26asia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 i poszlo:) stowka na operacje:) Mizianki dla szkrabiczka :)) Quote
Stevie Rae Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Mani wstaw do pierwszego postu dane do przelewu i co się wydarzyło po wizycie u lekarza, bo odsyłam ludzi na ten link i nie wiedzą o co mi chodzi. i poszlo stowka na operacje Mizianki dla szkrabiczka ) Jesteś wielka :) :) :) Quote
Stevie Rae Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Słuchajcie moja koleżanka, której bardzo zależało na losie psiaczka razem z mamą napisały do mnie, że przelały dla Niuńka 200 zł na operację na konto schroniska ! :multi::multi::multi: P. Justyno czy taki przelew dotarł na konto? Quote
anna24 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kubusia wszyscy pokochaliśmy póki co moze u nas zostać i sie kurować Quote
Ironiaaa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nat-Mare piekna wplata! Podziekuje kolezankom za tak wielkie pieniadze dane z wielkiego i jak widac pieknego serca!!! anna24 czyli co jest szansa na staly domek ?:evil_lol::cool3: Quote
Mani2000 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Nat - Mare napisał(a):Mani wstaw do pierwszego postu dane do przelewu i co się wydarzyło po wizycie u lekarza, bo odsyłam ludzi na ten link i nie wiedzą o co mi chodzi. Jesteś wielka :) :) :) ja sie na tym nie znam.. Wiesz co napisz mi na PW to co mam tam napisać to napiszę:) Quote
Stevie Rae Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Wysłałam Ci PW. Kiedy opisałam Niuńka na facebook'u bardzo dużo znajomych się nim zainteresowało, zadeklarowało kwotę na jutro, wieczorem zrobię zbiorowy przelew całej kasy. Oby się udało! Quote
saraisa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 witajcie ja dopiero z pracy wróciłam i... DZIEWCZYNY JESTEŚCIE WIELKIE :) jesteśmy Wam strasznie wdzięczni za pomoc :) z takim wsparciem Niuniek na pewno sobie poradzi :D Quote
Justyna Lipicka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 a kto kontroluje finanse małego na fundacyjnym koncie?? myślę, że wpłacając nawet część pieniędzy wetowi zrobi operację, a ze zbiórki zapłaci się resztę:) z tego co wyczytałam jest juz ponad 300zł więc widzę, że damy radę:) Allegro jak zwykle piękne Selenga:) dodałam link na fb Quote
saraisa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 z tego co wiem to jedynie Pani Justyna ma dostęp do konta więc musimy tutaj na nią poczekać :) operacja została już umówiona - na najbliższy piątek, tak jak mówisz Justyno L. - sporą część kasy powinniśmy już mieć :) będziemy informować na bieżąco i naprawdę jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy za zwartą i natychmiastową reakcję a Selenga - allegro na prawdę prześliczne! Quote
akasha3791 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 wow świetna akcja, gratuluję dziewczyny, zbiórka idzie jak burza! Jesteście niesamowite! :) Quote
anna24 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja też jestem wdzięczna za każdą zlotówkę;) dla mluszka ...a co do tego że ma u nas zostać to niestety nie zależy ode mnie;(( od rodziców a co najważniejsze od mojego psa z którym Kubuś jeszcze nie może nawiązać porozumienia ) Quote
Ironiaaa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Owczarkowicze chca zrobic bazarek dla maluszka tak wiec jesli sie uda to bedzie jeszcze troszke pieniedzy! Quote
Stevie Rae Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dziewczyny, udało się :) Zebrałam 211 zł. Plus wpłacone przez 26asia 100 zł, plus moja koleżanka 200 zł. Czyli mamy [SIZE="5"]511 zł! Zrobiłam już przelew tejże kwoty. Quote
Stevie Rae Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Przelew prawdopodobnie dojdzie dopiero jutro nad ranem. Bank :/ Quote
saraisa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Super, na prawdę bardzo serdecznie dziękujemy za zaangażowanie :) Więc plan jest taki: Niuniek musi być jutro przed 10.00 u lekarza, tam zostaje i przygotowują go do operacji Między 12.00 a 15.00 odbywa się operacja, potem psinka musi dojść do siebie i mogę go odebrać :) Nie martwcie się proszę ale szczegółową relację zdam za pewno dopiero wieczorem, może nawet późnym, bo dopiero wtedy będę miała taką możliwość Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy Quote
Justyna Lipicka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 super, że udało się to tak szybko zorganizować:) jak tylko wróci jutro od weta to napiszę nowości na fb:) oferuję się że zrobię mu ogłoszenia jak tylko będzie gotowy do adopcji, poinformujecie mnie??;) Quote
saraisa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 jasne bardzo chętnie :) a będziesz może jutro koło 17 na forum? jeśli tak, to może wymienimy się na priv numerami i dam Ci smsem skrótowo znać jak poszło, żebyście nie musieli czekać do późna na moje wieści Quote
Justyna Lipicka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 na forum pewnie dopiero ok 19 będę...a Ty o której??jak będę wcześniej to oczywiście z miłą chęcią obwieszczę wiadomości o maluszku:) Quote
Stevie Rae Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja również mogę wspomóc w ogłoszeniach :) Quote
zozolina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Weszłam dopiero teraz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tu takie super ciotki:loveu:,błyskawiczna akcja :scared:i niuniek bedzie zdrowy !!!!!!!!!!!!!!!!!! podnosze bo ważne i zgarniam banerek ...czekamy na wiesci...:multi: Quote
Recommended Posts