danusiadanusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 faktycznie, ale jak na miesięczny pobyt w luksusie rozwija się błyskawicznie:):): Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bo my od początku byłyśmy dla siebie stworzone:) Quote
danusiadanusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 karolkamadry napisał(a):Bo my od początku byłyśmy dla siebie stworzone:) Karolina! jesteś niesamowita :) tak ciepło się robi.... dzięki wielkie za to serce:):) Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Przepraszam, że na zdjęciu nie ma Nuczki, ale hrabinia śpi obok w swoim legowisku:) Ale muszę to wkleić, bo ze śmiechu pękam... Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='danusiadanusia']Karolina! jesteś niesamowita :) tak ciepło się robi.... dzięki wielkie za to serce:):) To prawda Karolina jest wspaniała :) ogromna radość w sercu gdy patrzę na szczęśliwą Nukusię- dzięki :loveu: [quote name='karolkamadry']Przepraszam, że na zdjęciu nie ma Nuczki, ale hrabinia śpi obok w swoim legowisku:) Ale muszę to wkleić, bo ze śmiechu pękam... Uploaded with ImageShack.us fota wymiata hehehe :evil_lol::evil_lol: a co dopiero na żywo :megagrin: Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 a to jest chyba jeszcze lepsze:) Łatford tak się rozpychał, że Pani Misińska przeniosła się na drugą część kanapy. Ja normalnie nie mogę ze śmiechu:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='karolkamadry']a to jest chyba jeszcze lepsze:) Łatford tak się rozpychał, że Pani Misińska przeniosła się na drugą część kanapy. Ja normalnie nie mogę ze śmiechu:) Uploaded with ImageShack.us hehehe :evil_lol: zaczyna mnie w bokach boleć ze śmiechu ale co tam :) Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Igiełka napisał(a):hehehe :evil_lol: zaczyna mnie w bokach boleć ze śmiechu ale co tam :) Po czym Łatek spadł z łóżka i się obudził:) Strasznie zabawny jest:) Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 karolkamadry napisał(a):Po czym Łatek spadł z łóżka i się obudził:) Strasznie zabawny jest:) oo tak bardzo zabawny :) podobnie jak duecik- przyjdz w odwiedziny do nas na wątek to przeczytasz jakie mają pomysły :evil_lol: Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 daj Igiełko namiar na wątek z chęcią poczytam:) Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 karolkamadry napisał(a):daj Igiełko namiar na wątek z chęcią poczytam:) Cioteczko w moim podpisie jest link do wątku zaznaczony kolorem niebieskim :) Zapraszamy do wpisania się na wątku oraz do dołączenia w szeregi wyjątkowego fanclubu :) Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 karolkamadry napisał(a):jakie one są śliczne:) dzięki :) Wasze psiaki też urocze :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jejku, nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie zdjęcia koją serce...:) Szczególnie po odkryciu wczoraj kolejnej pseudo i kolejnych 50 psiaków... Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 super psiaki, jak się wyginają ( mam na myśli chłopaka), Karolina one czują się bardzo bezpiecznie:):):) Quote
karolkamadry Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No to żeby dopełnić tercecik - zdjęcie naszej Hrabini z poranka:) Uploaded with ImageShack.us Quote
karolkamadry Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Nuska jest normalnie Boska - wygina śmiało ciało do kizianek brzuszkowych, codzinnie się ich domaga:) I je dostaje:) Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 karolkamadry napisał(a):Nuska jest normalnie Boska - wygina śmiało ciało do kizianek brzuszkowych, codzinnie się ich domaga:) I je dostaje:) teraz już jestem usatysfakcjonowana:):) dziękuję Karolina, naszej dziewczynce też nic nie brakuje :):): leży dostojnie jak przystało na panienkę w sędziwym wieku :):) ściskam Was wszystkich Quote
karolkamadry Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 a tu proszę jako tako udało mi się całą trójkę chwycić:) Zobaczcie jak Nuczka subtelnie łapkę trzyma na Łatku:) Uploaded with ImageShack.us Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='karolkamadry']a tu proszę jako tako udało mi się całą trójkę chwycić:) Zobaczcie jak Nuczka subtelnie łapkę trzyma na Łatku:) Uploaded with ImageShack.us bo wszystkie dziewczyny z naszych stron tak mają :):) ona będzie zawsze Cię tylko mile zaskakiwać:):) Quote
danusiadanusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Karola a co u Was tak cicho dzisiaj? Quote
karolkamadry Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 My to jak jest taki bardziej wolniejszy dzień to smigamy na stajnie:) Mamy jeszcze dwa konie:) Rano miałysmy długi spacerek, daje jedno zdjecie jak dzieciaki speeduja na polu:) Łatek to nawet bez smyczy zaczyna po mału biegać, ale jak wyrwie laczki to zawsze sie boje czy oby na pewno wroci - ale wraca i dobiega do mnie caly zachwycony:) To mnie cieszy, tylko boje sie zeby go nie ponioslo za jakas sarna czy zajacem:) Nuka wczoraj i dzisiaj sama sie za nim puscila i tak dawała czadu ze az miło popatrzec:) Uploaded with ImageShack.us Quote
jostel5 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jaka ona jest szczęśliwa!I taka jakaś wyraźna się zrobiła,kolorowa...W bidulu wszystkie te psiuki wydają się szare,prawie niewidoczne! Miała Nuka szczęście,oj,miała!:) Quote
nukujek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 wszystko jak w bajce:-):-):-) Ściskam Cie mocno Karolka!!!! Quote
wasabi81 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tak bardzo sie ciesze ze Nukusia wreszcie moze sie wybiegac!!! :-) Pozdrawiam cala rodzinke!! Quote
Recommended Posts