania102 napisał(a):To zadzwoń Justyna akurat jesteście pod kielcacmi. Dla mnie to nie on ale ...to dla mnie. Zadzwonisz? Aha rozładował mi się tel. Zadzwonię później. tak zadzwonie, moze akurat, juz sama nie wiem czy podobny, ale... zobaczymy Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 dzwoniłam, pies z tego ogłoszenia już się odnalazł. Quote
Linssi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Aniu, razem ze zdjeciami jest tez rachunek z kasy fiskalnej. Do skanu mozesz polozyc karteczke kolo paragonu i bedzie sie zgadzalo, bo na paragonie jest nazwa lecznicy Quote
Ania102 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Paragonu nie zauwazyłam w ogóle. Skąd wiedziałaś, ze tam są? Wstawię później już mam naszykowane.Posprzatam w domu i ruszę do kolejnego bazaru. Ciotki proszę róbcie ogłoszenia. Można trochę tekst zmienić. Tylko podkreślać, że dom znający rasę, bez zwierząt. Pies jest wspaniały, mądry i teoretycznie zdrowy. Zobaczymy jeszcze jak bedzie chodził po zagojeniu rany i zdecydujemy czy robimy p/ciała boreliozy Quote
Linssi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bo sama je tam wrzucilam, zeby nie zginely ;) Jutro zrobie nowe ogloszenia dla Foresciny :) Quote
Ania102 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Linssi'] Bo sama je tam wrzucilam, zeby nie zginely A widzisz:) Dobrze, ze Forest ma takie ciotki skrupulatne bo ja to pewnie bym wszystko pogubiła. Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 aż dziwne, że nikt nie dzwoni o takiego pięknego psa... Quote
Linssi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 To pewnie dlatego, ze byla przerwa swiateczna, ludzie wyjezdzali, imprezowali...Spodziewalam sie tego, szczerze mowiac Quote
Ania102 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Może przesadziłam w tym ogłoszeniu...Justysiek możesz pokombinować z tekstem? Tak coś od serca na sucho byś napisała. Quote
justysiek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 spróbuje, choć tam jest sama prawda, jak ktoś będzie miał zadzwonić to zadzwoni Quote
Ania102 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Wklejam paragon za wizytę w Kielcach Quote
Ania102 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Kolejny bazarek dla Foresta, justysiek uśmiecham sie za rozrzucanie:) http://www.dogomania.pl/threads/220388-Książki-o-psach-poezja-podręczniki-do-ang.-dla-Foresta-i-Arika-do-10.01.11?p=18312495#post18312495 Quote
Linssi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Forest ogloszony w kilkunastu serwisach na malopolske. Postaram sie pozniej jeszcze go oglosic na Mazowsze. Quote
justysiek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Forest po wczorajszym ok 2 godzinnym spacerze, dzis bardzo slabo chodzi, kuleje na ta szyta łapę... poza tym ok, zachowuje sie wzorowo, psow nie lubi, choc nie ma tragedii, ale kotow to nienawidzi:mad: Quote
brzośka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 może takie długie spacery nie są na razie dla niego wskazane? Quote
Recommended Posts