Soema Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='grzenka']Jasna cholera...to wszystko jest nie do ogarnięcia:-( A do jakiego hoteliku pojechał Czapuś?[/QUOTE] Do Brzyścia. Quote
Montana Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 "Jaki tu spokój...nic się nie dzieje..." Quote
Soema Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Montana napisał(a):"Jaki tu spokój...nic się nie dzieje..." Trzeba rozesłać wątek, jak ktoś ma ochotę. Zdjęcia Czapusia będą w przyszłym tygodniu. Corso ma wstępny transport na piątek. A ja mam zdjęcia 3 kolejnych psów z gorzyckich ulic............. i nie mam co do nich wizji. Quote
Montana Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Wrzuć fotki gorzyczaków...coś razem zdziałamy...idą mrozy:( Quote
Soema Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Młody, potwornie wygłodzony psiak. Nie ma jeszcze roku! w tle czarny kolejny kundelek... patrzcie jakie ma oczy :( :( pomoc weta na już potrzebna, a on biega po ulicy..:shake ropa mu cieknie z obu oczek Quote
Soema Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Sunia, nie wiadomo czy ma właściciela znasz ją? jest szorściak.. Quote
Montana Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nie znam tych psiaków oprócz Corsa.W moim "rewirze"mam dwóch rudzielców a te ze zdjęć nie biegają po ulicach,tylko koczują przy Ośrodku.Jakby nie było,smutne to wszystko.Dobrze,że ma kto dokarmiać. Quote
grzenka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jasna cholera.Co można zrobić z tyloma psiakami?:-(???? Quote
Soema Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Znaleźć teren, postawić porządne kojce, z porządnymi budami.. ehhh... sterylizować, KASTROWAĆ... ja nie wiem, co robić.. Ktoś musi zrobić porządne zdjęcia... Ale np. Corso jak dostanie kość, potrafi obwarczeć moją koleżankę, a potem odchodzi. Te psy są przeganiane, straszone, więc mają coraz większą traumę. Montana, dasz radę rudzielcom zrobić zdjęcia? Muszę przedyskutować coś... i będziemy myśleli dalej. Eh Quote
grzenka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Soemo, mam wolne 40 zł (tylko tyle:-(), prześlę dla psiaków tylko nie wiem na jakie konto...podaj na pw Quote
Marlena:) Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Na święta będę w domu, zabiorę jednego ze sobą do Wawy. Nad resztą też coś pomyślimy. Montanko, mam nadzieję, że spotkamy się i pogadamy. Soem - będziesz na święta w domu? Quote
Montana Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jeden z rudzielców to Misiek,przesyłałam fotki a drugi to mały lisek Ruduś ale z nim nie będzie tak łatwo.Nie wejdzie ani do klatki,ani do auta a nawet do altanki,próbowałam.Tak poza tym oba rudzielce są przyjazne,lubią dzieci.Nie przepadają za rowerzystami i autami.Uzbierało się tych psiaków na osiedlu... Quote
Soema Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Będę na pewno na kilka dni. Ta ilość mnie powala... i już nie wiem, który jest priorytetem. Grzenko, na razie nie wyślę Ci konta, bo nie wiem na jakie będziemy zbierać i na co. A chcę mieć porządek. Baardzo Ci dziękuję. Quote
Soema Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Montana napisał(a):Corso jedzie w piątek? Jeśli Monika mi to potwierdzi to tak. Ma ktoś pomysł, gdzie umieścić resztę? Coraz więcej zgłoszeń jest u nas o psach z przemarzniętymi łapkami ....:( i gorzej... Quote
Montana Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jeszcze nie ale rozmowy trwają:)będzie dobrze. Quote
Montana Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Corso spędzi gwiazdkę w K-ie:).Organizuje zbiórkę i w drogę... Quote
grzenka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 grzenka napisał(a):Soemo, mam wolne 40 zł (tylko tyle:-(), prześlę dla psiaków tylko nie wiem na jakie konto...podaj na pw To może te pieniążki przeznaczyć dla Corsa? Quote
Montana Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Może na szczepienia się przydadzą.Zobaczymy co Soema na to.Ja załatwiam obecnie pieniążki na przejazd. Quote
Marlena:) Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dowiedziałam się, że te dwa czarne psiaki to psy mojego sąsiada ??? Niestety w święta nie miałam jak tego sprawdzić, wiem tyle, ile mówiła mama - że mieszkają tam na codzień, tylko łażą po całych Gorzycach :/ Montana dałabyś radę to jakoś podglądnąć? Od 1 stycznia mogę przyjąć jednego psa/kota niestety teraz zaraz po przyjeździe do Gorzyc - w sobotę - zachorowałam i nawet nie mogłam pochodzić i popatrzeć :( Quote
Soema Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 grzenka napisał(a):To może te pieniążki przeznaczyć dla Corsa? Nie wiem , czy Corso pojedzie. Do hotelu trafiły ostatnio szczeniaki, tydzień temu u jednego stwierdzono parwo.. mieliśmy cieżki tydzień :shake: psy, które tam pójdą muszą być zaszczepione. Poza tym, Corso jest dość charakterny jak się okazało i raczej ten akurat hotel nie jest dla niego. Co do tych czarnych, zostały odrobaczone w tamtym tyg. Hmm.. Marlena jesteś pewna? Bo mieliśmy je szczepić.. żeby zabrać chociaż tego chorego. Quote
Montana Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Sprawdzę ów sąsiada ale nie sądzę,żeby miały właściciela.Wyglądają na zaniedbane. Quote
Recommended Posts