Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alter Ego napisał(a):
Co u Legitka? Jak jego zdrowie?
Mysza2 nie da rady zrobic FB bo jest zawalona praca i inymi zobowiazaniami. Czy jest ktos kto umie zrobic wydarzenie?
Cos ten watek zamiera, a psiak marnieje w schronie. Trzeba by sie chociaz rozejrzec za DT, a pozniej szukac pieniedzy. I zabrac Legitka jak najszybciej.
Rozeslalam watek ale na razie nikt sie nie zjawil... :(

To tak jak i Ja....porozsyłałam a tu taka cisza :(

Posted

Cudny jest! A jak sie czuje?
Niunia, juz czesc osob zadeklarowala jakies wplaty plus bazarki, powinno byc dobrze. Problem tylko w znalezieniu odpowiedniego domu/hoteliku. Jak juz cos sie znajdzie to mysle, ze ludzie sie jakos zaktywizuja... Czy juz gdzies pytalas o DT? Jakie sa szanse?

Posted

Prześliczne jest to stworzenie i biedne bardzo. Po Brunku zostało ok.60 zł, bo ciotki nie chciały zwrotu pieniędzy. Myślę, że nie będzie problemu z przeznaczeniem ich na Legitka.

Posted

a ja nieśmiało pytam czy jest ktoś kto mógłby zrobić bazarek dla Legitka ??? Cioteczka MARCHEWA przekazała piękne ciuszki na bazarek tylko potrzbna cioteczka z doświadczeniem bo ja z ciuszkami za dużo wspólnego nie mam poproszę o adres na pw to jutro wyślę paczuchę :)

Posted

kamos napisał(a):
Czy Legitkowi przydadzą się leki typu : ACC 600, Miflonide 200.:???: W razie co mogę przesłać.;)

ACC 600 jak najbardziej - łatwiej mu się będzie oddychało, co do miflonide - wydaje mi się, że nie, gdyż on ma zapalenie płuc a nie astmę. Dziękuję w Jego imieniu:)