Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mani wstaw do pierwszego postu dane do przelewu i co się wydarzyło po wizycie u lekarza, bo odsyłam ludzi na ten link i nie wiedzą o co mi chodzi.

i poszlo stowka na operacje Mizianki dla szkrabiczka )

Jesteś wielka :) :) :)

Posted

Słuchajcie moja koleżanka, której bardzo zależało na losie psiaczka razem z mamą napisały do mnie, że przelały dla Niuńka 200 zł na operację na konto schroniska ! :multi::multi::multi:
P. Justyno czy taki przelew dotarł na konto?

Posted

Nat-Mare piekna wplata! Podziekuje kolezankom za tak wielkie pieniadze dane z wielkiego i jak widac pieknego serca!!!
anna24 czyli co jest szansa na staly domek ?:evil_lol::cool3:

Posted

Nat - Mare napisał(a):
Mani wstaw do pierwszego postu dane do przelewu i co się wydarzyło po wizycie u lekarza, bo odsyłam ludzi na ten link i nie wiedzą o co mi chodzi.

Jesteś wielka :) :) :)

ja sie na tym nie znam..
Wiesz co napisz mi na PW to co mam tam napisać to napiszę:)

Posted

Wysłałam Ci PW.
Kiedy opisałam Niuńka na facebook'u bardzo dużo znajomych się nim zainteresowało, zadeklarowało kwotę na jutro, wieczorem zrobię zbiorowy przelew całej kasy. Oby się udało!

Posted

witajcie ja dopiero z pracy wróciłam i... DZIEWCZYNY JESTEŚCIE WIELKIE :)
jesteśmy Wam strasznie wdzięczni za pomoc :)
z takim wsparciem Niuniek na pewno sobie poradzi :D

Posted

a kto kontroluje finanse małego na fundacyjnym koncie??
myślę, że wpłacając nawet część pieniędzy wetowi zrobi operację, a ze zbiórki zapłaci się resztę:) z tego co wyczytałam jest juz ponad 300zł więc widzę, że damy radę:)
Allegro jak zwykle piękne Selenga:) dodałam link na fb

Posted

z tego co wiem to jedynie Pani Justyna ma dostęp do konta więc musimy tutaj na nią poczekać :)
operacja została już umówiona - na najbliższy piątek, tak jak mówisz Justyno L. - sporą część kasy powinniśmy już mieć :)
będziemy informować na bieżąco i naprawdę jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy za zwartą i natychmiastową reakcję

a Selenga - allegro na prawdę prześliczne!

Posted

ja też jestem wdzięczna za każdą zlotówkę;) dla mluszka ...a co do tego że ma u nas zostać to niestety nie zależy ode mnie;(( od rodziców a co najważniejsze od mojego psa z którym Kubuś jeszcze nie może nawiązać porozumienia )

Posted

Super, na prawdę bardzo serdecznie dziękujemy za zaangażowanie :)

Więc plan jest taki:
Niuniek musi być jutro przed 10.00 u lekarza, tam zostaje i przygotowują go do operacji
Między 12.00 a 15.00 odbywa się operacja, potem psinka musi dojść do siebie i mogę go odebrać :)

Nie martwcie się proszę ale szczegółową relację zdam za pewno dopiero wieczorem, może nawet późnym, bo dopiero wtedy będę miała taką możliwość

Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy

Posted

jasne bardzo chętnie :)

a będziesz może jutro koło 17 na forum?
jeśli tak, to może wymienimy się na priv numerami i dam Ci smsem skrótowo znać jak poszło, żebyście nie musieli czekać do późna na moje wieści

Posted

Weszłam dopiero teraz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tu takie super ciotki:loveu:,błyskawiczna akcja :scared:i niuniek bedzie zdrowy !!!!!!!!!!!!!!!!!! podnosze bo ważne i zgarniam banerek ...czekamy na wiesci...:multi: