Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiłam tutaj z banerrka , tak się cieszę że psinka znalazła domek;) bo czytając pierwszą stronę martwiłam się, że tak długo przebywa w schronisku :-( ale całe szczęście , będzie miała domek:multi: wraz z Toffikiem pozdrawiamy serdecznie i tulimy Nukę !:loveu:

Posted

Dzisiaj weszłam tu pierwszy raz w zupełnie innym celu. Szukamy z przyjaciółmi domu dla Łatka - w jego przypadku jest bardzo duża szansa, że sprawa zakończy się pomyślnie. Nie wiem czemu ale weszłam na posty dotyczące NUKI i to ona mnie znalazła :) nie ja ją:)

Posted

[quote name='karolkamadry']Dzisiaj weszłam tu pierwszy raz w zupełnie innym celu. Szukamy z przyjaciółmi domu dla Łatka - w jego przypadku jest bardzo duża szansa, że sprawa zakończy się pomyślnie. Nie wiem czemu ale weszłam na posty dotyczące NUKI i to ona mnie znalazła :) nie ja ją:)[/QUOTE]

przeznaczenie:-D jestem taka szczęśliwa:-) że się odnalazłyście w końcu!!! Nuka czekała na to tyle lat...

Posted

Jutro wyjeżdżam, wracam w niedzielę, także przez chwilę może mnie nie być na wątku. Jutro też dzwonię do schroniska(niestety nie będę miała kiedy podjechać osobiście) i przekaże tą wspaniałą wiadomość. A my cioteczki organizujemy transport:-) Macie jakieś pomysły, propozycje? Ja ewentualnie mogę dowieźć Nukę do
Warszawy.

Posted

[quote name='karolkamadry']Ja czekam z niecierpliwością na informacje od Was.[/QUOTE]

Postramy się zorganizować wszystko jak najszybciej:-) Czy ktoś może pomóc przy transporcie? Nie wiem czy uda mi się dorwać jakiś komp w weekend (jadę na szkolenie trenerskie z profilaktyki psich pogryzień;-)), jeśli nie to w niedzielę wieczorem późnym jestem znów z Wami;)

Posted

kochana, ale będziesz ciągnęła watek Nuki i zdawała nam relacje, dobrze? a teraz działamy!!! ściska Cię mocno. Ja też dzisiaj jadę i będę dopiero wieczorem w niedzielę, jak będę mogła to gościnnie przyssam się do kompa pa,pa

Posted

Piękne wieści i - oby tak dalej :-)!

Czy już jest ktoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej?
Jeśli nie to tu:
[url]http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=15[/url]
są osoby z zachodniopomorskiego deklarujące pomoc.

A tu są osoby ze Szczecina, które logowały się na dogomanii po 5 listopada:
[url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1322206963-6f085e19ff34e28ef316c7d270dee4d28cf4651d&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Szczecin&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=2011-11-05&lastpostbefore=&sort=username&order=[/url]
Może ktoś znajdzie trochę czasu w weekend ;-).

Posted

[quote name='karolkamadry']Dzisiaj weszłam tu pierwszy raz w zupełnie innym celu. Szukamy z przyjaciółmi domu dla Łatka - w jego przypadku jest bardzo duża szansa, że sprawa zakończy się pomyślnie. Nie wiem czemu ale weszłam na posty dotyczące NUKI i to ona mnie znalazła :) nie ja ją:)[/QUOTE]

to cud jakiś ! weszłam tu taka smutna, poczytałam od początku, upłakałam się znów..... teraz wracam i na końcu wątku znajduję taką wspaniałą wiadomość
jeszcze mi trudno się uśmiechać, ale przez łzy jednak się uśmiecham z radości i wzruszenia

Posted

[quote name='karolkamadry']Ja tu się zorientuje czy ktoś z moich znajomych n ie kursuje na trasie sz-n warszawa. jak coś będę wiedziała od razu piszę.[/QUOTE]
Dobra, zorientuj się, byłoby super:-) Do warszawy nie będzie problemu, żeby ją dowieźć;-)

Posted

[quote name='jola_li']Piękne wieści i - oby tak dalej :-)!

Jeśli nie to tu:
[url]http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=15[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1322206963-6f085e19ff34e28ef316c7d270dee4d28cf4651d&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Szczecin&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=2011-11-05&lastpostbefore=&sort=username&order=[/url]
Może ktoś znajdzie trochę czasu w weekend ;-).[/QUOTE]

Czy któraś z Was cioteczki mogłaby zorganizować wizytę przedadopcyjną? Może udałoby się właśnie w weekend? Mnie nie będzie 3 dni, za chwilę zamykam kompa i dopiero w niedzielę będę...:-(

Posted

[quote name='jola_li']Piękne wieści i - oby tak dalej :-)!

Jeśli nie to tu:
[URL]http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=15[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1322206963-6f085e19ff34e28ef316c7d270dee4d28cf4651d&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Szczecin&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=2011-11-05&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL]
Może ktoś znajdzie trochę czasu w weekend ;-).[/QUOTE]

Jolu bardzo dziękujemy :)

[quote name='nukujek']Czy któraś z Was cioteczki mogłaby zorganizować wizytę przedadopcyjną? Może udałoby się właśnie w weekend? Mnie nie będzie 3 dni, za chwilę zamykam kompa i dopiero w niedzielę będę...:-([/QUOTE]

wspaniale że tutaj takie dobre wieści- uszy do góry- będzie dobrze :lol:
Ze Szczecina jest jeszcze Greven ( super Ciotka) od jakiegoś czasu nie ma już Jej niestety na dogo ale spróbuje się z nią skontaktować- potrzebujemy nr tel i dokładnej dzielnicy/adresu żebym wiedziała co powiedzieć w jakim rejonie miasta potrzebna jest wizyta- oczywiście podane na pw :lol:

Sprawdzałam na zumi trasę przejazdu :lol:
Biała Podlaska- Szczecin łącznie 728 km
Biała Podlaska-Wawa wychodzi 158km
Wawa- Szczecin jest 575 km

jakbyście pojechali trasą o której myślę byłoby bliżej jeszcze do celu o jakieś 41 km
tylko wtedy trzeba byłoby nie kierować się na stolicę

Posted

[quote name='karolkamadry']jeszcze raz wyslalam i widze ze mi zapisalo na skrzynce to pewnie tym raze doszlo. Sprawdzaj :)[/QUOTE]

wspaniale już doszło nawet odpisałam :multi: dziękujemy :multi: