Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie:) mam dobre wieści:) - dobra kobieta Pani Grażyna z dogo zakupiła karmę dla psiaka - RC sensitivity control:) w przyszłym tygodniu biorę się za pełną diagnostykę psinki:) pieniążki więc od Was przeznaczę na badania i leki:)

Posted

Pytalam o wolne miejsce u Astaroth, Joaaa, Funi, Ronji i u Marchewy23. Od ostatniej nie dostalam jeszcze odpowiedzi, a jesli chodzi o reszte to niestety albo brak wolnych miejsc albo miejsca nieogrzewane :(
Pytanie, czy szukamy dla Legitka wylacznie miejsca w domu, czy tez moglby mieszkac w ogrzewanym boksie? O to drugie pewnie latwiej, ale nie wiem czy to w jakikolwiek sposob polepszy jego stan... Co z tym miejscem gdzie mial jechac nasz kochany Brunus?

Posted

Legitymek ma się dobrze był na spacerku w dobrym humorku,po dotleniał się,ma posłanko z ciepłych kocyków i jest wszystko w porządku.
Co do bazarku to "niunia448" porozmawiamy w schronisku,mam nadzieję za tydzień.:)Pozdrawiam.

Posted

Witajcie - od wtorku ruszam z kompletem badań dla małego. Chcę przed świętami mieć pełną diagnozę i wdrążyć konkretne leczenie. Mam nadzieję, że szybko ustalę co i jak:)

Posted

[quote name='Alter Ego']Pytalam o wolne miejsce u Astaroth, Joaaa, Funi, Ronji i u Marchewy23. Od ostatniej nie dostalam jeszcze odpowiedzi, a jesli chodzi o reszte to niestety albo brak wolnych miejsc albo miejsca nieogrzewane :(
Pytanie, czy szukamy dla Legitka wylacznie miejsca w domu, czy tez moglby mieszkac w ogrzewanym boksie? O to drugie pewnie latwiej, ale nie wiem czy to w jakikolwiek sposob polepszy jego stan... Co z tym miejscem gdzie mial jechac nasz kochany Brunus?[/QUOTE]

Niestety w Jego przypadku tylko ciepły dom wchodzi w grę... boks odpada.:(

Posted

[quote name='niunia448']Witajcie - od wtorku ruszam z kompletem badań dla małego. Chcę przed świętami mieć pełną diagnozę i wdrążyć konkretne leczenie. Mam nadzieję, że szybko ustalę co i jak:)[/QUOTE]

Czyli na razie nie wiadomo, czy tymczas z innymi zwierzętami wchodzi w grę??

Rozumiem, że w tej chwili priorytetem jest uzbieranie kasy na diagnostykę . Na dziś mam pusto na koncie, ale lada dzień też coś podeślę - proszę o nr konta,

Posted

Legitek od wczoraj je specjalistyczną karmę:) czuję sie lepiej:) we srode robię mu posiew z nosa i zaczniemy leczyc zapalenie płuc:) był wczoraj na krótkim spacerku - mocno się ucieszył:) dostał kołdre, żeby było mu cieplutko i też go to mocno ucieszyło:)