Bogusik Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Bastusiu.... [INDENT] [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiNIzqhXerzj3LhLRBOtVxG9bXiMfec3gEYMpbVrvIdq-uz_lpFQ[/IMG] [/INDENT] Quote
asia-s Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ania, sprawdz wplaty jak piszesz a ja podpowiem ze jestes na minusie za 8 miesiecy tj. razem 120 ZL [quote name='aanka']:-(szlag trafi , , , , ,Bastuniu ,,, psinko , aniołku kochany , , przykro mi . ... nie wdaje sie w dyskusje już , sprawdzę wplaty .......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE] Quote
Zofija Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Potwierdzam wpływ 539zł -spadek po Bastusiu dla słodkich muminków-DZIĘKUJĘ!!! Quote
aanka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='asia-s']Ania, sprawdz wplaty jak piszesz a ja podpowiem ze jestes na minusie za 8 miesiecy tj. razem 120 ZL[/QUOTE] spłacę ,. Quote
maja602 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Widzę, że zmieniłyście tytuł. Istotnie Bastuś to kudłaty aniołek. Bardzo miły piesek. Żal. Quote
iwstar58 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Zaglądam Bastuś [*] :-( Czemu wątek Bastka trafił do działu ,,Pożegnania'' a nie na ogólny ,,za TM''? Quote
Bogusik Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Bastuniu... [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStkaVMQsLk70-P_5XeBH14gV7lviLkYAAPzvRyqHv3A5uMl5tb[/IMG] Quote
docha Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Zakończył się żywot naszego biszkoptowego kudłacza. Zapewne ostatni czas był ciężki dla niego i dla opiekunek. Bastuś, zawsze będę o nim pamiętać, nasz Orluś to jest młodsza kopia Bastka. Mam przed oczami jego skołtunionego za kratami i chciałabym podziękować aance za to, że go udostępniła na dogo, a my to zauważyłyśmy, dzięki Anulo:). Dziękuję opiekunkom za serce jakie włożyły w opiekę nad staruszkiem Giselle, michell i Dorotko- pozdrawiam Was gorąco. Ponieważ dopiero dzisiaj zajrzałam na dogo i dowiedziałam się o tym smutnym wydarzeniu, chciałabym przekazać zaległe wpłaty za kwiecień i maj, jakie należały się Bastkowi, dla psiaków w potrzebie, które zdecydowałyście wspomóc. Asia- skarbnik- poda mi nr konta aby przelać je bezpośrednio, a właściwa osoba potwierdzi ich wpływ Tu na wątku. Cieszę się, że ostatni etap Bastka u michell był taki jak należy. Quote
aanka Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 misu , kochany ... kocham y CIĘ ANIOŁKU KUDŁATY . . Jestes w naszych sercach . .. Najważniejsze ,że nie byłes sam. .. ... Kudłata ,śliczna, mordko . .. , wpłace ,tak jak obiecałam.. Quote
asia-s Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Dorotka, jak Ci wyslalam nr Konta ale moj ten dotychczasowy, po prostu nie przeczytalam dokladnie Twojej powyzszej wiadomosci. Jesli wplacisz do mnie ja natychmiast przeleje na te trzy pieski lub jak Ci wygodniej wplac od razu na te konto co podawala Zofija. a Zofija potwierdzi tutaj na watku. Jak Ci bedzie wygodniej Kochana. Pozdrawiam[quote name='docha']Zakończył się żywot naszego biszkoptowego kudłacza. Zapewne ostatni czas był ciężki dla niego i dla opiekunek. Bastuś, zawsze będę o nim pamiętać, nasz Orluś to jest młodsza kopia Bastka. Mam przed oczami jego skołtunionego za kratami i chciałabym podziękować aance za to, że go udostępniła na dogo, a my to zauważyłyśmy, dzięki Anulo:). Dziękuję opiekunkom za serce jakie włożyły w opiekę nad staruszkiem Giselle, michell i Dorotko- pozdrawiam Was gorąco. Ponieważ dopiero dzisiaj zajrzałam na dogo i dowiedziałam się o tym smutnym wydarzeniu, chciałabym przekazać zaległe wpłaty za kwiecień i maj, jakie należały się Bastkowi, dla psiaków w potrzebie, które zdecydowałyście wspomóc. Asia- skarbnik- poda mi nr konta aby przelać je bezpośrednio, a właściwa osoba potwierdzi ich wpływ Tu na wątku. Cieszę się, że ostatni etap Bastka u michell był taki jak należy.[/QUOTE] Quote
michelle04 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='docha']Zakończył się żywot naszego biszkoptowego kudłacza. Zapewne ostatni czas był ciężki dla niego i dla opiekunek. Bastuś, zawsze będę o nim pamiętać, nasz Orluś to jest młodsza kopia Bastka. Mam przed oczami jego skołtunionego za kratami i chciałabym podziękować aance za to, że go udostępniła na dogo, a my to zauważyłyśmy, dzięki Anulo:). Dziękuję opiekunkom za serce jakie włożyły w opiekę nad staruszkiem Giselle, michell i Dorotko- pozdrawiam Was gorąco. Ponieważ dopiero dzisiaj zajrzałam na dogo i dowiedziałam się o tym smutnym wydarzeniu, chciałabym przekazać zaległe wpłaty za kwiecień i maj, jakie należały się Bastkowi, dla psiaków w potrzebie, które zdecydowałyście wspomóc. Asia- skarbnik- poda mi nr konta aby przelać je bezpośrednio, a właściwa osoba potwierdzi ich wpływ Tu na wątku. Cieszę się, że ostatni etap Bastka u michell był taki jak należy.[/QUOTE] Dziękuje Docha Quote
asia-s Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 (edited) Przyszly zalegle pieniazki od Aanka - 120 zl. Ania serdecznie dzieuje za wplate. Zostala jeszcze docha. Dziewczyny mam taka prosbe, czy moglybysmy te pieniazki Ani i jak docha przesle - Dochy - przelac na konto tego biedaka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244343-Potrącony-przez-samochód-połamany-poraniony-bezdomny-Feliks-prosi-o-pomoc[/URL] Dostalam link od Dogo07 na niego, Prosze wypowiedzcie sie, Pozwolilam sobie o to zapytac poniewaz on jest w bardzo kiepskiej sytuacji finansowej, dziewczyny musza oplacic operacje, wlasciciel wypial sie na niego po wypadku i kazal go uspac, a biedakowi grozi wywozka do mordowni w Myslowicach, nie ma funduszy..., a te trzy psiaki od Zofija z tego co widze sa juz w miare w dobrej sytuacji zdrowotnej no i jeszcze maja sporo funduszy na koncie Bede wdzieczna za Wasze opinie, Edited June 18, 2013 by asia-s Quote
maja602 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='asia-s']Przyszly zalegle pieniazki od Aanka - 120 zl. Ania serdecznie dzieuje za wplate. Zostala jeszcze docha. Dziewczyny mam taka prosbe, czy moglybysmy te pieniazki Ani i jak docha przesle - Dochy - przelac na konto tego biedaka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244343-Potrącony-przez-samochód-połamany-poraniony-bezdomny-Feliks-prosi-o-pomoc[/URL] Dostalam link od Dogo07 na niego, Prosze wypowiedzcie sie, Pozwolilam sobie o to zapytac poniewaz on jest w bardzo kiepskiej sytuacji finansowej, dziewczyny musza oplacic operacje, wlasciciel wypial sie na niego po wypadku i kazal go uspac, a biedakowi grozi wywozka do mordowni w Myslowicach, nie ma funduszy..., a te trzy psiaki od Zofija z tego co widze sa juz w miare w dobrej sytuacji zdrowotnej no i jeszcze maja sporo funduszy na koncie Bede wdzieczna za Wasze opinie,[/QUOTE] Jeśli mogę się wypowiedzieć, to jestem za. On potrzebuje pomocy. Quote
Bogusik Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Asiu,ja również uważam,że można wspomóc biedaka...Bosiu,tym psim nieszczęściom nie ma końca...:-( Quote
asia-s Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Dzieki serdeczne za zgode Bogusia i Maja, mam nadzieje ze inne dziewczyny tez sa za , straszny biedak. serce peka. To ja przelewam pieniazki - jemu potrzebne na " wczoraj'. Masz racje Bogusia, tym psim nieszczesciom nie ma konca... to sie nigdy nie skonczy...[quote name='Bogusik']Asiu,ja również uważam,że można wspomóc biedaka...Bosiu,tym psim nieszczęściom nie ma końca...:-([/QUOTE] Quote
Anula Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Asieńko Kochana,oczywiście,że wyślij dla tego biedulinki pieniążki.Trzy pieski mają zapas pieniążków,uzbierałam im sporą sumkę,a więc nie ma problemu,a tym bardziej,że wracają do zdrowia. Quote
asia-s Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Dzieki serdeczne dziewczyny :-) à na jego watku dalam juz znac Quote
badmonique Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Ja też uważam, żetemu biedaczkowi trzeba pomóc... Quote
asia-s Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Dziekuje :-) pieniazki juz biedakowi przelalam [quote name='badmonique']Ja też uważam, żetemu biedaczkowi trzeba pomóc...[/QUOTE] Quote
maja602 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ja też tu zaglądam. To był bardzo miły piesek, miły wątek i sympatyczni ludzie. Quote
dogi Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='maja602']Ja też tu zaglądam. To był bardzo miły piesek, miły wątek i sympatyczni ludzie.[/QUOTE] aż się miło robi!! Quote
Recommended Posts