Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wybaczcie, ale wczoraj po całym dniu wrażeń się pochorowałam i padłam
tak jak już wiecie, operacja się powiodła, Niuniek miał gwoździowanie i założony gips na 3 tygodnie
był dzielny chcociaż widać, że niestety cierpiał i jak wiadomo, gips mu strasznie przeszkadza i musi się przyzwyczaić
wieczorem wrzucę jakieś zdjęcia :)

dziękujemy i pozdrawiamy :)

Posted

To bardzo dobrze, że poszło bez przeszkód. Proszę wymiziać ode mnie Kubusia vel Niunia! :) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia.
Edit: To zrozumiałe, biedaczek, że też od tak młodego wieku musi cierpieć.

Posted

Wrzuccie jakies zdjecia bidulka...
Mam nadzieje, ze szybko mu sie polepszy, ja mam takiego stracha przed zakladaniem gipsu psiakowi, ze nic tylko siedze i mysle jak tam lapcia Kubusia vel Niunka...

Posted

ja tutaj jestem nowa i jeszcze wszystkiego nie wiem jeśli mi ktoś powie jak tutaj zdjęcia się wkleja to zaraz coś wyśle ,dziś Kubs w nocy już nie piszczał ,niedługo dostanie antybiotyk(Kubś strasznie wtedy piszczy bo to jest antybiotyk w zastrzyku domięśniowy więc boli),ale dziś już się zaczyna bawić i gryźć więc jest dużo lepiej;p

Posted

gips ma mieć przez 3 tyg ,ciężko mu się chodzi robimy wszytko by jak najmniej chodził ,ale trudno mu usiedzieć w miejscu ....wczoraj dostał w schronisku smakołyki a dzis dzielnie zniósł zastrzyk