Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA napisał(a):
Nie no wiadomo , że fajnie jak ktoś wpłaci pieniążki, ale nie powinno być to moim zdaniem przymusowe.
No i szkoda, że z tego nieba nam nie leci :placz:

no szkoda - ja bym chciała być samowystarczalna, mieć na wszystkie psie potrzeby i nie musieć prosić o pomoc - to jest duże obciążenie psychiczne i dodatkowy stres - marzenie, żeby można było tego uniknąć... ahhhh

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to powiem wam,że we Wrocławiu trochę taniej,bo chyba 30 zł ale za zwierzaka w sile wieku.Za 6 tyg.kota nic nie zapłaciłam bo młody a Saga była za wiekowa i też nic nie zapłaciłam.

Posted

no różne są zasady - w Raciborzu jak zabierałam Nortona to z missieek brałyśmy jeszcze chorego na nosówkę szkieleta (który niestety nie przeżył :( ) i za niego też kazali zapłacić! jamniczkę starą którą wtedy wzięłam dali za darmo, ale coś mi się wydaje, że ona nie była "na stanie" schroniska tylko jakies machloje tam był z nią...

Posted

rzyganko było jednorazowe i wsio OK

w żabce wyskakuje mi aby podać klucz lub token

Mordziasta uwielbia jogurty i białe twarożki,dalam jej kubeczek po twarożku i wypucowala do czysta a poźniej chciala go zjeść :niewiem: albo rozgryź na drobne kawałki,więc interweniowałam i objawił się krokodyl,odebrałam bez uszczerbku na moim zdrowiu

ona zaczyna mnie akceptować jako swojego ludzia :cry:

za Kocyka (za dawnego kierownika) zapłaciłyśmy 80zl ze zniżką na strzyżenie,był wykastrowany i zaczipowany

Posted

no właśnie, ja na imageshack musze za każdym razem wchodzić przez linka rejestracyjnego, bo inaczej każe mi hasło podać - mimo, że nigdy hasła nie zakładałam... trzeba się chyba faktycznie przenieśc na tinypica albo fotosika

ale, pomijając problemy techniczne, to ja bym sobie jednak Inę obejrzała ;)

Posted

jambi napisał(a):
no właśnie, ja na imageshack musze za każdym razem wchodzić przez linka rejestracyjnego, bo inaczej każe mi hasło podać - mimo, że nigdy hasła nie zakładałam... trzeba się chyba faktycznie przenieśc na tinypica albo fotosika

ale, pomijając problemy techniczne, to ja bym sobie jednak Inę obejrzała ;)

Ja mam to samo.Z tym, ze wstawię jedno zdjęcie i mi się resetuje strona :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja wrzucam na imageshack bez logowania - wrzucam programem ImageShack Uploader - ładują się hurtowo i póki co nic się nie zmieniło

właśnie tego używałam a teraz chce klucza lub lub toren;
najgorsze są te opisy po angielsku :(
walczę z trudnościami technicznymi

Posted

wilczy zew napisał(a):
Wczoraj chciala mi odgryź prawe ucho :angryy: nawet osiągnęła niezły rezultat :placz:

żyje ta menda i chyba ją kocham :oops:

Ooooooo nic Ci nie ejst? Co sie stało?

I co to znaczy chyba??

Posted

[quote name='Saththa']Ooooooo nic Ci nie ejst? Co sie stało?

żyję,żyję tylko ucho booooli
wytarzała się :angryy: i musiałam ją wykąpać,jak podniosłam to sięgnęła do mojego ucha;
ona na wejście do wanny to strasznie reaguje-rozszalały pittbul to przy niej pikuś

I co to znaczy chyba??

to według Ciebie jak powinnam napisać??

[quote name='malawaszka']wz co jakiś czas się z Iną gryzie - tak dla sprawdzenia jak bardzo się kochają i ile potrafią sobie wybaczyć :evil_lol:

o przepraszam,ja jej ani razu nie ugryzłam :obrazic:

[quote name='WATACHA']Wilczy Zew czy Ty jesteś masochistką ?

przecież jej nie wtykałam ucha między zęby :stop:

zalogowałam się na żabce i nadal woła klucz lub toren;ja nie kumam po angielsku; nie mogę wstawiać zdjęć :placz: :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):

wyślij mi na maila zdjęcia to wstawię

ale tylko te do których opisu nie będę dodawała

Saththa napisał(a):
Noooo albo sie Kocha albo nie ;)

to Ty nie wiesz że miłość się rodzi stopniowo?!!