Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak żal młodego,ładnego pieska,żeby tak zginął marnie,przecież on powinien szybko znaleźć dom,finansowo pomogę,szukajcie błagam jakiegoś kąta dla niego.

Posted

Śliczny Dinuś, ale powiedziałabym, że on z jamnika to nie ma nic , raczej po prostu kundelek :). Jeśli chodzi o DT to Wam wiele nie pomogę jedynie mogę doradzać szukania go w pobliżu, żeby dzieciaka nie wozić, bo często zdarza się DT na drugim końcu Polski, a DS w miejscu z którego wyjechał. Teraz przed świętami słabe są szanse na fundusze, każdy się skrobie (ja niestety pod krechą ), mam na utrzymaniu dwa swoje, a na 4 psiaki co miesiąc płacę za hotelik ( w tym za trzy ponad rok czasu). Chciałabym pomóc ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Jedynie mogę wspierać radą i obecnością na wątku :)

Posted

Dostałam maila, nie bardzo rozumiem, o co facetowi chodzi.

I to Państwo mówicie o zwierzętach ? to jest jamniczy pies? na całe szczęście spotkamy się w UM , a Państwa pomysł oddawania, na zasadzie kłamania - i tak Państwo w stosunku do ustawy są podwładni. Z wyrazami Szacunku Mariusz W.....

Posted

Ulka12 ma hotel pod Częstochową, ale nie wiem jak z miejscami.
Karmelcia ma PDT pod Opolem.
Warto zapytać danavas, myszę2 albo malawaszkę - one są z tamtych okolic więc pewnie bardziej w temacie. Domowy DT jest też u mrówy23 (sunia od niej poszła do domu, więc zwolniło się miejsce - okolice Poznania), DIF - Halinów pod Warszawą, pani Teresa Borcz- gdzieś na Śląsku
Na razie to wszystko co przychodzi mi do głowy.
Jest jeszcze hotel Amok, ale nie domowy, tylko kojce (okolice Krakowa).
Oby się coś znalazło dla malucha

Posted

[quote name='winter7']Ulka12 ma hotel pod Częstochową, ale nie wiem jak z miejscami.
Karmelcia ma PDT pod Opolem.
Warto zapytać danavas, myszę2 albo malawaszkę - one są z tamtych okolic więc pewnie bardziej w temacie. Domowy DT jest też u mrówy23 (sunia od niej poszła do domu, więc zwolniło się miejsce - okolice Poznania), DIF - Halinów pod Warszawą, pani Teresa Borcz- gdzieś na Śląsku
Na razie to wszystko co przychodzi mi do głowy.
Jest jeszcze hotel Amok, ale nie domowy, tylko kojce (okolice Krakowa).
Oby się coś znalazło dla malucha[/QUOTE]

[I]Tylko chłopak nie ma ani grosza na hotel...[/I]

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Dzisiaj miałam zapytanie o Dinusia - Pan z Krakowa - szukamy kogoś na wizytę ;)

Klaudus__ napisał(a):
Szwecka ulica - podgórze

Przypadkiem pan nie ma czwórki dzieci? Młodsze w wieku ok 7 lat? Gdy 2 lata temu szukałam domu dla Koli zgłosił się pan z Podgórza (z czwórką dzieci, rozpoznany na podstawie nr tel 508676***). Szukał głównie jamników. Ktoś już prawie mu wydał starszą sunię ale po rozmowie z żoną okazało się, że starsze dziecko ma silne adhd (podobno rodzice sobie z nim niezbyt radzą) i opiekunka jamniczki wycofała się. Ja zostałam ostrzeżona przez kogoś z dogo, że facet podaje różne adresy zamieszkania, szuka psa i że 3 lata wcześniej adoptował ze schroniska boksera i nie wiadomo co się z nim stało. Nie pamiętam szczegółów bo to było ponad 2 lata temu ale przy próbie adoptowania jamnika ze schroniska wolontariuszkę coś tknęło i pan wyszedł bez psa...Coś tam jeszcze było o znikających wcześniej adoptowanych przez niego jamnikach. Pewnie to tylko przypadek ale... to Podgórze i jamnik...

Posted

Pan ma inny numer, nie ma dzieci. Będzie wraz z siostrą jutro (oboje na pewno dorośli ludzie), bo to dla tej pani ma być piesek.
Wszystkiego się dowiem, jutro po spotkaniu napiszę co i jak.
Pozdrowienia !

paulinken napisał(a):
Klaudus, czy to ta rodzina, o której pisze Lidan? Umów się z iwonią.