Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dowiedzialam sie o Nuce i o tym watku od Igielki. :lol: Nic do tej pory nie pisalam, ale z calego serca suni kibicowalam. Dzisiaj tu wchodze a tu takie nowiny!!! :multi::multi::multi:Karolkamadry, dziekujemy Ci z calego serca za ta adopcje!!! :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolkamadry napisał(a):
Ja tu siedze i czekam na wiadomości i na Nukę :)

nie mam nic na koncie dlatego muszę poczekać do jutra z telefonowaniem :roll: ale będzie dobrze nie ma innej opcji :lol:

Posted

Możesz mi na prv wysłać do siebie numer ja mogę zadzwonić, to nie problem. Nukujek się ze mna już skontaktowała smsami:) Jest szansa że 1-go grudnia moja koleżanka będzie wracała z Warszawy do Szczecina i mogła by ją zabrać ze sobą, tylk otrzeba by ją dowieźć najpóźniej do 13 do Wawy. I to może być kłopot.

Posted

karolkamadry napisał(a):
Możesz mi na prv wysłać do siebie numer ja mogę zadzwonić, to nie problem. Nukujek się ze mna już skontaktowała smsami:) Jest szansa że 1-go grudnia moja koleżanka będzie wracała z Warszawy do Szczecina i mogła by ją zabrać ze sobą, tylk otrzeba by ją dowieźć najpóźniej do 13 do Wawy. I to może być kłopot.

oczywiście że mogę podać swój numer tylko chodzi o to że dzisiaj nie mogę zadzwonić do Greven bo nie mam nic na koncie- super cieszę się że jest szansa na dowiezienie :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Idziecie jak burza..:D

karolkamadry napisał(a):
Szkoda czasu, im szybciej się ją wyciągnie ze schroniska tym lepiej dla niej

Nukusia 7 lat stażu w schronisku a teraz już tak niewiele pozostało i będzie mieć super DS :lol: jeszcze ta wizytę zgramy i już pójdzie z górki :)

Posted

Dziękuje Wam wszystkim za te ciepłe słowa, w imieniu swoim i Nuki.
Igiełko, ja zaraz jadę do stajni bo muszę trochę czasu spędzić z moimi konikami. Także nie będe aktywna w necie. Gdyby Ci się udało umówić na wizytę to proszę o kontakt na telefon.
Nie wiem jak u Was ale u nas dzisiaj piękna pogoda nadająca się na spacer z moim staruszkiem Korsarzem (21 lat - koń) - będziemy się relaksować w lesie. Miłej soboty wszystkim życzę.

Posted

Witajcie :)

Cioteczki kilka razy próbowałam dodzwonić się do Greven niestety bezskutecznie obawiam się że podany numer jest już nieaktywny.

Dodałam w tytule że Pilnie poszukiwana Osoba do wizyty w Szczecinie :lol: nie zmieściło się nic więcej by napisać

Jak udał się spacer po lesie? :multi:
Danusia dobrze napisała że najpierw Nukusia musi się z Korsarzem zapoznać :lol:

Dziękujemy za miłą sobotę i przesyłamy ciepłe myśli :loveu:

Posted

dobra, gdzie ten straceniec ;) mieszka, który Nukę chce przygarnąć

karolkamadry napisał(a):
Ja tu siedze i czekam na wiadomości i na Nukę :)

Karolka, chyba się spotkamy :D

Igiełka, mój adopcyjny dogowy numer 604-49-29-79

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
dobra, gdzie ten straceniec ;) mieszka, który Nukę chce przygarnąć

Karolka, chyba się spotkamy :D

Igiełka, mój adopcyjny dogowy numer 604-49-29-79

Hurra z całego serca dziękujemy że zgadzasz się na przeprowadzenie wizyty :lol::sweetCyb::sweetCyb:
Tak spotkacie się i poznacie :lol:
Na pw wyślę wszystkie namiary Karoliny- dodam tutaj tylko ze to jest na Bezrzeczu :)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
czyli 20 km ode mnie:diabloti:

mamy wszelkie pozwolenia na wizytację :eviltong:
Rozmiawiałam z Karoliną odezwie się do Ciebie :lol: no nie trzymaj nas tak w niepewności odległośc jest do przeskoczenia -zrobimy co tylko chcesz oczywiście prawie wszystko tylko napisz tak pliss :modla:

Posted

spoko, połączę wyprawę ze spacerem z psem w nieznane :D a odległość jest do przejechania - przeskoczyć nie dam rady :D
uprzedzam tylko, ze zabieram na wizyte swojego pieseczka!
Zadzwonię do Karoliny koło 20 i jakoś sie umówimy - tylko jedyny możliwy termin to jutro albo następny weekend - w tygodniu to juz na bank nie dam rady tej odległości przeskoczyć ;)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
spoko, połączę wyprawę ze spacerem z psem w nieznane :D a odległość jest do przejechania - przeskoczyć nie dam rady :D
uprzedzam tylko, ze zabieram na wizyte swojego pieseczka!
Zadzwonię do Karoliny koło 20 i jakoś sie umówimy - tylko jedyny możliwy termin to jutro albo następny weekend - w tygodniu to juz na bank nie dam rady tej odległości przeskoczyć ;)

wspaniale spacerkiem sobie przejdziecie i przy okazji zwiedzicie nową okolicę :cool3:- przed chwilą wysłałam Ci na pw pełny adres Karoliny :)
Karolina mówiła że do Ciebie przedzwoni ale jak wróci do domu i najważniejsze nie może doczekać się wizyty a przedewszystkim Nukusii :loveu:

a jakiego masz psiaka ? :lol: