Sabina02 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dowiedzialam sie o Nuce i o tym watku od Igielki. :lol: Nic do tej pory nie pisalam, ale z calego serca suni kibicowalam. Dzisiaj tu wchodze a tu takie nowiny!!! :multi::multi::multi:Karolkamadry, dziekujemy Ci z calego serca za ta adopcje!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Sabinko02 bardzo cieszymy się że Jesteś tutaj z nami :) i trzymasz mocno kciuki :) teraz pozostaje znależć Osobę do wizyty i zgrać transport Quote
karolkamadry Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja tu siedze i czekam na wiadomości i na Nukę :) Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 karolkamadry napisał(a):Ja tu siedze i czekam na wiadomości i na Nukę :) nie mam nic na koncie dlatego muszę poczekać do jutra z telefonowaniem :roll: ale będzie dobrze nie ma innej opcji :lol: Quote
karolkamadry Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Możesz mi na prv wysłać do siebie numer ja mogę zadzwonić, to nie problem. Nukujek się ze mna już skontaktowała smsami:) Jest szansa że 1-go grudnia moja koleżanka będzie wracała z Warszawy do Szczecina i mogła by ją zabrać ze sobą, tylk otrzeba by ją dowieźć najpóźniej do 13 do Wawy. I to może być kłopot. Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 karolkamadry napisał(a):Możesz mi na prv wysłać do siebie numer ja mogę zadzwonić, to nie problem. Nukujek się ze mna już skontaktowała smsami:) Jest szansa że 1-go grudnia moja koleżanka będzie wracała z Warszawy do Szczecina i mogła by ją zabrać ze sobą, tylk otrzeba by ją dowieźć najpóźniej do 13 do Wawy. I to może być kłopot. oczywiście że mogę podać swój numer tylko chodzi o to że dzisiaj nie mogę zadzwonić do Greven bo nie mam nic na koncie- super cieszę się że jest szansa na dowiezienie :) Quote
karolkamadry Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Szkoda czasu, im szybciej się ją wyciągnie ze schroniska tym lepiej dla niej Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Idziecie jak burza..:D karolkamadry napisał(a):Szkoda czasu, im szybciej się ją wyciągnie ze schroniska tym lepiej dla niej Nukusia 7 lat stażu w schronisku a teraz już tak niewiele pozostało i będzie mieć super DS :lol: jeszcze ta wizytę zgramy i już pójdzie z górki :) Quote
karolkamadry Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Igiełko czy mogę zamieścić zdjęcie Nuki u siebie na profilu facebooka? Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 karolkamadry napisał(a):Igiełko czy mogę zamieścić zdjęcie Nuki u siebie na profilu facebooka? oczywiście że możesz :) Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 karolkamadry napisał(a):I już tam jest:) no to super :) a tymczasem ślę wirtualne mizianka dla Nukusii Quote
fiorsteinbock Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dziewczyny, czesto szukalismy transportu na FB. Trzymam kciuki! Ciekawe czy slicznotka wie, ze juz neidlugo nowe zycie! Quote
danusiadanusia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 i tu też wpadam na chwilę, bo mnie skręca a zaskakiwać umiecie!!!!!!pozdrawiam i do przodu:) Quote
karolkamadry Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dziękuje Wam wszystkim za te ciepłe słowa, w imieniu swoim i Nuki. Igiełko, ja zaraz jadę do stajni bo muszę trochę czasu spędzić z moimi konikami. Także nie będe aktywna w necie. Gdyby Ci się udało umówić na wizytę to proszę o kontakt na telefon. Nie wiem jak u Was ale u nas dzisiaj piękna pogoda nadająca się na spacer z moim staruszkiem Korsarzem (21 lat - koń) - będziemy się relaksować w lesie. Miłej soboty wszystkim życzę. Quote
danusiadanusia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 halo.. poczekaj! nasza Nukusia nie umie jeździć, musisz ja najpierw oswoić z Korsarzem:evil_lol: miłego dnia:multi:;) Quote
Igiełka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Witajcie :) Cioteczki kilka razy próbowałam dodzwonić się do Greven niestety bezskutecznie obawiam się że podany numer jest już nieaktywny. Dodałam w tytule że Pilnie poszukiwana Osoba do wizyty w Szczecinie :lol: nie zmieściło się nic więcej by napisać Jak udał się spacer po lesie? :multi: Danusia dobrze napisała że najpierw Nukusia musi się z Korsarzem zapoznać :lol: Dziękujemy za miłą sobotę i przesyłamy ciepłe myśli :loveu: Quote
tu_ania_tu Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 dobra, gdzie ten straceniec ;) mieszka, który Nukę chce przygarnąć karolkamadry napisał(a):Ja tu siedze i czekam na wiadomości i na Nukę :) Karolka, chyba się spotkamy :D Igiełka, mój adopcyjny dogowy numer 604-49-29-79 Quote
Igiełka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 tu_ania_tu napisał(a):dobra, gdzie ten straceniec ;) mieszka, który Nukę chce przygarnąć Karolka, chyba się spotkamy :D Igiełka, mój adopcyjny dogowy numer 604-49-29-79 Hurra z całego serca dziękujemy że zgadzasz się na przeprowadzenie wizyty :lol::sweetCyb::sweetCyb: Tak spotkacie się i poznacie :lol: Na pw wyślę wszystkie namiary Karoliny- dodam tutaj tylko ze to jest na Bezrzeczu :) Quote
Igiełka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 tu_ania_tu napisał(a):czyli 20 km ode mnie:diabloti: mamy wszelkie pozwolenia na wizytację :eviltong: Rozmiawiałam z Karoliną odezwie się do Ciebie :lol: no nie trzymaj nas tak w niepewności odległośc jest do przeskoczenia -zrobimy co tylko chcesz oczywiście prawie wszystko tylko napisz tak pliss :modla: Quote
tu_ania_tu Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 spoko, połączę wyprawę ze spacerem z psem w nieznane :D a odległość jest do przejechania - przeskoczyć nie dam rady :D uprzedzam tylko, ze zabieram na wizyte swojego pieseczka! Zadzwonię do Karoliny koło 20 i jakoś sie umówimy - tylko jedyny możliwy termin to jutro albo następny weekend - w tygodniu to juz na bank nie dam rady tej odległości przeskoczyć ;) Quote
Igiełka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 tu_ania_tu napisał(a):spoko, połączę wyprawę ze spacerem z psem w nieznane :D a odległość jest do przejechania - przeskoczyć nie dam rady :D uprzedzam tylko, ze zabieram na wizyte swojego pieseczka! Zadzwonię do Karoliny koło 20 i jakoś sie umówimy - tylko jedyny możliwy termin to jutro albo następny weekend - w tygodniu to juz na bank nie dam rady tej odległości przeskoczyć ;) wspaniale spacerkiem sobie przejdziecie i przy okazji zwiedzicie nową okolicę :cool3:- przed chwilą wysłałam Ci na pw pełny adres Karoliny :) Karolina mówiła że do Ciebie przedzwoni ale jak wróci do domu i najważniejsze nie może doczekać się wizyty a przedewszystkim Nukusii :loveu: a jakiego masz psiaka ? :lol: Quote
tu_ania_tu Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 hmmm, takiego kilkadziesiąt kilo większego od tej oczekiwanej suni :) czekam na telefon od Karoliny wobec tego Quote
Recommended Posts