Montana Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pocieszne te wiadomości:).Cieszę się również,że Szakuś zostawił materacyk i nie uciekł,wie psina,że u P.Kasi jak w raju:).Oby tak dalej. Quote
Soema Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Murko, co chłopakom potrzeba? Gryzaki zabawki pewnie macie, ale może jednak? Będziemy zbierać kasę na kastrację. Jak myślisz, za ile można je ciachać? Dzięki za wieści! Quote
Murka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jak macie jakieś zbywające gryzaki, pluszaki czy inne zabawki to nie pogardzimy :) U nas sporo się tego zużywa ;) Szaki i Cypisek dopiero byli szczepieni, więc ciachanie najwcześniej za 2 tygodnie. Czarka już w sumie można ciachać, byle tylko z tym oczkiem było ok. Możemy zrobić tak, że go wyciachamy, a pieniędze oddacie jak będziecie mieli. Chłopaki są bardzo adopcyjne (zwłaszcza Czaruś) i nie ma co tracić czasu na czekanie aż się pieniądze uzbierają. Quote
Montana Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Z tego co Pani Kasia opisuje to Szaki też by się nadawał,zwłaszcza do dzieci.Jeszcze trzymam kciuki za Corsa...został tylko on... Quote
Montana Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Czapi już ma ogłoszenia na morusku,z czasem i reszta psiaków otrzyma ogłoszenia.Zasługują na to.Trzymam kciuki. Quote
Murka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Tu pięknie widać wycięty kołtun z ogona ;) Quote
Murka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jeszcze filmiki: [video=youtube;z5VK8OzAuEo]http://www.youtube.com/watch?v=z5VK8OzAuEo&list=UUEymdIMOgNST49lPh7T8iIw&index=2&feature=plcp[/video] [video=youtube;iPqk59tyuY0]http://www.youtube.com/watch?v=iPqk59tyuY0&list=UUEymdIMOgNST49lPh7T8iIw&index=1&feature=plcp[/video] Cypisek ujawnił nowe zdolności. Wygląda na to, że tęskni za łazikowaniem, bo niby taki spokojny i grzeczny, a tylko szuka dziur w płocie. No i potrafi przeskoczyć płot 1,5 metra ;) Wypuściłam chłopaki na drugi wybieg przed domem, to wrócił do boksów przez bramę ;) I tak mu się to spodobało, że teraz kombinuje w obie strony. Idzie pod specjalny nadzór chłopak. Reszta grzeczna. Czarusiowe oczko przestało ropieć :) Quote
Montana Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Serce się cieszy na takie wiadomości i takie filmiki:)chłopaczki świetnie się sprawują.Czaruś dogaduję się z Cypiskiem,świetnie:)!Wierzę,że szybko znajdą kochających właścicieli. Quote
Murka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Czaruś coś pokasłuje. Od początku mu się to zdarzało, ale myślałam, że czymś się zakrztusił itd. Miałam nawet poprosić weta, aby go osłuchać przy okazji oglądania oczka, ale nie było naszego weta tylko jego ojciec i wypadło mi to z głowy. Teraz kaszle częściej i myślę, że to przeziębienie. Może tylko gardło, ale sprawdzimy. Quote
Montana Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Napewno to przeziębienie,psina tyle czasu mieszkał na ulicy:( Quote
piescofajnyjest Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 super sie bazwia!!! i kill him tego misia:) Quote
Montana Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Corso chwilowo,mam nadzieję,"wyparował.Pewnie dlatego,że poszedł za suczkami. Quote
Murka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Czaruś ma zapalenie tchawicy, dostał antybiotyk. Poniżej info z wizyty: http://img855.imageshack.us/img855/981/czarekwizytawet.jpg A tutaj rachunek za leki dla Czarka (39 zł), zostało też uwzględnione szczepienie Szakiego z zeszłego tygodnia (24 zł wirusówki, 18 zł wścieklizna, 2 zł książeczka) - wet napisał Szaquir ;) http://img833.imageshack.us/img833/4431/rachunekzbiorczy1.jpg Quote
Soema Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Murka']Czaruś ma zapalenie tchawicy, dostał antybiotyk. Poniżej info z wizyty: http://img855.imageshack.us/img855/981/czarekwizytawet.jpg A tutaj rachunek za leki dla Czarka (39 zł), zostało też uwzględnione szczepienie Szakiego z zeszłego tygodnia (24 zł wirusówki, 18 zł wścieklizna, 2 zł książeczka) - wet napisał Szaquir ;) http://img833.imageshack.us/img833/4431/rachunekzbiorczy1.jpg Wyślij mi Murko numer konta na mail [email protected] kontakt w ogłoszeniach dać na Ciebie? Czy nie chcesz? Quote
Soema Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Mam konto Murki, trzeba przelać 83zł za szczepienia chłopaków. Zaraz kastrację, jakby ktoś się chciał dorzucić, będę zbierała na swoje konto i rozliczała to na wątku. Jakby co mój mail - [email protected] Quote
Murka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Kontakt w ogłoszeniach może być na mnie, jakby ktoś się zgłaszał konkretny to będę z Wami konsultować. Jeszcze porobimy ładne zdjęcia Cypiskowi (odpukać, ale odpuścił sobie kombinowanie przy płocie :) ) i Szakiemu poprawimy. Quote
Montana Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witam!Corsa niestety nie ma,psina "wyparował":( Quote
grzenka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nikt nic o nim nie wie, nikt go nie widział? Quote
Annaa4 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Montana napisał(a):Witam!Corsa niestety nie ma,psina "wyparował":( Mam nadzieje że się znajdzie, może się gdzieś zaszył teraz jest tak zimno :-/ Quote
Montana Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nie wierzę w to,że się gdzieś zaszył.Ma na osiedlu dwie koleżanki:),z którymi codziennie się bawił,więc...Dostawał codziennie jedzenie,przy postawionej budzie.Pod pracę Midhian też nie podchodzi.Nikt go nie widział z osiedlowych psiolubnych.Nie wiem co myśleć:( Quote
Annaa4 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Montana napisał(a):Nie wierzę w to,że się gdzieś zaszył.Ma na osiedlu dwie koleżanki:),z którymi codziennie się bawił,więc...Dostawał codziennie jedzenie,przy postawionej budzie.Pod pracę Midhian też nie podchodzi.Nikt go nie widział z osiedlowych psiolubnych.Nie wiem co myśleć:( ech wiem że to tak łatwo powiedzieć ale nie myśl o najgorszym :-/ Quote
Recommended Posts