malawaszka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 WATACHA napisał(a):Nie no wiadomo , że fajnie jak ktoś wpłaci pieniążki, ale nie powinno być to moim zdaniem przymusowe. No i szkoda, że z tego nieba nam nie leci :placz: no szkoda - ja bym chciała być samowystarczalna, mieć na wszystkie psie potrzeby i nie musieć prosić o pomoc - to jest duże obciążenie psychiczne i dodatkowy stres - marzenie, żeby można było tego uniknąć... ahhhh Quote
jambi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ja za Abi zapłaciłam 100 zł tyle bierze Celestynów, no ale fakt, w schronisku szczepienia, sterylka Quote
Margi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 No to powiem wam,że we Wrocławiu trochę taniej,bo chyba 30 zł ale za zwierzaka w sile wieku.Za 6 tyg.kota nic nie zapłaciłam bo młody a Saga była za wiekowa i też nic nie zapłaciłam. Quote
malawaszka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 no różne są zasady - w Raciborzu jak zabierałam Nortona to z missieek brałyśmy jeszcze chorego na nosówkę szkieleta (który niestety nie przeżył :( ) i za niego też kazali zapłacić! jamniczkę starą którą wtedy wzięłam dali za darmo, ale coś mi się wydaje, że ona nie była "na stanie" schroniska tylko jakies machloje tam był z nią... Quote
wilczy zew Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 rzyganko było jednorazowe i wsio OK w żabce wyskakuje mi aby podać klucz lub token Mordziasta uwielbia jogurty i białe twarożki,dalam jej kubeczek po twarożku i wypucowala do czysta a poźniej chciala go zjeść :niewiem: albo rozgryź na drobne kawałki,więc interweniowałam i objawił się krokodyl,odebrałam bez uszczerbku na moim zdrowiu ona zaczyna mnie akceptować jako swojego ludzia :cry: za Kocyka (za dawnego kierownika) zapłaciłyśmy 80zl ze zniżką na strzyżenie,był wykastrowany i zaczipowany Quote
Margi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ja wklejam zdjęcia za pomocą tego linku http://tinypic.com/index.php Quote
jambi Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 no właśnie, ja na imageshack musze za każdym razem wchodzić przez linka rejestracyjnego, bo inaczej każe mi hasło podać - mimo, że nigdy hasła nie zakładałam... trzeba się chyba faktycznie przenieśc na tinypica albo fotosika ale, pomijając problemy techniczne, to ja bym sobie jednak Inę obejrzała ;) Quote
WATACHA Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 jambi napisał(a):no właśnie, ja na imageshack musze za każdym razem wchodzić przez linka rejestracyjnego, bo inaczej każe mi hasło podać - mimo, że nigdy hasła nie zakładałam... trzeba się chyba faktycznie przenieśc na tinypica albo fotosika ale, pomijając problemy techniczne, to ja bym sobie jednak Inę obejrzała ;) Ja mam to samo.Z tym, ze wstawię jedno zdjęcie i mi się resetuje strona :roll: Quote
malawaszka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 a ja wrzucam na imageshack bez logowania - wrzucam programem ImageShack Uploader - ładują się hurtowo i póki co nic się nie zmieniło Quote
malawaszka Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Zapraszam na super bazarek na sznaucery: http://www.dogomania.pl/threads/224519-Wielkanocne-jajka-wst%C4%85%C5%BCkowe!-Film-DVD-Wyjatkow******-aport-na-sznupy-do-19.03-g.20 ręcznie robione film też po polsku Extraordinary dogs - 3 płyty DVD snack-dummy - aport do wypełniania smakołykami Quote
wilczy zew Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 malawaszka napisał(a):a ja wrzucam na imageshack bez logowania - wrzucam programem ImageShack Uploader - ładują się hurtowo i póki co nic się nie zmieniło właśnie tego używałam a teraz chce klucza lub lub toren; najgorsze są te opisy po angielsku :( walczę z trudnościami technicznymi Quote
Saththa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 hmmm ja uzywam www.photobucket.com :) Tak apropo :) Quote
wilczy zew Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Wszystko po angielsku a ja nie kumata :( zepsuła mi się moja cudna komóreczka :( Quote
wilczy zew Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wczoraj chciala mi odgryź prawe ucho :angryy: nawet osiągnęła niezły rezultat :placz: żyje ta menda i chyba ją kocham :oops: Quote
Saththa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 wilczy zew napisał(a):Wczoraj chciala mi odgryź prawe ucho :angryy: nawet osiągnęła niezły rezultat :placz: żyje ta menda i chyba ją kocham :oops: Ooooooo nic Ci nie ejst? Co sie stało? I co to znaczy chyba?? Quote
malawaszka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 wz co jakiś czas się z Iną gryzie - tak dla sprawdzenia jak bardzo się kochają i ile potrafią sobie wybaczyć :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Saththa']Ooooooo nic Ci nie ejst? Co sie stało? żyję,żyję tylko ucho booooli wytarzała się :angryy: i musiałam ją wykąpać,jak podniosłam to sięgnęła do mojego ucha; ona na wejście do wanny to strasznie reaguje-rozszalały pittbul to przy niej pikuś I co to znaczy chyba?? to według Ciebie jak powinnam napisać?? [quote name='malawaszka']wz co jakiś czas się z Iną gryzie - tak dla sprawdzenia jak bardzo się kochają i ile potrafią sobie wybaczyć :evil_lol: o przepraszam,ja jej ani razu nie ugryzłam :obrazic: [quote name='WATACHA']Wilczy Zew czy Ty jesteś masochistką ? przecież jej nie wtykałam ucha między zęby :stop: zalogowałam się na żabce i nadal woła klucz lub toren;ja nie kumam po angielsku; nie mogę wstawiać zdjęć :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wilczy zew napisał(a): o przepraszam,ja jej ani razu nie ugryzłam :obrazic: a może powinnaś ;) wyślij mi na maila zdjęcia to wstawię Quote
Saththa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='wilczy zew']to według Ciebie jak powinnam napisać?? Noooo albo sie Kocha albo nie ;) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 malawaszka napisał(a): wyślij mi na maila zdjęcia to wstawię ale tylko te do których opisu nie będę dodawała Saththa napisał(a):Noooo albo sie Kocha albo nie ;) to Ty nie wiesz że miłość się rodzi stopniowo?!! Quote
malawaszka Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wyślij wszystkie to wrzucę na serwer i podam Ci linki to bedziesz mogła wstawić z opisami Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 wilczy zew napisał(a): to Ty nie wiesz że miłość się rodzi stopniowo?!! Oczywiscie ale.... miłość która się pojawia w 1 etapie to tez juz miłość ;) Quote
Tymonka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 POMOCY !!!! Miałam go tylko odwieść do schroniska , ale jedno spojrzenie w te przerażone oczy i wiedziałam , że tego nie zrobię : http://www.dogomania.pl/threads/224862-Wy%C5%BCe%C5%82-Sznaucer-pilnie-szuka-domu-!!!!!?p=18856744#post18856744 Quote
Recommended Posts