zerduszko Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ona chyba taka mało owłosiona, coś dla mnie :lol: Szkoda, ze foty na smyczy ;) Ale i tak ślicznie wygląda :) Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Saththa napisał(a):aaaaaaaa a jej włoch yna łapkach wogóle nie odrastaja? może nie mieć długich na lapach - kto wie co tam w jej genach siedzi ;) ale też może dlatego, ze nie jest młoda to włosy slabiej rosną :niewiem: ona jest w taki starym typie sznaucera - bez pudlowych kudłów Quote
Saththa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 No tak ja wiem ze ona super owłosiona nie ebdzie;) http://img714.imageshack.us/img714/8972/sam0259a.jpg tutaj mnie sie wydawała taka hmmm bardziej ;p Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 no tam miałam jakieś kłaki na klacie :D ale na łapach nie bardzo - może kiedyś jeszcze obrośnie Quote
Saththa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 malawaszka napisał(a):no tam miałam jakieś kłaki na klacie :D ale na łapach nie bardzo - może kiedyś jeszcze obrośnie Wasiu ale ja o Inie a nie o Tobie piszę :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Szkoda tylko, że sceneria taka wstrętna i szary pies na szarym betonie, trzeba było już na śniegu stanąć :( Quote
Margi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 śliczna dziewczynka.Na zdjęciach już ma fajna minkę.:lol: Tylko czemu ma jeszcze czerwoną skórkę na dole brzuszka? Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Czy Pani Prezes zadowolona z fotków? Ile my się namęczyłyśmy z tą mendą,zero współpracy z jej strony :mad: To osiedle jest bardzo zakocone a jak Mordziastej włączy się program "KOT" to wiesza się system i nie można go zresetować :angryy: dlatego była na smyczy. Sandra przyjrzyj się łapką na tamtej fotce-łapki mają mało sierści,to taki typ. Miała na klacie takie kręcone,to ściełam i odrastają. Jeszcze nad oczami przycięłam. Tam jest ubłocona to też inaczej łapućki wyglądają. Jak wyrównam brodę to krótka będzie.... Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 eliza_sk napisał(a):Szkoda tylko, że sceneria taka wstrętna i szary pies na szarym betonie, trzeba było już na śniegu stanąć :( tylko śniegu nie ma,pierwsze foty są wcześniej robione ale padła bateria i czekałyśmy na nową Margi napisał(a):śliczna dziewczynka.Na zdjęciach już ma fajna minkę.:lol: Tylko czemu ma jeszcze czerwoną skórkę na dole brzuszka? brzuszek OK,to od mrozu Quote
eliza_sk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ale w tłełku nawet szczątki trawy widać i żywopłot, więc to byłoby już o niebo lepsze ... Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 eliza_sk napisał(a):Ale w tłełku nawet szczątki trawy widać i żywopłot, więc to byłoby już o niebo lepsze ... tam jest bardzo nie równo a ziemia zamarznięta,więc musiało być na tym betonie,tło zależy od kręcenia się Mordziastej,której absolutnie nie zależy na karierze modelki Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 już nie marudzić proszę - są foty, nie są złe - spróbujemy z nimi Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 malawaszka napisał(a):już nie marudzić proszę - są foty, nie są złe - spróbujemy z nimi a ja myślałam,że są dobre ;) Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 dobra jest np ta więcej byłoby dobrych jakby fotograf kucał, albo jakby udało się te zabawowe zrobić ostre - ale nie narzekam - jest ok :lol: Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 fotograf cały czas kucał(poza 5ostatnimi),za szybko się bawiła Quote
zerduszko Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 wilczy zew napisał(a):a ja myślałam,że są dobre ;) Hehehe, nie ma tak łatwo ;) W ogóle, to nie macie innego miejsca na focenie? Ja zawsze idę na nudną łąkę, puszczam psa na lince i robię z zaskoczenia albo przywiązuje do drzewa i nie ma siły patrzy się na mnie, bo nie chce siedzieć uwiązany a i smaczka/piłę pokazuję jak trzeba :lol: Nie ma ludzi dzięki temu na zdjeciu, tło ładniejsze, a o robieniu zdjęć z poziomu psa już napisała waszka (nie wystarczy kucnać). Nie ze się czepiam, to tak na przyszłość ino ;) Wiem, ze to niełatwe, ale ja focę sama, a oprócz tego mam jeszcze jednego lub dwa psy moje do pilnowania ;) Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 to jest fajne http://img252.imageshack.us/img252/904/dsc5498.jpg Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 wilczy zew napisał(a):to jest fajne http://img252.imageshack.us/img252/904/dsc5498.jpg to jest dowód na to, że Yeti istnieje :roflt: Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 z tym patrzeniem to ona ma w nosie bo focenie,na łące to mogę luzem puścić ale do łąki daleko od fotografa a dziewczyna zajęta,Mordziasta uczy się bawić i sama tego nie robi;nie mam serca namawiać fotografa do tarzania się po ziemi ;) rady dobre-nigdy nie robiłam fot do ogłoszeń;Mordziasta ma w nosie fotografowanie i już Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 malawaszka napisał(a):to jest dowód na to, że Yeti istnieje :roflt: no wiesz :obrazic: obrażasz moją Mordziastą :mad: Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 wilczy zew napisał(a):Mordziasta ma w nosie fotografowanie i już znam ten ból - one wszystkie (prawie) mają w nosie fotografa, żeby nie powiedzieć - w d-pie bo jak robię jakiemuś psu zdjęcia do ogłoszeń to im bardziej mi zależy, tym bardziej mam w obiektywie zad fotografowanego :D co się zawsze naćwierkam, napiszczę, nakiciam :diabloti: nikt nie mówił, że będzie łatwo :D Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 to jest fajne :) http://img214.imageshack.us/img214/2875/dsc5514k.jpg Quote
Tekla64 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a mnie sie podobaja wsie bo sie na suke mozna napatrzec Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tekla64 napisał(a):a mnie sie podobaja wsie bo sie na suke mozna napatrzec dzięki dobra kobieto :) Quote
Recommended Posts