prunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 poproszę też numer konta , jak będę miałą jakieś wolne pieniążki to podeślę :) Quote
Soema Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 prunia napisał(a):poproszę też numer konta , jak będę miałą jakieś wolne pieniążki to podeślę :) Dziękujemy! :Rose: Quote
Montana Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nie ma rzeczy niemożliwych haha.Psiaki czekają na transport i w drogę.Gmina opłaci hotelowanie.Oprócz Corsa to trzy suczki nie mają imion,zaproponujcie coś. Quote
Murka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Czyli wszystkie psiaki gorzyckie póki co są zabezpieczone? Czaruś i Cypisek... tak było wczoraj: Dzisiaj ciut lepiej, ale Cypisek nadal jest bardzo niekontentny. On taki trochę "wolny duch", więc kołnierz i wychodzenie na smyczy to obraza dla majestatu ;) Przy okazji możecie zobaczyć naszego rozbisurmanionego kota. Kołnierze trochę zdezelowane, ale u nas są wielokrotnego użytku ;) Poniżej rachunek za obie kastracje (200 zł): http://img859.imageshack.us/img859/6012/ccrachunek.jpg Do tego przejazdy do lecznicy: 20 zł Przyszła wpłata od Soemy 85 zł. Czyli wszystkie koszty weterynaryjne liczyć dla Was? Jeśli tak, to zrobię zestawienie wszystkiego. Quote
Montana Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 W czwartek odrobaczam "komunalnych",jest kilka pań u których zebrałam pieniążki na ten cel.DZIĘKUJĘ:)!!! Quote
Murka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dużo osób pyta to wstawiam konto hotelikowe: Hotelik u Murki Katarzyna Mróz Krzemień Drugi 111 23-304 Dzwola Alior Bank 66 2490 0005 0000 4500 9421 4126 Quote
Montana Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Co słychać u Szakusia?Coś go nie widać...Co do komunalnych,to są zaszczepione,jutro odrobaczone.Potrzebujemy transport z Gorzyc do Brzyścia.Pomoże ktoś? Quote
Soema Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Montana napisał(a):Co słychać u Szakusia?Coś go nie widać...Co do komunalnych,to są zaszczepione,jutro odrobaczone.Potrzebujemy transport z Gorzyc do Brzyścia.Pomoże ktoś? To one jadą do Brzyścia a potem pod Poznań? Quote
Montana Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tak,ponieważ Pani Asia musi wpaść do Brzyścia po kilka rzeczy i od razu weźmie czwóreczkę:). Quote
Murka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 U Szakiego wszystko ok. Wychodzi na spacery na lince i nie jest z tego powodu zachwycony... Poza tym jest grzeczny. Największe mrozy spędził w boksach wewnętrznych, wczoraj został oddelegowany z powrotem na zewnątrz i dostaje codziennie ciepłą kolację, za którą przepada :) Po kastracji będzie w domu, więc zobaczymy jak się będzie zachowywał, ale nie przewiduję problemów. Quote
Montana Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Też myślę,że nie będzie z nim problemów.Oby tylko po kastracji przestał robić "wyskoki":). Quote
Murka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nie wiem czy się to zmieni, bo umiejętności mu nie odbierze. A on za suczkami nie ucieka tylko ot tak, z ciekawości :) Najlepiej będzie mu znaleźć mieszkanie w bloku lub mądry dom z ogrodem (tzn. taki, który go będzie pilnował i nie zostawiał choćby na początku samego na ogrodzie). Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wracam po krotkiej przerwie;) Quote
Montana Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Witam:)jutro idę załatwiać organizowanie zbiórki potrzebnych rzeczy dla bezdomniaków,także trzymajcie kciuki,oby poszło dobrze.Napiszę,jak załatwię. Quote
Montana Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Na dniach pojawi się artykuł na portalu gorzyckim o akcji dla bezdomniaków,jak również fotki piesków do adopcji:).Jest już kilka osób chcących pomóc. Quote
Murka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To fajnie :) Czarnuszki się już wygoiły, zdjęłam im dziś kołnierze. Zrobiło się trochę normalniej temperaturowo na zewnątrz więc wrócą do boksu, bo kolejny psiak czeka na kastrację i pobyt w domu. Przyszła wpłata 60 zł od grzenki :) Quote
grzenka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Montana, działasz po prostu jak burza:lol::lol::lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 tak, niesamowicie szybkie akcje..... Quote
prunia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Murko jutro bym parę grosików wysłała , czy na przekazie pisać moje nazwisko itd czy tylko ksywę z dogo? czy w tytule coś pisać np dla Czapusia czy cos w tym stylu? Quote
Murka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Może byc sama ksywa :) Muszę wystawić rachunek dla gminy - czyli samo hotelowanie, a koszty wet. rozliczyć tutaj? Ra_dunia wykupiła pakiety ogłoszeń dla gorzyczaków :loveu: Quote
Soema Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Tak weta tutaj. Proszę. Uzupełnię na pierwszej Quote
grzenka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Montana, co z Corsem i trzema suniami? Quote
Montana Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Wszystko gra,czekamy tylko na transport. Quote
prunia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Murko wysłałam tylko 40 zł bo jeszcze chciałam coś zakupić na akcję Montany Quote
Recommended Posts