wilczy zew Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 moje ucho http://img94.imageshack.us/img94/7008/dsc00036ay.jpg http://img9.imageshack.us/img9/5489/dsc00011ak.jpg http://img811.imageshack.us/img811/6562/dsc00013au.jpg http://img214.imageshack.us/img214/1898/dsc00014apf.jpg Quote
Margi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No trzeba przyznać,że Ina odgryzła się artystycznie za tą wannę.:shake: Quote
malawaszka Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Zapraszam na bazar dla sznupsiaków http://www.dogomania.pl/threads/224881-Ubrania-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-MEXX-Diadora-H-amp-M-house-na-sznupy-do-26.03-g.-20 Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='WATACHA']Chyba bym się jej odgryzła ;) uczciwie przyznaję,że z bólu straciłam panowanie nad sobą i trzepnęłam ją ze trzy razy po pysku [quote name='Margi']No trzeba przyznać,że Ina odgryzła się artystycznie za tą wannę.:shake: zdolna moja Mordziasta :) na mnie się dobrze goi a ona miała czyste zęby więc ładnie się goi,opuchlizna mniejsza Quote
Saththa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja to sie obawiam, że jakbym miała wanne... to Tazzman po takiej akcji by latał po łazience... a na koniec zostałby utopiony w tej wannie... wiec podziwiam ze tylko trzy... Quote
WATACHA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 U mnie by był tydzień na suchym chlebie i wodzie ;) Quote
Saththa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 WATACHA napisał(a):U mnie by był tydzień na suchym chlebie i wodzie ;) W piwnicy chociaz?? W lochach? albo mzoe w dubach chociaz nooooo Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Z psem chowanym od szczeniaka to inna bajka,taki nie gryzie swego ludzia!! Inaczej jest z psem "z drugiej ręki" trzeba czasu,czasu... Lepiej się rozumiemy,chwilami jakbyśmy bardzo długo się znały :loveu: to jest wspaniały pies :loveu: tylko częściowo zmarnowany przez poprzednich właścicieli,którzy ją hodowali a nie wychowywali. Zaprzepaścili jej ogromny potencjał :shake: Kupiłam Mordziastej kaganie-wielkość na spaniela ale jutro wymienię na lapka chyba będzie lepszy. Kaganiec nam się nie podoba :p Kupiłam jej wędzone ucho. Pani wybierała takie zawinięte to pies dłużej ciumka sobie. Taaa...zjadła w 15min. powiedziała,że było pysznościowe :cool1: Quote
Tekla64 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 no jo jedne sie obraczkuja a Ina se ciebie zakolczykowac chciala poprostu nie zrozumialas jej intencji ale faktu nie zazdroszcze Quote
WATACHA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Saththa napisał(a):W piwnicy chociaz?? W lochach? albo mzoe w dubach chociaz nooooo No dobra czy wersja, że najpierw obdarłabym ją ze skóry pasi?;) Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Tekla64 napisał(a):no jo jedne sie obraczkuja a Ina se ciebie zakolczykowac chciala poprostu nie zrozumialas jej intencji wiesz,że też się śmieję,że chciała mi założyć kolczyki :D Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 WATACHA napisał(a):No dobra czy wersja, że najpierw obdarłabym ją ze skóry pasi?;) jak dla mnie to za dużo roboty... Quote
WATACHA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wilczy zew napisał(a):jak dla mnie to za dużo roboty... Łeb się szybciej ukręca? Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 WATACHA napisał(a):Łeb się szybciej ukręca? jasne,tylko przyszywa się długo Quote
WATACHA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wilczy zew napisał(a):jasne,tylko przyszywa się długo Eeeee to już nie dla mnie, nie lubię szyć... do tego pewnie fałdy się robią, trzeba później przyprasować co by później nie było widać, nie daj Boże się jeszcze przypali, bo za długo przytrzymane, trzeba by było czyścić, albo jakąś łatkę podszyć, a weź teraz szukaj materiału co by i kolorem i włosem pasował...oj nie dla mnie taka robota Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 WATACHA napisał(a):No dobra czy wersja, że najpierw obdarłabym ją ze skóry pasi?;) No juz lepiej :lol: Ale ale wz tys juz raz jej łeb oderwała i przyszywałaś :) Może ona tak w odwecie :) Quote
WATACHA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Saththa napisał(a):No juz lepiej :lol: Ale ale wz tys juz raz jej łeb oderwała i przyszywałaś :) Może ona tak w odwecie :) No tak w sumie racja, nawet powiem szczerze, że wolałabym podziurkowane ucho niż ukręcony i przyszyty łeb Quote
wilczy zew Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='WATACHA']Eeeee to już nie dla mnie, nie lubię szyć... do tego pewnie fałdy się robią, trzeba później przyprasować co by później nie było widać, nie daj Boże się jeszcze przypali, bo za długo przytrzymane, trzeba by było czyścić, albo jakąś łatkę podszyć, a weź teraz szukaj materiału co by i kolorem i włosem pasował...oj nie dla mnie taka robota ee...jakie fałdy to skóra w dobrym gatunku... chyba nie masz pojęcia jak boli takie podziurawione ucho... Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Iii jak mnie ząb bolał to wyrwałam :) A jak mnie noga bol ito m ikolezanka mowi coby uciąc... ODrosnie :lol: Quote
wilczy zew Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Saththa napisał(a):Iii jak mnie ząb bolał to wyrwałam :) to teraz scyrbata jesteś :D Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 wilczy zew napisał(a):to teraz scyrbata jesteś :D A le z tyłu bo to 6stka była HA ;) Quote
WATACHA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Saththa napisał(a):A le z tyłu bo to 6stka była HA ;) Mi to wszystkie szóstki poleciały (znaczy jedna się ostała, leczona kanałowo ), nie wiem czemu.Resztę zębów mam pikną ;) Quote
Saththa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 WATACHA napisał(a):Mi to wszystkie szóstki poleciały (znaczy jedna się ostała, leczona kanałowo ), nie wiem czemu.Resztę zębów mam pikną ;) A jak u rodziców? Podejrzewam Geny :evil_lol: Quote
Recommended Posts