Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziewczyny, nie moge zrobic bazarku na ta chwile, moj komputer wariuje, wylacza sie za kazdym razem, kiedy wchodze na dogomanie, teraz pisze z telefonu, chcialam zalozyc bazarek poprzez tel. ale wtedy nie byloby fot, linku i cegielki, wiec w zasadzie to bez sensu. bede probowac jeszcze wejsc na dogo, ale nie obiecuje, ze sie uda, przepraszam.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Ups ! To chyba po mojej kostce dostała rozwolnienia.[/QUOTE]

Kochana, nie po Twojej konkretnie, tylko dlatego, że codziennie ktoś jej coś przynosi, smaczki i kostki są różne i zrobił się misz masz;-) Teraz przez kilka dni trzeba jej ograniczyć te dobroci, żeby z powodu biegunki szwy nie puściły.

Posted

[quote name='faith35']dziewczyny, nie moge zrobic bazarku na ta chwile, moj komputer wariuje, wylacza sie za kazdym razem, kiedy wchodze na dogomanie, teraz pisze z telefonu, chcialam zalozyc bazarek poprzez tel. ale wtedy nie byloby fot, linku i cegielki, wiec w zasadzie to bez sensu. bede probowac jeszcze wejsc na dogo, ale nie obiecuje, ze sie uda, przepraszam.[/QUOTE]
Faith, dzieki za dobre chęci, złosliwosc przedmiotów martwych. Moze jeszcze potem sie uda.

Posted

No to Dinka już po sterylizacji. Obyło się bez problemów, ale cieszymy się dopiero, jak minie tak z tydzień od zabiegu i wszystko będzie ok. ;-)
Gusia, zajrzysz do niej wieczorem? Jeśli masz napięty program, to nic się nie stanie, jeśli dziś sobie darujesz. Ale jak masz chwilkę, to warto rzucić okiem.

Posted

[quote name='Fela']No to Dinka już po sterylizacji. Obyło się bez problemów, ale cieszymy się dopiero, jak minie tak z tydzień od zabiegu i wszystko będzie ok. ;-)
Gusia, zajrzysz do niej wieczorem? Jeśli masz napięty program, to nic się nie stanie, jeśli dziś sobie darujesz. Ale jak masz chwilkę, to warto rzucić okiem.[/QUOTE]
Super :) bardzo się cieszę :)

Posted

[quote name='Fela']No to Dinka już po sterylizacji. Obyło się bez problemów, ale cieszymy się dopiero, jak minie tak z tydzień od zabiegu i wszystko będzie ok. ;-)
Gusia, zajrzysz do niej wieczorem? Jeśli masz napięty program, to nic się nie stanie, jeśli dziś sobie darujesz. Ale jak masz chwilkę, to warto rzucić okiem.[/QUOTE]

Elu dowiedz sie o koszty, dobrze? zobowiazałam sie pokryc koszty sterylki.

Posted

Podejdę kontrolnie, dam znać jak sytuacja ;)

Posted

[quote name='bela51']Bardzo serdecznie dziekuje Fath za zrobienie bazarku dla Diny.
Zapraszamy po cegiełki i prosimy o reklamowanie bazarku.[/QUOTE]
tak, reklamowanie bazarku jak najbardziej wskazane :) wyszłam z formy jeśli chodzi o rozsyłanie info na dogo ;)
[quote name='Fela']Fath, dzięki wielkie za bazarek.[/QUOTE]
przyjemność po mojej stronie :)

Posted

Wszystko jest w porządku, możecie się nie martwić.
Zabieg się udał, nie było komplikacji. Dinka smutna i obolała, ale to normalne.
Jak weszłam to zamachała ogonkiem, potem się długo tuliłyśmy.
W międzyczasie przyszła pani opiekunka (baaaaaaaaaardzo miła), obu nam się wydawało, że Dinka jest gorąca.
Pani jej kontrolnie zmierzyła temperaturę, ale wszystko było w porządku - 38,3.
Przy mnie też się napiła - najpierw z ręki, nieśmiało, ale potem już z podstawionej pod nosek miski.
Ze mną jeszcze nie, ale ta miła Pani powiedziała, że wieczorem wyjdzie już na krótki spacer.
Jutro może już wychodzić normalnie, tyle, żeby jej nie forsować.

Dinka smutna dziś

[img]http://img43.imageshack.us/img43/2852/imag0478i.jpg[/img]

[img]http://img842.imageshack.us/img842/7095/imag0479n.jpg[/img]

[img]http://img836.imageshack.us/img836/275/imag0481.jpg[/img]

Posted

Dzięki Gusia, troszkę spokojniejsza jestem ;-) Ta miła pani to pewnie p. Agnieszka (techniczka - ciemnowłosa, dość wysoka). Ona jest super. Jakby każdy tam miał takie podejście, to by była rewelacyjna klinika.

Posted

Super, że u niej byłaś Gusiu:-) Ta Pani opiekunka rzeczywiście jest super babeczką. Miała być dzisiaj po południu, rozmawiałyśmy wczoraj, że zaopiekuje się Dinką:-) Świat byłby znacznie milszy, gdyby zwierzakami opiekowali się ludzie z takim do nich sercem, jak ona:-)

Posted

Dopiero dzisiaj trafiłam na wątek Dinki, a studiuje na SGGW i bardzo chętnie pomogę w spacerach. Jutro mam zajęcia tylko do 10 więc z samego rana mogę zajrzeć do Dinki, wziąć na spacer i wygłaskać. Musicie mi tylko powiedzieć jak ma się do niej dostać :)

Posted

super, ze zabieg obyl sie bez komplikacji! :) Dinka napewno szybko wroci do normy. najwazniejsze, ze juz po wszystkim. auraa mozesz napisac tu badz na pw co trzeba konkretnie wyleczyc u Diny i jakie sa mniej/wiecej koszty tego? wspomniala tez bela51, ze trzeba oplacac hotelik, wiadomo jakie to koszty? chcialabym to zanotowac na bazarku jesli mozna rzecz jasna...

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Dopiero dzisiaj trafiłam na wątek Dinki, a studiuje na SGGW i bardzo chętnie pomogę w spacerach. Jutro mam zajęcia tylko do 10 więc z samego rana mogę zajrzeć do Dinki, wziąć na spacer i wygłaskać. Musicie mi tylko powiedzieć jak ma się do niej dostać :)[/QUOTE]

Dinka jest w szpitaliku w lecznicy małych zwierząt. Nie wiem, czy rano nie będzie za wcześnie na długie spacery, raczej krótkie siusiu i powrót do szpitala. Ale mogłabyś posiedzieć z nią troszkę:-) Jeśli wejdziesz koło recepcji, to tam Cię pokierują na dół. Trzeba zejść piętro niżej i tam masz już opisane jak iść:-)
A mogłabyś wpadać do niej częściej? Ja chyba będę musiała odpuścić wróciłam dzisiaj od lekarza i mam zakaz chodzenia, skierowanie na rehabilitacją, a ogólnie lewe kolano dwa razy większe od prawego:-(
Dinka jest uroczą sunieczką i jeśłi mas zchwilkę, żeby jej poświęcić, odwdzięczy Ci się swoją radością:-)

Posted

Mogę pójść na krótkie siusiu i z nią posiedzieć, nie ma problemu, mogłabym jeszcze w czwartki i może poniedziałki, bo pewnie znajdę jakąś przerwę w zajęciach żeby chociaż na trochę do niej przyjść :)