karolkamadry Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tu mam jeszcze jedno, trochę rozjechane, ale strasznie trudno się robi trzem na raz:) Uploaded with ImageShack.us Quote
danusiadanusia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='karolkamadry']Tu mam jeszcze jedno, trochę rozjechane, ale strasznie trudno się robi trzem na raz:) Uploaded with ImageShack.us ważne, ze widać na min całą trójcę:):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ale super od najmniejszego do największego:D Quote
karolkamadry Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A to z dzisiejszego spaceru:) Śnieżna banda:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Onaa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ale psiaczki mają fajnie :). I Nuka może sobie po śniegu pobiegać. Quote
karolkamadry Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Speedy Gonzales:) Uploaded with ImageShack.us Quote
danusiadanusia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='karolkamadry'] Uploaded with ImageShack.us czyżby Nuka prowokowała? Quote
nukujek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 pięknie:-):-):-) i chłopak juz bez kołnierza:-) Quote
jola_li Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 nukujek napisał(a):pięknie:-):-):-) i chłopak juz bez kołnierza:-) A jakie ma gustowne łatki :-)! Najlepszy projektant by lepiej nie rozmieścił! Quote
wasabi81 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='karolkamadry']A to z dzisiejszego spaceru:) Śnieżna banda:) Uploaded with ImageShack.us Cudowna ta banda!!! :-) Quote
aida Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ale widzę że Nuczka bez smyczki czyli bardzo posłuszna Quote
karolkamadry Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 danusiadanusia napisał(a):czyżby Nuka prowokowała? Nie nie ona nie prowokuje one się po prostu razem bawią na spacerach:) Quote
karolkamadry Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 nukujek napisał(a):pięknie:-):-):-) i chłopak juz bez kołnierza:-) Na razie tylko na spacerach, bo w domku niestety jeszcze troche go ponosi Quote
karolkamadry Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 aida napisał(a):Ale widzę że Nuczka bez smyczki czyli bardzo posłuszna Ona nawet jak na chwilkę ode mnie się oddali zaraz wraca i chodzi za mna jak cien - jest bardzo bardzo grzeczna i jak tylko miniemy droge gdzie jezdza samochody zaraz ja puszczam zeby sobie dziewczynka swobodnie pobiegała:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ale świetne foty - same szczęśliwe psiaki:loveu: To 3 już na stałe zostaje?;) Quote
karolkamadry Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale świetne foty - same szczęśliwe psiaki:loveu: To 3 już na stałe zostaje?;) Tak, już postanowione:) Quote
danusiadanusia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 karolkamadry napisał(a):Tak, już postanowione:) słuszna decyzja, one pięknie się chyba dogadują, przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach:):) Quote
karolkamadry Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 danusiadanusia napisał(a):słuszna decyzja, one pięknie się chyba dogadują, przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach:):) Na dworzu w ogóle nie ma problemu z dogadaniem i razem biegają i się bawią, a w domu czasami Nuka na niego szczeknie jak za bardzo się zbliży:) ale jak ja jestem w okolicy to wszystkie 3 są super. Zanim Łatek - zwany Łatfordem do nas dołączył, dużo wiedziałam o jego zachowaniu wobec innych psów od Pani u której przebywał w hotel wraz z 2 suczkami, dlatego nie miałam żadnych obaw co do dogadania się jego z dzieczynami. A dziewczyny - jak dziewczyny:) Już go zaakceptowały:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cudowne wieści :loveu: ale błyskawicznie Ci się stadko powiększyło:lol: No to życzę teraz już tylko Wesołych Świąt - bo towarzystwo macie doborowe:loveu: Quote
danusiadanusia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 u nas też już robi się świątecznie, śnieżnie i mroźno , przepraszam, ale pochwalę się swoim bractwem Quote
karolkamadry Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 śliczne psiaczki:) szukają prezentów:) Quote
Recommended Posts