paulinken Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A jakieś DT może jest, płatne choćby? a może jak Straszek pojedzie do DS to by mógł na jego miejsce? Quote
paulinken Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Klaudia, jakby się znalazł DT to ja zapłacę za pierwszy miesiąc. Quote
azalia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tak żal młodego,ładnego pieska,żeby tak zginął marnie,przecież on powinien szybko znaleźć dom,finansowo pomogę,szukajcie błagam jakiegoś kąta dla niego. Quote
togaa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 I ja również. Rece opadaja skad te DT brać....Żal malucha, ma króciutka sierśc a zima za pasem... Quote
yunona Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Śliczny Dinuś, ale powiedziałabym, że on z jamnika to nie ma nic , raczej po prostu kundelek :). Jeśli chodzi o DT to Wam wiele nie pomogę jedynie mogę doradzać szukania go w pobliżu, żeby dzieciaka nie wozić, bo często zdarza się DT na drugim końcu Polski, a DS w miejscu z którego wyjechał. Teraz przed świętami słabe są szanse na fundusze, każdy się skrobie (ja niestety pod krechą ), mam na utrzymaniu dwa swoje, a na 4 psiaki co miesiąc płacę za hotelik ( w tym za trzy ponad rok czasu). Chciałabym pomóc ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Jedynie mogę wspierać radą i obecnością na wątku :) Quote
paulinken Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dostałam maila, nie bardzo rozumiem, o co facetowi chodzi. I to Państwo mówicie o zwierzętach ? to jest jamniczy pies? na całe szczęście spotkamy się w UM , a Państwa pomysł oddawania, na zasadzie kłamania - i tak Państwo w stosunku do ustawy są podwładni. Z wyrazami Szacunku Mariusz W..... Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [I]Bo On z jamnika ma tylko mordkę :lol: [/I] Quote
winter7 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ulka12 ma hotel pod Częstochową, ale nie wiem jak z miejscami. Karmelcia ma PDT pod Opolem. Warto zapytać danavas, myszę2 albo malawaszkę - one są z tamtych okolic więc pewnie bardziej w temacie. Domowy DT jest też u mrówy23 (sunia od niej poszła do domu, więc zwolniło się miejsce - okolice Poznania), DIF - Halinów pod Warszawą, pani Teresa Borcz- gdzieś na Śląsku Na razie to wszystko co przychodzi mi do głowy. Jest jeszcze hotel Amok, ale nie domowy, tylko kojce (okolice Krakowa). Oby się coś znalazło dla malucha Quote
Klaudus__ Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='winter7']Ulka12 ma hotel pod Częstochową, ale nie wiem jak z miejscami. Karmelcia ma PDT pod Opolem. Warto zapytać danavas, myszę2 albo malawaszkę - one są z tamtych okolic więc pewnie bardziej w temacie. Domowy DT jest też u mrówy23 (sunia od niej poszła do domu, więc zwolniło się miejsce - okolice Poznania), DIF - Halinów pod Warszawą, pani Teresa Borcz- gdzieś na Śląsku Na razie to wszystko co przychodzi mi do głowy. Jest jeszcze hotel Amok, ale nie domowy, tylko kojce (okolice Krakowa). Oby się coś znalazło dla malucha[/QUOTE] [I]Tylko chłopak nie ma ani grosza na hotel...[/I] Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [I]Dzisiaj miałam zapytanie o Dinusia - Pan z Krakowa - szukamy kogoś na wizytę ;)[/I] Quote
azalia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Oj,żeby mu się udało z domkiem,trzymam kciuki za Dinusia bardzo mocno. Quote
paulinken Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Wysłałam kilka Pw z prośbą o wizytę. Quote
karusiap Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Dajcie znac jaka ulica , bedzie nam latwiej znalesc kogos na wizyte. Quote
Klaudus__ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 karusiap napisał(a):Dajcie znac jaka ulica , bedzie nam latwiej znalesc kogos na wizyte. Szwecka ulica - podgórze Quote
Klaudus__ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 karusiap napisał(a):Napisze na krakowskim Bardzo dziękuję :modla: Quote
Lidan Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Klaudus__ napisał(a):Dzisiaj miałam zapytanie o Dinusia - Pan z Krakowa - szukamy kogoś na wizytę ;) Klaudus__ napisał(a):Szwecka ulica - podgórze Przypadkiem pan nie ma czwórki dzieci? Młodsze w wieku ok 7 lat? Gdy 2 lata temu szukałam domu dla Koli zgłosił się pan z Podgórza (z czwórką dzieci, rozpoznany na podstawie nr tel 508676***). Szukał głównie jamników. Ktoś już prawie mu wydał starszą sunię ale po rozmowie z żoną okazało się, że starsze dziecko ma silne adhd (podobno rodzice sobie z nim niezbyt radzą) i opiekunka jamniczki wycofała się. Ja zostałam ostrzeżona przez kogoś z dogo, że facet podaje różne adresy zamieszkania, szuka psa i że 3 lata wcześniej adoptował ze schroniska boksera i nie wiadomo co się z nim stało. Nie pamiętam szczegółów bo to było ponad 2 lata temu ale przy próbie adoptowania jamnika ze schroniska wolontariuszkę coś tknęło i pan wyszedł bez psa...Coś tam jeszcze było o znikających wcześniej adoptowanych przez niego jamnikach. Pewnie to tylko przypadek ale... to Podgórze i jamnik... Quote
iwoniam Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pojadę na wizytę i sprawdzę sytuację - podajcie mi dane na PW, pozdr ! Quote
paulinken Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Klaudus, czy to ta rodzina, o której pisze Lidan? Umów się z iwonią. Quote
iwoniam Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Pan ma inny numer, nie ma dzieci. Będzie wraz z siostrą jutro (oboje na pewno dorośli ludzie), bo to dla tej pani ma być piesek. Wszystkiego się dowiem, jutro po spotkaniu napiszę co i jak. Pozdrowienia ! paulinken napisał(a):Klaudus, czy to ta rodzina, o której pisze Lidan? Umów się z iwonią. Quote
yunona Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 o jejku trzymam kciuki za Dinusia i jego Pańcię,oby przypadli sobie do serca ! :) Quote
Klaudus__ Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='yunona']o jejku trzymam kciuki za Dinusia i jego Pańcię,oby przypadli sobie do serca ! :) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zaznaczę, czekam na wynik wizyty. Bardzo przypomina mi naszą Madę :( Quote
Recommended Posts