Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, my się po prostu jesteśmy jak dwie krople wody i się uwielbiamy:) to ze jesteśmy razem to tak po prostu musiało byc:) ja nie jestem wybawicielka - tylko on mnie znalazła:) w szczecinie tez jest tyle bid a jednak ona i ja to po prostu jedność:) A jednak dotarlyzmy do siebie mimo dystansu:)

Posted

witajcie! mnie już po obejrzeniu tych zdjęć nic dzisiaj nie zrazi:):):) pozdrawiam, wiesz Karolina uwielbiam wątek Nuki, bo tu tylko miłe rzeczy mnie dopadają, dzięki za wszystko co robisz i czekam na dalsze zdjęcia plisssss......

Posted

Bardzo dziekujemy:)) U nas wszystko w porządku, dzieciaki mają się świetnie tylko ta pogoda nie pozwala nam na długie spacery:))) Mała Misia jest już po sterylce i bardzo ładnie dochodzi do siebie, Nuka szaleje na ogrodzie i jest taka szczęśliwa że szok:) czekamy na wiosne z niecierpliwością bo w tej wilgoci to nawet samochód nam zaczął szwankować:)
Teraz przez tydzien zostaje sama na posterunku bo Zuza śmiga na ferie na tydzien - będzie gorąco:)))

Posted

A ja byłam w sobote z wizytą (nieformalnie poadopcyjna) u Nuki. Widac, ze dziewczyna ma się swietnie. Całe stado rewelacyjne, ładnie sie bawia, nie sa o siebie zazdrosne w ogóle, generalnie wspaniała rodzina!