Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
aaaaaaaa a jej włoch yna łapkach wogóle nie odrastaja?

może nie mieć długich na lapach - kto wie co tam w jej genach siedzi ;) ale też może dlatego, ze nie jest młoda to włosy slabiej rosną :niewiem: ona jest w taki starym typie sznaucera - bez pudlowych kudłów

Posted

malawaszka napisał(a):
no tam miałam jakieś kłaki na klacie :D ale na łapach nie bardzo - może kiedyś jeszcze obrośnie

Wasiu ale ja o Inie a nie o Tobie piszę :evil_lol:

Posted

Czy Pani Prezes zadowolona z fotków?
Ile my się namęczyłyśmy z tą mendą,zero współpracy z jej strony :mad:
To osiedle jest bardzo zakocone a jak Mordziastej włączy się program "KOT" to wiesza się system i nie można go zresetować :angryy: dlatego była na smyczy.

Sandra przyjrzyj się łapką na tamtej fotce-łapki mają mało sierści,to taki typ. Miała na klacie takie kręcone,to ściełam i odrastają. Jeszcze nad oczami przycięłam. Tam jest ubłocona to też inaczej łapućki wyglądają.

Jak wyrównam brodę to krótka będzie....

Posted

eliza_sk napisał(a):
Szkoda tylko, że sceneria taka wstrętna i szary pies na szarym betonie, trzeba było już na śniegu stanąć :(

tylko śniegu nie ma,pierwsze foty są wcześniej robione ale padła bateria i czekałyśmy na nową

Margi napisał(a):
śliczna dziewczynka.Na zdjęciach już ma fajna minkę.:lol:
Tylko czemu ma jeszcze czerwoną skórkę na dole brzuszka?

brzuszek OK,to od mrozu

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ale w tłełku nawet szczątki trawy widać i żywopłot, więc to byłoby już o niebo lepsze ...

tam jest bardzo nie równo a ziemia zamarznięta,więc musiało być na tym betonie,tło zależy od kręcenia się Mordziastej,której absolutnie nie zależy na karierze modelki

Posted

wilczy zew napisał(a):
a ja myślałam,że są dobre ;)

Hehehe, nie ma tak łatwo ;)

W ogóle, to nie macie innego miejsca na focenie? Ja zawsze idę na nudną łąkę, puszczam psa na lince i robię z zaskoczenia albo przywiązuje do drzewa i nie ma siły patrzy się na mnie, bo nie chce siedzieć uwiązany a i smaczka/piłę pokazuję jak trzeba :lol: Nie ma ludzi dzięki temu na zdjeciu, tło ładniejsze, a o robieniu zdjęć z poziomu psa już napisała waszka (nie wystarczy kucnać). Nie ze się czepiam, to tak na przyszłość ino ;) Wiem, ze to niełatwe, ale ja focę sama, a oprócz tego mam jeszcze jednego lub dwa psy moje do pilnowania ;)

Posted

z tym patrzeniem to ona ma w nosie bo focenie,na łące to mogę luzem puścić ale do łąki daleko od fotografa a dziewczyna zajęta,Mordziasta uczy się bawić i sama tego nie robi;nie mam serca namawiać fotografa do tarzania się po ziemi ;)
rady dobre-nigdy nie robiłam fot do ogłoszeń;Mordziasta ma w nosie fotografowanie i już

Posted

wilczy zew napisał(a):
Mordziasta ma w nosie fotografowanie i już

znam ten ból - one wszystkie (prawie) mają w nosie fotografa, żeby nie powiedzieć - w d-pie bo jak robię jakiemuś psu zdjęcia do ogłoszeń to im bardziej mi zależy, tym bardziej mam w obiektywie zad fotografowanego :D co się zawsze naćwierkam, napiszczę, nakiciam :diabloti: nikt nie mówił, że będzie łatwo :D