karolkamadry Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 No to teraz my świątecznie:) Uploaded with ImageShack.us Quote
karolkamadry Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Kurde jakie o ma oczy:) Quote
karolkamadry Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dziękuję Wam dziewczyny za najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć, i jaki odpychałam od siebie od kilku lat....Dziękuję Zuzi mojej córce za przeogromne zaangażowanie, odpowiedzialność i checi do pomocy - i przy okazji życzę Wszystkim, którzy przyczynili się do tego szcześcia zdrowych, wesołych i mocno rodzinnych Świąt...i wielu prezentów i cudów:) Quote
nukujek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 piękne Królewny:-) i Łatek świeci oczkami, jak żaróweczki na choince, hihi;-) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Pięknie i Świątecznie tu :) Tulimy trojaczki ;) Quote
Onaa Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy świątecznie :). Quote
jola_li Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Tym bez ogonka i tym z ogonkami życzę zdrowia, miłości, wspólnych spacerów, wspólnych radości - dobrego wspólnego życia! A Wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że Nuka dostała w prezencie nowe życie - nieustająco w pas się kłaniam!!! Quote
fioneczka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 przyszłam choineczkę Wam zostawić i życzyć Świąt wesołych Quote
danusiadanusia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 kochani, cała rodzinko Nuki życzę Wam zdrowych, spokojnych, wesołych i rodzinnych świąt, naszej Nukusi już się poszczęściło, Gniewusi już prawie też, oby takich przypadków było dużo, dużo więcej wtedy wszyscy będą szczęśliwi Quote
aida Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Kochani życzę Wam zdrowych wesołych i szczęśliwych świąt. Oby Ciebie Karolino nigdy nie opuścił dobry duszek który w Tobie drzemie Quote
karolkamadry Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Bardzo Wam wszyskim dziekujemy i również składamy życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt - Naszym Aniołom Quote
karolkamadry Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A to dzisiejszy spacer w towrzystwie Border Colie - 2,5 godzin:) Uploaded with ImageShack.us Quote
danusiadanusia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='karolkamadry']A to dzisiejszy spacer w towrzystwie Border Colie - 2,5 godzin:) Uploaded with ImageShack.us kurcze ale Wam fajnie!!! Quote
storozak Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 hahahaha a Nukusia tyłem do zdjęcia:) Modelka jedna:) Quote
karolkamadry Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 storozak napisał(a):hahahaha a Nukusia tyłem do zdjęcia:) Modelka jedna:) Ona jest we mnie wpatrzona jak w obrazek:) W nosie ma fotografa:) Quote
storozak Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 I bardzo dobrze:) Pańcia najważniejsza!!! Quote
danusiadanusia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 storozak napisał(a):I bardzo dobrze:) Pańcia najważniejsza!!! popieram!!! ona wie co robi hi hi hi:) Quote
karolkamadry Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 a tu jaka jestem szcześliwa:) Uploaded with ImageShack.us Quote
karolkamadry Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 I jeszcze to Uploaded with ImageShack.us tak sobie do dzieciaków poszłam:) Quote
storozak Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='karolkamadry']a tu jaka jestem szcześliwa:) Uploaded with ImageShack.us To nie jest nasza Nuka!!!! Ta jest milion razy szczęśliwsza!!!! Piękna jest:) Quote
fioneczka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nusianka ... jaka uśmiechnięta i szczęśliwa !!!! :multi::multi: Quote
danusiadanusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 storozak napisał(a):To nie jest nasza Nuka!!!! Ta jest milion razy szczęśliwsza!!!! Piękna jest:) rzeczywiście, wystarczy spojrzeć na nią :):):), Karolina i Zuziu jesteście cudotwórcami, piękna przemiana i cudne święta miała nasza Nukusia, oby u Gniewusi tak było..... Quote
karolkamadry Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Będzie będzie:) Zobaczycie A Nuka uwielbia spacery, biega bez smyczy, bo i tak prawie cały spacer idzie obok mnie:) ale czasami jak polecia za Miśką i Łaciem to aż miło popatrzec na nią jaka jest szczęśliwa:) Quote
danusiadanusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 karolkamadry napisał(a):Będzie będzie:) Zobaczycie A Nuka uwielbia spacery, biega bez smyczy, bo i tak prawie cały spacer idzie obok mnie:) ale czasami jak polecia za Miśką i Łaciem to aż miło popatrzec na nią jaka jest szczęśliwa:) my widzimy fragment szczęścia, ale jakże widoczny:):), Ty Karolina masz ją w pełnej okrasie, wiem jak miło się patrzy kiedy każdy dzień przynosi nowe, zaskakujące zachowanie i otwiera serce do pańci, to jest coś z czego mogę się cieszy każdego dnia, mimo, że już ponad rok to widzę, ale zawsze coś wymyśli , mówię o swojej Lusi ... Quote
Recommended Posts