Anula Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='stokrotka.af']moje tez poszło ;)[/QUOTE] I moja deklaracja została przelana za I i II. Cioteczki dziękuję z całego serca za szybkie przelewy bo Bastuś już chyba pakuje walizki do michelle w ekspresowym tempie! Quote
aanka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Anula ,dziś nie dałam rady pojechać . Jutro na pewno . W tamtym roku jeżdziłam co dzień z oliwą ,aby dolewać do wody ..bo nawet moje prośby nic nie pomagały . To nie jest schronisko już p isałam ,pracownicy z doskoku .. przecież to ja oddzielałam psy ,aby się nie gryzly i lokowałam w boksach odstatniej zimy .,robiłam zasłonki z kocy . Woda zamarza od razu i trzeba zmieniać kilka razy na dzień .Nikt tego nie robi na pewno .no chyba ,że cud w tym roku się stał.....wątpię . Jak nie będzie jutro słomy ,woda zamarznięta będe zmuszona dzwonic do Ekostraży np .Tu chodzi o psy ,a psy mają być bezpieczne CAŁY TYDZIEŃ.,BO NIKOGO Z NAS TAM NIE MA . TAM nie ma empatii do psów ........................... Quote
dorota k. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Anula']Dorotko a napisałaś pw do michelle jak Ona widzi ten termin? Wiesz michelle na głowie ma trochę psiaków a więc może nie będzie wchodzić tak często na wątek. Dorotko i Maria spadłyście nam z nieba z transportem Bastka do michelle - cudownie - a już się martwiłam! Następna sprawa to transport-ile będzie on wynosił bo musimy wszystko brać pod uwagę,brak na dzień dzisiejszy bazarków aby były dodatkowe pieniążki. Brak jeszcze 20zł do pełnej kwoty - ja wczoraj przez pół dnia spamowałam i tyle udało mi się zwerbować Cioteczek - może jeszcze ktoś wśród swoich znajomych wyżebrze te 20zł to już by byliśmy spokojni z odpłatnością za hotelowanie Bastka. Aniu dzięki za zaglądnięcie do przechowalni - na bank woda zamarznięta a słoma?[/QUOTE] Nie z nieba, nie z nieba:) Nam na nim zależy. Napisałam pw, zobaczymy co Michelle odpowie. Mam nadzieję, że zajrzy, bo ja w ciągu dnia dotępu do dogo nie mam niestety, dopiero wieczorem. Z kosztami transportu narazie spokojnie- zobaczymy - mam nadzieję, że damy radę. Poszła moja deklaracja za dwa miesiące. Quote
aanka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 a moze sprawdziłyście z Marią czy dowieżli slomę -jesteście zmotoryzowane .obie . Quote
Anula Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='aanka']a moze sprawdziłyście z Marią czy dowieżli slomę -jesteście zmotoryzowane .obie .[/QUOTE] Aanka gdyby Dorota z Marią były w przytulisku to by napisały.Widocznie nie mogły. Quote
michelle04 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem, ale coś net mi szwankuje i wywala mnie. Dziewczyny o której godzinie mogłybyście przyjechać w środę?? Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zaglądam do Bastusia, niestety nie jestem w stanie pomóc, ale będę odwiedzała chłopaka i kibicowała :) Quote
dorota k. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='michelle04']Jestem, ale coś net mi szwankuje i wywala mnie. Dziewczyny o której godzinie mogłybyście przyjechać w środę??[/QUOTE] Hej Michelle, a o której Ci pasuje? Musimy "wyciągnąć" go z przechowalni. Myślałam, aby przed wyjazdem jeszcze do weta z nim podjechać. Do Ciebie mamy jakieś 100 km. Quote
aanka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 (edited) jak Bastek będzie zabezpieczony w czasie jazdy ? - o to chyba mogę spytać / .... To jest b. ważne .,przynajmniej dla mnie . jest psem po przejściach , może różnie reagować . zwłaszcza ,że może mieć problem y neurologiczne także . Edited January 30, 2012 by aanka Quote
asia-s Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 przyszly pieniazki od: stokrotka.af, farmerka63, dorota k., docha, Anula, Bogusik, Sara2011, asia-s BASTEK SERDECZNIE DZIEKUJE :lol: W poscie nr. 2 jest aktualne rozliczenie, do teraz w skarpecie Bastka jest 265 zl :lol: Quote
dorota k. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bastek wyrusza jutro po nowe lepsze życie. To dzięki Wam Ciocie :) Trzymajcie proszę kciuki. Quote
Satrina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Piękny psiak, niestety nie mogę pomóc, bo mam już 3 deklaracje co miesiąc.Trzymam kciuki! Quote
kasia8579 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Już jutro? Strasznie się cieszę :multi: Powodzenia Bastek :) Quote
aanka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Wróciłam niedawno z przechowalni . Niestety słoma jeszcze nie dotarla. ............. Wpuszczono mnie ,po lekkim podejściu -.......:razz: Konewki an i hu hu , którą też kupowałam . Nie mogłam nigdzie znależć . Nagrzałam wody , dolałam oliwy i wlałam im do misek ..-tragedii nie był ,ale lód już na wierzchu owszem..w miskach .. Psy ucieszone ,jak chol....ra Bastuś wyszedł na p owitanie -misiu kochany ... nie mogłam być dłużej ....dziś... wszystkiego nie piszę ze zrozumialych względów.. Edited January 31, 2012 by aanka Quote
Anula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Aniu bardzo dziękuję za zaopiekowanie się bidami.W nocy jest mróz jeżeli w ogóle jest woda w miskach to na pewno jest zamarznięta rano.A możesz zdradzić co te psy jedzą-suchą karmę?Widziałaś tego malucha w typie sznupka?Dobrze by było go pokazać malawaszce. Dorotko o której godzinie zabieracie Bastusia? Pisałaś,że chcecie go pokazać wetowi czy tak?Bastek ma jakieś dokumenty,szczepienia,odrobaczenie itd? Quote
Kocurek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 przybylam na zaproszenie Anuli...Bardzo mi przykro ale nie moge pomoc i dac stalej.....Dopiero na koniec lutego podesle jednorazowy grosik.Poprosze o numer konta z ibanem i swiftem.Trzymaj sie psinko.... Quote
aanka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Anula ,nie mogłabym usiedziec na miejscu ,gdybym nie sprawdzała,, oliwę zostawiłam - z wielką prośbą ..o dolewanie do wody . Niestety jedzą tylko suche i to tescowe czy inne tanie ,po tym dużo piją ....to normalne.. Gotowane tylko w sobotę .gdy jesteśmy . Chociaż może by jakąś lepszą suchą kupic ,?.chappi ,do kitu np ..sztuczne wszystko .. jak się nie podgoni i nie dopilnuje to nic ni ma... na dodatek jest mi ch.ol......rnie smutno , bo jak wracałam biegł ,szedł owczarkowaty pies - taki lekk wystraszony ,a ja ani smyczy ,nic ...od domu dalek o .. patrzylam bezradnie ,jak odchodzi.................................:-( szlak moze człwieka trafic ,a schroniska jak nie był ,tak nie ma ...........:shake: Edited January 31, 2012 by aanka Quote
dorota k. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Anula napisał(a):Aniu bardzo dziękuję za zaopiekowanie się bidami.W nocy jest mróz jeżeli w ogóle jest woda w miskach to na pewno jest zamarznięta rano.A możesz zdradzić co te psy jedzą-suchą karmę?Widziałaś tego malucha w typie sznupka?Dobrze by było go pokazać malawaszce. Dorotko o której godzinie zabieracie Bastusia? Pisałaś,że chcecie go pokazać wetowi czy tak?Bastek ma jakieś dokumenty,szczepienia,odrobaczenie itd? Mam nadzieję, że wszystko dograne. Palnujemy wyjazd po południu, tak że dopiero wieczorkiem będzie info o podróży. Bastek jest zaszczepiony. Przed wyjazdem jeszcze kontrolna wizyta u weta i w drogę. Quote
Jota67 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jestem u bidulka:( Czekam na nr konta, aby przesłać chociaż jednorazowo jakiś grosik :( Quote
Anula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 dorota k. napisał(a):Mam nadzieję, że wszystko dograne. Palnujemy wyjazd po południu, tak że dopiero wieczorkiem będzie info o podróży. Bastek jest zaszczepiony. Przed wyjazdem jeszcze kontrolna wizyta u weta i w drogę. Kochane Cioteczki jak wyjeżdżacie po południu to chyba fotek nie dacie rady mu cyknąć a może uda się u michelle? Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień.Cioteczki uważajcie na siebie drogi nie koniecznie są czarne. No to jutro wielki dzień dla Bastka!Będę myślami z Wami i Bastusiem. Quote
badmonique Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Wszyscy będziemy myślami myślę:) Ode mnie właśnie poleciała deklaracja na styczeń i luty:) Quote
Recommended Posts